Labukas
Buvom ir mes gyme siandien gal vel nuleksim
man siandien reik pas kazka darbe nueit is aukstesniu menedzeriu, o as nezinau pas ka 🙂 nes tik nr , o jokio vardo 🙂
O kiek anytai metu?
Maniskei a.a. Tai kvepalai, papuosalai tikdavo
QUOTE(giega @ 2023 06 15, 11:14)
Labukas
man siandien reik pas kazka darbe nueit is aukstesniu menedzeriu, o as nezinau pas ka 🙂 nes tik nr , o jokio vardo 🙂
O kiek anytai metu?
O kiek anytai metu?
na, suėjo 88-garbingas amžius. Be to kaimo žmogui-nu koki ten papuošalai ar kvepalai. Anksčiau džiaugdavosi rankų kremais, kvepaliuką kokį- bet dabar praktiškai niekur nebeišlenda. Be to- viena akim praktiškai nebemato, kita-silpnai. Nupirkau gražų krūmą rožių už 18 eur, nes nuolaidos dabar 35 proc. Manau, kad patiks. Dar lauktuvių tipo iš Ispanijos - saldainiukų, šalikėlį. Iškepsiu jos mėgstamą paukščių pieno tortuką ir bus gerai. Vakar dar balandėlių pridariau užšaldžiau diedukam
Kvepalai visai geras dalykas moterims bet kokio amziaus. Mano mamai 87, labai patenkinta buvo, kai siemet padovanojau Chanel kvepalus. As jai ir tqip visus kvepalus pirkdavau bet pastebejau, kad jsi patiko mano kvepalu kvapas, su malonumu kvepinosi, tai ir pagalvojau kad progqi pasitaikius jai padovanosiu sita kvapa.
Bet ji biskiuka kitokio sukirpimo, nei kitos jos amziaus. Ji ir dazosi po siai dienai ir aukstesni kulniuka uzsideda. Imesiu nuotrauka i fb grupe
Bet ji biskiuka kitokio sukirpimo, nei kitos jos amziaus. Ji ir dazosi po siai dienai ir aukstesni kulniuka uzsideda. Imesiu nuotrauka i fb grupe
QUOTE(-burbanti- @ 2023 06 15, 14:24)
Kvepalai visai geras dalykas moterims bet kokio amziaus. Mano mamai 87, labai patenkinta buvo, kai siemet padovanojau Chanel kvepalus. As jai ir tqip visus kvepalus pirkdavau bet pastebejau, kad jsi patiko mano kvepalu kvapas, su malonumu kvepinosi, tai ir pagalvojau kad progqi pasitaikius jai padovanosiu sita kvapa.
nu kieta damutė
bet žmonės nevienodi, o kada niekur neišeina-nu kur mano anytėlei kvepintis
QUOTE(lututė @ 2023 06 15, 13:36)
nu kieta damutė
Cia tai jo.
šiaip kai jaunesnė buvo tai ir bendruomenės chore dainavo ir šiaip pasipuošt gražiai mėgdavo. Dabar nebeleidžia daug ko sveikata
ryts labs. Noriu namo
Labas rytas
Labukas
Atrodo ir nenukritau stipriai, bet keliena skauda..
Skalbenke jau pajungta. Reik masina MOT( technikine) nuvaryt. Dar maistines, tvarkymas 🙂
Sugalvojom mb gimke svest su palapinem.. Tai varysiu kokiu zaidimu paziuret, vis idomiau
Vis neuzsakau tinklelio ant lango, nenusinesu metro pamatuot, kad kate neissoktu.. tai langas tik vos pravertas buna 🙂 o naktys siltos..
Skalbenke jau pajungta. Reik masina MOT( technikine) nuvaryt. Dar maistines, tvarkymas 🙂
Sugalvojom mb gimke svest su palapinem.. Tai varysiu kokiu zaidimu paziuret, vis idomiau
Vis neuzsakau tinklelio ant lango, nenusinesu metro pamatuot, kad kate neissoktu.. tai langas tik vos pravertas buna 🙂 o naktys siltos..
QUOTE(giega @ 2023 06 19, 11:27)
Labukas
čia čiuožykloj užsigavai ? Gal kokių nuskausminančių turi...ar bent jau trinamų-traumelio kokio ar fastum gelio...
Man technikinė rugsėjį, bet kol kas nieko netvarkysiu, tegu pažiūri ir pasako, kas blogai Bet dar eina kalbos, kad reik sveikatos pažymą susitvarkyt, nes planuoja atimt TA, jei pažyma negaliojanti.
Oi, lauke faini baliai. Aš irgi pakviesta liepos 1, tai varysim ryte į ekskursiją , į Čepkelių raistą
As tai uzsiknisau laukti mašinos iš MOT. Turejo parvaryri 12 val. Jqu tuoj dvi, sedziu pas meistrą darbuotoju kambaryje, nupušiu tuoj.
QUOTE(-burbanti- @ 2023 06 19, 13:35)
As tai uzsiknisau laukti mašinos iš MOT. Turejo parvaryri 12 val. Jqu tuoj dvi, sedziu pas meistrą darbuotoju kambaryje, nupušiu tuoj.
Oho, ka tiek dare ar eile didele?
As tai atvariau, jokios eiles. Sako- ateik uz pusval.. tai kol i pasta, dar i maistine ir masina gatava buvo.
Tada iki Lidlo, dar i vietini shopinga. Pripirkau mb gimkei visokiu pricindalu
Dar zolei trasu, biski vienoj vietoj ruduot pradejo.. tai baigus namus tvarkyt,nupjausiu ir patresiu ;)