Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

nu...labs ryts. Galva vietoj - vakar trevkė vakare, šiandien ryte ir viskas OK biggrin.gif
Reiks masažistei pasakyt, gal paminkys toj vietoj tongue.gif
Atsakyti
Labukas

Jau namie;) prikirtau saltibarsciu, ant virsaus arbuzo 🙂 kazi kas kiek laiko i tulika lakstysiu 🙂

Beveik men nejau i gyma, dabar vel taip sunku pradet.. tiesiog tingiu smile.gif o reiktu.. per ta praejusia sav +3kg smile.gif
Atsakyti
Labukas

Pabudome ir kelkimes ;)

Dar viena silta diena;) Tokiu oru tik pliaze sedet smile.gif Varysim savaitgali ;) Sekmad labai i carbotke noreciau.. ziuresiu kas nugales smile.gif jura ar turgus smile.gif nu bet reik ta kambari atlaisvint.. jauciu neapsikesiu ir viska i siukslyna isvesiu smile.gif
Atsakyti
ryts labs,
o kam tau kambarį atlaisvint? Atsikrausto kas ar ką ? biggrin.gif
Aš irgi labai tingiu dirbt. Dar velnių gavau iš pat ryto, dar reik prisiduot dyrekui ir irgi arba gaut velnių, arba ne.
Nuo šaltibarščių aš niekur nelakstau...kaip ir nuo burokėlių...veikimas diametraliai priešingas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif svertis tai bijau, vakar gyme galėjau, bet pabijojau bigsmile.gif ...pasisversiu ryt.
Irgi biškiuką kuičiaus, dar exo daiktų buvo, tai visokius kvepalus surinkau į dėžutę ir pastačiau prie konteinerio - šįryt nei dėžiukės, nei kvepalų biggrin.gif
alaus taures sudėjau atgal- nemesiu, dar pasidėjau ką į kaimą išvežt-nu nepasiima tiek laiko-vadinasi nereikia. rolleyes.gif Po truputį pradedu tvarkytis, dabar po darbo niekur neinu, nes vasarą visos veiklos sustojo ax.gif
Atsakyti
Si sekmadieni varysiu I xarbutke, lygtais debesuota bus. Seip, jei saule pliers, tai nevaziyosi7 biggrin.gif
Atsakyti
Neatsikrausto, nu bet ir bardakas atsibodo smile.gif nufotkinsiu paskui smile.gif ieit neimanoma smile.gif

Saltibarsciai su arbuzu myzt vare ;) iki paskutines min kentejau, bet nakti nesikeliau smile.gif

Skaneris dar neuzsikroves, tai nezinau kiek darbo..
Atsakyti
nu ne jau, toks ir miegas kenčiant biggrin.gif aš beveik ryte keliuos, jei tik kokios 6 val, o man 7 keltis ax.gif
bet jo jo, gėrio tai daug turi biggrin.gif
Atsakyti
Neiskesciau nakti nesiūsiojus biggrin.gif . Gerai, kad vonia salia miegamojo biggrin.gif
Atsakyti
If kasnakt eini? As labai labai retai keliuos nakti i tulika smile.gif

Na ka, jau po darbu ;) vel saltibarsciu privalgiau smile.gif veliau eisiu kept kepsniu. I gyma vel tingiu smile.gif jei mb eis, gal issiruosiu ir as, jei jis neis, tsi nuo pirmad pradesiu smile.gif
Atsakyti
aš į gymą šią savaitę jau trečią kartą...ryt ryte irgi eisiu.Gal savaitgalį uždirbtus kg atitirpinsiu biggrin.gif
Šiaip tūlikan kasnakt nelakstau, bet jei iš vakaro daugiau skysčių -tenka keltis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2023 06 14, 18:05)
If kasnakt eini? As labai labai retai keliuos nakti i tulika smile.gif

Kodel kas nakt?
Atsakyti
ryts labs karkušos 4u.gif
nu sunku keltis buvo šiandien- čiut iš lovos išsiridenau... tongue.gif Šiaip ne taip iki gymo nušliaužiau, dabar galvoju, kad reik dirbt-skaičiavimo užderėjo sočiai ax.gif Bet taip tingiu... tongue.gif
Nežinau, ką anytai simboliško nupirkt gimsei...ką senam žmogui išvis nupirkt - gi niekas nebeįdomu...Gal rožių krūmą-pasisodins kieme... ax.gif
Atsakyti