QUOTE(giega @ 2023 06 08, 14:30)
Renkames ta patalyne, nu nesinori brangiu, nuomai gi
pasiemiau tokias panasias, kaip yra jau.. einam i kasa, vo, su nuolaida
taukst tuos padedu, imu su nuolaida
susimoku, kazkaip ziuriu i ceki, kodel vienas brangenis, kutas pigesnis? Apziuriu, kad dydziai skirtingi
imu viena, nest pakeist, dar paziuriu, kad pagalve ten viena ilga, o pas mane dvi mazos atskiros
griebiu ir antra, priduodu ir vel nuperku tios pirminius, ka isrinkus buvau
Nezinau Lutute ar lindai, ten ta lova atsikelia ir gaunas dyyyydele saugykla. Tai agente pasiule idet spynele ir susidet savo daiktus. O ir jom gerai tokie uzrakinsmi, kad ir ta pacia patalyne sudet, kad specialiai neisnaudotu, tual popieriu extra ir tt.. tai vyrai itaise spynele..nekrenta i alis, bet ir neatsidaro
Dar nupirkom tokia liustra su ventiliatorium, miegame uzteks. Visai jokio garso, o tikrai salta
kondicionieriu statyt ateis pirmadieni. Dar 800£
nu bet sake be kondicionieriu niekas nenores nuomuotis, nes vasara tikrai karsta.. o ir sildo jis, jei ka ;)
žodžiu, grįžai prie pirmo varijanto
ne, nelindau, kokio bb man po ta lova
kad saugykla bus- liuks, nereiks daiktų tysiotis. Svarbu, kad spynelė į akis nekristų, nes nuomininkai gali pamėgint įlįst
Kondiškė geras dalykas, mums karšta nebuvo, bet jei vasara karšta - praverčia...
Ryt atvaro systra, šiandien jos gimsė - nupirkau bilietus į Circue du soleil, varysim šeštadienį į Vilnių. O ryt atbaliavosim - turiu šampės bonką, nupirkau mažą tortuką, iškepsiu orkaitėje vištienos krūtinėlę , įvyniotą į šoninę, su saldžiom bulvėm ir salotom...ir bus balius. Dar reik gal braškių nupirkt