Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

QUOTE(giega @ 2023 05 17, 17:23)
Ten labai faina pacia pakrante pasivaiksciot smile.gif Kaip ir rase toj grupej, kad plaukia is pacios Torreviejos smile.gif Per tiek dienu issiaiskinsit smile.gif

As jau namie smile.gif pamirsau vakar masina pasikraut, bet nieko, uzteko ir darbui ir i pasta ir dar 20 m liko vazinet smile.gif dabar jau pajungiau smile.gif
Siaip faina taip anksti darba baigt.. nefaina tik mazai atl gaut smile.gif o si men bus tikrai mazai..
Zole kueme atrodo minutem auga smile.gif pirmad ploviau, jau vel visai gerai butu.  Bet ai smile.gif tingiu smile.gif

Einu pagaliau prikalt tas geles smile.gif)

jo, o aš išsiaiškinau, kur turgus biggrin.gif ogi einant link jūros po dešinei pasukti į gatvytę, kur yra aikštė, per kvartaliuką...vyksta tik penktadieniais iki 14 val-gal spėsim, o gal ir ne rolleyes.gif priešais siuvinėjimo reikmenų parduotuvę...
aš gi žioplas daiktas užsisakiau miniatiūrinį rankinuką pirmadienį plavinėjimui po miestą. Ir jau buvo panika, kad negausiu, bet šiandien atėjo žinutė, kad paštomate jau. ax.gif tai ufff karsta.gif
Atsakyti
Kam kelionės, o kam rubu plovimas po kelionių biggrin.gif Kur viska reiks dziauti - neisivaizduoju. Dar vaikas sakė duos perplauti kiek tais rubu, gi uz 5 dienu I Ameriką išvaro. rolleyes.gif

Geru kwlioniu, mergučės. As tai jau pass, jau man gana lakstymo po svietą - kojas dar dabar skauda biggrin.gif
Atsakyti
Tai orai dabar geri, greit dziusta ;)
O sunus ilgam i Amerika? Atostogaus?

O kaip paciai?

Jei nereiktu dirbt, tai keliauciau ir keliauciau ;)
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 05 17, 17:59)
Kam kelionės, o kam rubu plovimas po kelionių  biggrin.gif  Kur viska reiks dziauti - neisivaizduoju. Dar vaikas sakė duos perplauti kiek tais rubu, gi uz 5 dienu I Ameriką išvaro.  rolleyes.gif

Geru kwlioniu, mergučės. As tai jau pass, jau man gana lakstymo po svietą - kojas dar dabar skauda  biggrin.gif

O taigi kiemą turi, kame bėda biggrin.gif Šniūrą nuo medžio iki medžio, senobiniu būdu ir išdžius biggrin.gif
Amerika toli... ax.gif

QUOTE(giega @ 2023 05 17, 18:17)
Jei nereiktu dirbt, tai keliauciau ir keliauciau ;)

Iš manęs tokia keliautoja...šiandien vėl sukau galvą, ką daryt-baigia sugriūt virtuvė-nu grynas bomžynas blink.gif O iš kur babkių imt-neįsivaizduoju. Nes remontas, baldai, technika...be 10 000 nepraslysi. O tiek man tik sapnuose gali sapnuotis unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lututė: 17 gegužės 2023 - 16:27
vartotojo įkelta nuotrauka

labs iš ryto. Vakar beveik susikroviau kuprinytę, ale šiandien teks maikę išsitraukt, nes šalta ryte, varysiu su džinsais. Nu ir buvo diskusija su systra, kad mažesnę piniginę imt. Radau namie, nu bet blyn...kortelės netelpa, kyla įtarimas, kad ten viskas nx išbyrės blink.gif tai gal aš savo dičkę pasiimsiu tongue.gif
Atsakyti
Labukas

Daiktus aisku saugot reikia ;) as nesivezu visu korteliu smile.gif pasiimu tik 1 ;)

As dar nieko nesikroviau ;) siandien susidesiu smile.gif dar draugei raktus reik paduot, ateis kates sert smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2023 05 18, 10:44)
Labukas

Daiktus aisku saugot reikia ;) as nesivezu visu korteliu smile.gif pasiimu tik 1 ;)

As dar nieko nesikroviau ;) siandien susidesiu smile.gif dar draugei raktus reik paduot, ateis kates sert smile.gif

gera idėja, 1 paliksiu ax.gif ir dar reik pasiimt 1 mažytę piniginytę vietiniam blūdinimui biggrin.gif
Atsakyti
Lutut, neuzmirsk I grupę nuotrauku imesti mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Ir nepamirsk nusileidus paskambint tam Andrejui ;)
Atsakyti
viskas padaryta biggrin.gif nuotraukų nėr dar , kelios tik mirksiukas.gif nusikalėm su systra...nežvenkit tik : ėjom pagal google maps, o kadangi meniu LT , nūekaip neradau, kur pėsčiajam.Automobilio rodė maršrutą.O eismas tai vienpusis doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif žo, ratais kvadratais biggrin.gif
Atsakyti
Svarbu daėjot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 05 19, 22:35)
Svarbu daėjot  biggrin.gif

daėjom...tik nuėjom ne 2,o 4km biggrin.gif
Atsakyti