Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

QUOTE(giega @ 2023 05 02, 18:34)
Visos kitos kazkaip be problemu persikele.. gal kad is iPhone i iPhone;) tik va bankininkyste pastrigo, slaptazodzius keist reikejo..

Biski tinginiaudama, bet gana nemazai darbu nusiveikiau ;)  verdu valgyt ir eisiu toliau kieme ilsetis smile.gif

man strigo viskas. Kai ką sutvarkiau, kai ko dar ne. Grynas stresas. blink.gif
durna diena. Jaučiasi, kad pilnatis... keistuolių pilna... unsure.gif
Atsakyti
Nejauciu tos pilnaties smile.gif va tik migdo mane labai smile.gif uzsirasiau i gyma, bet nezinau ar eisiu smile.gif
I vakara jau ir kieme vesoka daros..Aisku pilna dekuciu turiu, bet ai, einu namo tv ziuret smile.gif skalbinius prie to pacio atrusiuosiu smile.gif
Atsakyti
Gyman ryt varysiu...Mūsų pagrindinė trenerė atostogauja, tai bus pavaduojanti, ukrainietė. Gerai jinai veda, įdomūs pratimai, įvairiai.
Bliam, kaimynas suarė daržiuką kur prašiau. Tai varysiu savaitgalį lysves daryt. Tikiuos, nepasprogsiu blink.gif
Atsakyti
Kaip laiko juostos sumutino mano miegą biggrin.gif .
Jau akys stačios, kur dar tureciau bent 4 valandas miegoti. Reiks siandien ka nors nusipirkti vaistineje miegui. Jauciuosi žiauriai pavargus.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 05 03, 08:20)
Kaip laiko juostos sumutino mano miegą  biggrin.gif .
Jau akys stačios, kur dar tureciau bent 4 valandas miegoti. Reiks siandien ka nors nusipirkti vaistineje miegui. Jauciuosi žiauriai pavargus.

nu tik 2 valandos biggrin.gif
rimtesnių vaistų neparduoda, gausi valerijono su melisa pamaišyto ir dar apynių biggrin.gif
Atsakyti
Labukas

Pabundu ir as lt 2h anksciau:) tai jei cia keliios 7, tai lt 5 ;)

Daro giminiu susitikima.. bet rugpjucio pabaigoj, kai visus vaikus parsivezineja, tai bilietai po 200£ i viena puse.. kad ir kaip pasiilgus, be to faina ta mano gimine, bet nesu milijoniere;) ir uz 800£ as geriau i kokius Kanarus, Turkija nuleksiu, nei i lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2023 05 03, 10:27)
Labukas

Pabundu ir as lt 2h anksciau:) tai jei cia keliios 7, tai lt 5 ;)

Daro giminiu susitikima.. bet rugpjucio pabaigoj, kai visus vaikus parsivezineja, tai bilietai po 200£ i viena puse.. kad ir kaip pasiilgus, be to faina ta mano gimine, bet nesu milijoniere;) ir uz 800£ as geriau i kokius Kanarus, Turkija nuleksiu, nei i lt smile.gif

Oho...nu ir kainytės blink.gif Tikrai, kad išeina pusėtinos atostogos.Girdėjau, kad į Turkiją šiom dienom savaitė AI virš 300 eur tik... rolleyes.gif
Atsakyti
Rytas labas biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

šiandien anksčiau darbe, vakare varysiu piešt...
ale blyn, kokios apkrautos dienos, ryt ryte į banką, vakare iškart po darbo - užduotis, šeštadienį anksti ryte varau kaimukan lysvių kast, nes paruošė dirvą...sekmadienį trumpas atokvėpis (bet reik prieš kelionę nuvaryt akinių dėklą nusipirkt, sulūžo)...pirmadienį mytas su burbančia, antradienį reabilitologas...ir taip kasdien-neturiu kada net pardėn nulėkt. Nu sąlyginai pliusas, mažiau ėsiu biggrin.gif
Laukiu atostogų, nes suplyšiu tuoj į gabaliukus... tongue.gif
Atsakyti
Labukas

Oi, Lutut, mazink savo tempa smile.gif

Vakar kaip tik meistras skambino, duris jau perkele, liko apdaila.. pazadejo pabaigt iki jusu atvaziavimo ;)
Atseit sirgo, gulejo ligoninej.. nu kosejo labai, kai kalbejom, bet ten amziais randa visokiu priezasciu smile.gif tai vaiku gimtadieniai, tai nenumatyti reikalai smile.gif
Ai, dar biski su vandeniu problemos.. bega tokiais punktyrais.. pabega, dingsta.. pabega, dingsta.. issimaudyt iseina, bet nervina.. atseit kazkas su namo pompa, neuztenka spaudimo.. bet niekaip nepagauna namo komendanto.. tai irgi nezinau ar sutvarkys sita..
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2023 05 04, 10:36)
Labukas

Oi, Lutut, mazink savo tempa smile.gif

Vakar kaip tik meistras skambino, duris jau perkele, liko apdaila.. pazadejo pabaigt iki jusu atvaziavimo ;)
Atseit sirgo, gulejo ligoninej.. nu kosejo labai, kai kalbejom, bet ten amziais randa visokiu priezasciu smile.gif tai vaiku gimtadieniai, tai nenumatyti reikalai smile.gif
Ai, dar biski su vandeniu problemos.. bega tokiais punktyrais.. pabega, dingsta.. pabega, dingsta.. issimaudyt iseina, bet nervina.. atseit kazkas su namo pompa, neuztenka spaudimo.. bet niekaip nepagauna namo komendanto.. tai irgi nezinau ar sutvarkys sita..

nieko, kažkaip mirksiukas.gif jei mažinsiu, liks daug nepadarytų dalykų. O savaitę iki atostogų penktadienio išvis totali katastrofa su tempu...dar ir auto turėsiu kažkaip ketvirtadienį vakare meistrui nuvežt. Nieko, birželį neturėsiu ką veikt biggrin.gif , atkris 2 veiklos, tai pripratus prie tempo, lakstysiu iš kampo į kampą. Namus turbūt teks pradėt tvarkyt. Drabužius pramėtyt, exo daiktus, kurių nesugebėjo pasiimt...rūsy lentynas užsisakyt ir pasistatyt, išvilkt mažai naudojamus daiktus...O aš taip tavo svainiui ir nepaskambinau dėl durų...neatradau, kada galėčiau ištrūkt... tongue.gif
Na ne bėda tas vanduo. Svarbu išvis yra biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

labas rytas suraitytas 4u.gif
na štai, susitvarkiau naujame telefe ir banką. Buvau nuvažiavus, sutvarkė ir banko programėlę, ir pasą ir dar kava pavaišino.
Reiktų dirbt, išmaukiau 2 puodus kavos, bet dar neatsibudau tongue.gif
Atsakyti
Labukas

Pakeiciau darbines kelnes.. jau tokios nepatogios.. kuetos, uzpakalis aptemptas, priekus ispustas, kad net galvoju ar cia tikrai moteriskos.. nu ant etiketes parasyta mot.. gal prasinesios..

Pas mus vel ilgasis savaitgalis smile.gif Karunuos ta Carlza smile.gif bent jau mano raj tai jau taip minimaliai oasipuose.. realiai be pardziu tik keli namai smile.gif
Atsakyti