Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

jo, šaldytas vanduo buteliukuose - gera idėja. rolleyes.gif Pas kirpėją užsiregistravau, dar užsiregistravau dantų balintis , dar pas daktarus ... rolleyes.gif Kol dar mokslai neprasidėjo ax.gif
Atsakyti
Per karscius visada taip uzsisaldau.. + dar toki ledini imetu i pietu dezute, tai irgi negenda man maistas.. masinoj nors ir kondiske, bet as juk daznai ilipu islipu, tai moment prikaista..

O kaip su masinos paieskom?

Veluojam siandien.. dar praktiskai puse siuntiniu truksta…
Atsakyti
Tiksliai gi, kaip su mašinike reikalai?

As siandien is namų nė kojos biggrin.gif
Atsakyti
nu kaip kaip...šūdinai, matot, kad nesigiriu unsure.gif Turgus "sausas" po karantino, pasiūla pusė to, kas buvo.Iš tų dar pusė labai senų, kitos - padrengtos, apdaužytos, arba neįperku.Neramu, nes artėja antra atostogų dalis, iš darbo tikrai nebeprašysiu, būtų perdaug naglai unsure.gif
Skelbimus naršau kasdien. Ir ten nieko naujo. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lututė: 20 liepos 2021 - 11:12
QUOTE(lututė @ 2021 07 20, 11:11)
nu kaip kaip...šūdinai, matot, kad nesigiriu  unsure.gif Turgus "sausas" po karantino, pasiūla pusė to, kas buvo.Iš tų dar pusė labai senų, kitos - padrengtos, apdaužytos, arba neįperku.Neramu, nes artėja antra atostogų dalis, iš darbo tikrai nebeprašysiu, būtų perdaug naglai  unsure.gif
Skelbimus naršau kasdien. Ir ten nieko naujo. unsure.gif

Taip tai is Anglijos daug varydavo, kiek zinau. Kaup dabar po Brexit'o?
Atsakyti
kam man problemos su anglišku ? Taigi vairas ne toj pusėj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2021 07 20, 12:56)
kam man problemos su anglišku ? Taigi vairas ne toj pusėj  biggrin.gif

Tai gi meistrai perstato vairus.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 07 20, 17:06)
Tai gi meistrai perstato vairus.

nu ne, ačiū nereikia. Kad pusę mašinos perrinktų ir dar už tai susimokėt dar kokius 1000 eur ? Vairo perkelt neužtenka. Yra dar ir pedalai ir visa kita fignia. Ne ne...nei iš UK, nei iš US mašinos man nereikia biggrin.gif
Atsakyti

Gera valanda uzvelavom is darbo isvaziuot, automatiskai valanda ilgiau ir dirbom.. bet jau namie.. karsti nezmoniskas. Toks karstis tik per atostogas prie juros gali but biggrin.gif Dirbt sunkoka..
Planavau grizus i baseina nerf, o vejas sukilo, lygtalyt zada, girdziu griaudeja toloj..visai nebetraukia tas baseinas biggrin.gif
Dar galvojau isvesiu dezes nuo tos barbekines i siukslyna, bet jau ir susivelinau, jie pries 17h uzsidaro.. na gal ryt.. nors ryt noreciau nagus susitvarkyt, vel balius arteja biggrin.gif

Siaip man rodos parduoda jau perkeistais vairais, pedalais.. ta prasme tsu jau gatava kaina pasako.. af ne?
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2021 07 20, 15:29)
nu ne, ačiū nereikia. Kad pusę mašinos perrinktų ir dar už tai susimokėt dar kokius 1000 eur ? Vairo perkelt neužtenka. Yra dar ir pedalai ir visa kita fignia. Ne ne...nei iš UK, nei iš US mašinos man nereikia  biggrin.gif

Tai jo, jie gi viska keicia. Vežėjai gal tiek jau neveža I Lietuva, bet prieš Brexit gana didelis biznis buvo mašinų tranzitas is Anglijos i Lietuva.
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2021 07 20, 18:00)
Siaip man rodos parduoda jau perkeistais vairais, pedalais.. ta prasme tsu jau gatava kaina pasako.. af ne?

Jo.

Vaziavau I parduotuvę, tai I tokį škvalą papuoliau prie jos, kad jomajo. Grizau namo - nė lašo, o atstumas nuo pardes iki namu - 5 min vaziavimo su mašina biggrin.gif
Atsakyti
nežinau, kaip parduoda, bet skelbimuose visada pažymiu, kad ne iš JAV ir kad vairas kairėje smile.gif Šiaip pagrindinai eina iš D, FR, IT automobiliai rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas

Turetu dabar pasipilt skendusiu masinu is Vokietijos..

Nu grynai zakon podlasti- visa si sav karsta, o sestad, sekmad ir pirm- per visas mano laisvas- lis lietus ..
Darbo ner daug, bet tie laikiniai.. noriu nagu uzlekt susitvarkyt.. dar i maistine.. mb sako nupirkt koki gabala mesos, reik ta nauja bbqine bandyt smile.gif
Atsakyti