Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

O ko gali nepatikt-nauja vieta, šilta gera, nieks proto neknisa biggrin.gif
Šiandien darbe tikras durnynas. Einu piešt tongue.gif
Atsakyti
Lutut, rusakalbiai jie, net nezinau ud kur tiksliai smile.gif

Atiduosim i agentura, lai jie paskui tvarko ir atsako man uz buta smile.gif Nemilijonai, bet ir nestoves tuscias . O ir patys bet kada atvaziuot galesim smile.gif

Ten yra internetas, tai jei ka, skambink bet kuriuo metu smile.gif
Atsakyti
nu jasna. Susikalbėt galima biggrin.gif
tai žinoma, juk už tą butą mokėt reikia ax.gif
O prisijungimas yr kažkoks? Kai aš toks žioplas daiktas, reik pažėt-jaučiu ES irgi ne dramblį kainuoja naudotis mobiliu internetu ax.gif Juk planą turiu biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

labas rytas suraitytas 4u.gif
mano kolegė išeina atostogų...kaži, kaip pavaduojanti dabar mane į piešimą išleis rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas

Pabudau kartu su mb, visa h anksciau.. ir realiai visa ra h delioju savo marsruta.. nu taip ratais reik vaziuot, niekaip padoriau nesusideda…

Vakar lygtai atrasiau i posta, o ziuriu nera..

Vnz prie tv, o gal spintelej po tv yra tokia kortele, tel prisijungimo duomenys ;)
O siaip pasitikrink savo plana, gal tavo bus nemokamas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2023 04 28, 10:34)
Labukas

Pabudau kartu su mb, visa h anksciau.. ir realiai visa ra h delioju savo marsruta.. nu taip ratais reik vaziuot, niekaip padoriau nesusideda…
Vakar lygtai atrasiau i posta, o ziuriu nera..

Vnz prie tv, o gal spintelej po tv yra tokia kortele, tel prisijungimo duomenys ;)
O siaip pasitikrink savo plana, gal tavo bus nemokamas smile.gif

a, nemačiau šito biggrin.gif
šiandien penktadienis - pati durniausia diena. Kaip visada, iš ryto spėjo sunervint, tai visa pasišiaušus vaikštau...klientas pridarė bėdos. Nu bet kaip visada, susitvarkysiu rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas

Jau ir as namie 😉 ilgasis savaitgalis prasideda 😉

Noriu saslyku ;) Bet tokiu tikru, ant zariju, o ne kamade keptu..

Atsakyti
Oiiiii...jau uz savaitė peciaus dalys bus parveztos. Tikwk8mes pecius bus pastatytas si rudeni. biggrin.gif Pirma, ka Kensington, tai ne šašlus, o bulvinius blynus ant dziovintu kopustu lapų. Paskui sudesiu I špižiu, privaryaiu grietines su spirgiais ir svogunais ir dar palaikysiu ant gestanciu zariju kokia valanda wub.gif
Atsakyti
Oi kaip cia sudetingai smile.gif tai kepi kugeli ant lapu ir ok ;)
Kazi ar taip riebiai jau priimtu skrandis smile.gif

Atsakyti
blynai skamba puikiai bigsmile.gif o aš šašlų nusipirkau ir dešrelių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2023 04 28, 21:05)
Oi kaip cia sudetingai smile.gif tai kepi kugeli ant lapu ir ok ;)
Kazi ar taip riebiai jau priimtu skrandis smile.gif

Neeee...cia aukštaičių senov8niai blynai biggrin.gif . Is vaikystes atsimenu, kaip juos tevai kepdavo krosnyje. Ukiniame pastate turejom tikra krosni kugeliams blynams, mesai kepti. Todel ir noriu kazka panasaus, tik sumazintoje formpje biggrin.gif , sode pasistatyti.
Kopusto lqpai turi buti sudziovinti. Tarke is puses svieziu bulviu, puses virtu. Paskui kopusto lqpai nuvalomi, blynai supjaustom8 , sudedamas I spiziu, uzpilama cepelininiu padazu ir dar patusinami. Skonis...vaikystės wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 29 balandžio 2023 - 11:59
Pas mus kugeli kepdavo ant dziovintu kopustu lapu peciuje. Dar bulkas tokias irgi ant tu lapu smile.gif skanu budavo smile.gif bet blynu nekepdavo smile.gif nieks tiek nezaisdavo smile.gif jei blynus iskepe, tai taip ir suvalge smile.gif

Varom iki Bluewaterio smile.gif mb pirko coach pinigine, brangybe, o uztrauktukas uz sav suluzo..
o as kokiu basankiu noreciau paziuret..
Atsakyti