Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

Sveikiii,

matau, kad čia aktyviai vyksta pokalbiai, smagu labai matyti!!! 

Norėčiau ir pati isiterpti siek tiek :angel2: 

Ispanijoje keliausite ar keliaujate???? Kaip ten viskas, kokie planai?

Atsakyti

Sveikos :angel_not: 

kaip smagu matyti kalbas besirišančias!

Matau, kad kažkas kažkaip į Ispaniją ruošiatės. gal kokiu rekomendaciju būtų, vis norisi aplankyti  :wub:​ 

Atsakyti
na, iš UK atvarius, pusės skiriasi, biškį keista būtų ir baisu varinėt.
Ai, laikas greit bėga, nespėsiu apsiuostyt ir jau atostogos praeis. Dar savaitę prieš turiu suorganizuot žygį su alfiokais, tai rūpesčių per akis. Duok Dieve, oras būtų normalus, nes dabar LT +6 gal...šalta nevazmuožnai blink.gif ir dar krapnoja...o savaitgalį varau kaiman-ten šildymo nėra-oi tai smagu bus tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Rita Mita @ 2023 04 26, 01:14)
<p>Sveikiii,</p><p>matau, kad čia aktyviai vyksta pokalbiai, smagu labai matyti!!! </p><p>Norėčiau ir pati isiterpti siek tiek angel.gif </p><p>Ispanijoje keliausite ar keliaujate???? Kaip ten viskas, kokie planai?</p>

planuoju trumpų atostogų. Bet kadangi ne keliautoja, tai irgi viskas nauja mirksiukas.gif
Atsakyti
Baisoka gal butu, jei viena skristum I svetima sali, o dabar su sese, tai baikos. Svarbu bent kiek angliškai baraškinti ir viskas bus gerai. 4u.gif
Atsakyti
Labukas

Ispanija didele smile.gif i kuris puse nori, galvoji vaziuot smile.gif pvz Costa del Sol man neypatingai patiko.. Nors link Gibraltaro jau graziau dares smile.gif
Apilink Alikante gana jaukus pliaziuka smile.gif bet kadangi tik rudeni ziema vaziuoju, tai miestukai labiau miegantys smile.gif

Torreviejoj ir rusiskai daug kur gali susisneket ;) maniu vidasa rusiskas yra ;)

Oras ir pas mus bbz koks.. siandien 12 zada.. ryt vel lietus..
Atsakyti
jo, aš buvau prisisvaigus apie Barseloną, Sagrada familia, bet kai pažiūrėjau atstumus - fantazija atšoko biggrin.gif Ten reik atskirai važiuot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2023 04 26, 07:44)
jo, aš buvau prisisvaigus apie Barseloną, Sagrada familia, bet kai pažiūrėjau atstumus - fantazija atšoko  biggrin.gif  Ten reik atskirai važiuot  rolleyes.gif

biggrin.gif Jooo, i Barselona reik atskirai vaziuot smile.gif Noreciau dar karta, nes dabar begom aplekem smile.gif Kaip ir apveze visus pagrindinius ibjektus, bet pvz i baznycia ieit jau laiko nebebuvo, ten eile gerai valandai, o mes viso turejom 5h krante smile.gif
Bet siaip is tokiu Europiniu saliu be Kanaru, man Portugalija labai patiko ;) Pigu, grazu, skanu ;)
Atsakyti
Man vienintelis Benidormas nepatiko is visu kelioniu. Anglų pencininkų okupuota teritorija. Pasijauciau, kaip senwliu namu teritorijoje su tais ju automatizuotais invalidu vezimeliais. Brrrr....
Atsakyti

sveikos, oj tas benidormas baisybe kažkokia. man labai patinka valensija, kova ten vyksta fainas festivalis las fallas, žiauriai gerai

o Lututei manau reikia labiau poilsines keliones, o ne varyt kaip jaučiui, nes ir čia prisivarai

Apsiziurek, ka ten siūlo vietoje, ir pačilinkit. Jei gaminsit maisto kazkiek namie, tai žinok parduotuvej žuvį jie išdarinėja jei paprašai . ir dažniausiai tuose skyriuose reikia numeriuka iš aparato pasiimti eilei. vynas net pigus nuostabus, žodžiu aš myliu ispanija

dar paguglink, bet gal torevieja ir nėra, turist card koks. valensijoj mes ėmėm 25 pinigai 3 paros, visas transportas, keli muziejai nemokami, kiti su nuolaida ir dar užkandis su gėrimu nemokamai buvo 

Atsakyti
As irgi ta pati sakau - pirmam kartui nereikia uzsigriebti daug. Ilsetis prie juros, maudytis , pasivaikscioti pakrante, miesteliu...ir neuzmirsti kokteiliukų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kukuska007 @ 2023 04 26, 12:57)
<p>sveikos, oj tas benidormas baisybe kažkokia. man labai patinka valensija, kova ten vyksta fainas festivalis las fallas, žiauriai gerai</p><p>o Lututei manau reikia labiau poilsines keliones, o ne varyt kaip jaučiui, nes ir čia prisivarai</p><p>Apsiziurek, ka ten siūlo vietoje, ir pačilinkit. Jei gaminsit maisto kazkiek namie, tai žinok parduotuvej žuvį jie išdarinėja jei paprašai . ir dažniausiai tuose skyriuose reikia numeriuka iš aparato pasiimti eilei. vynas net pigus nuostabus, žodžiu aš myliu ispanija</p><p>dar paguglink, bet gal torevieja ir nėra, turist card koks. valensijoj mes ėmėm 25 pinigai 3 paros, visas transportas, keli muziejai nemokami, kiti su nuolaida ir dar užkandis su gėrimu nemokamai buvo </p>

laba. Kad būsiu tik savaitę, pagrinde ir drybsosim prie jūros, bet kad šonai nenuskaustų - planuose rožinis ežeras, zoolog sodas ir kažkokia sena bažnyčia. Torreviejoj nelabai yr ką žiūrėt daugiau, žiūrėjau tripadvisor... nu dar skaniai pavalgyt būtinai kažkur nueisim vakare ax.gif
systra mano prie taupiųjų, tai kasdien restorane tikrai nesimaitinsim - gamint kažką teks ax.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 04 26, 13:29)
As irgi ta pati sakau - pirmam kartui  nereikia uzsigriebti daug. Ilsetis  prie juros, maudytis , pasivaikscioti pakrante, miesteliu...ir neuzmirsti kokteiliukų  biggrin.gif

kokteiliukų gal nelabai, bet ispanišką vyną mėgstu mirksiukas.gif Mano nr.1 biggrin.gif
Atsakyti

tas rožinis ežeras nėr kažkoks uh ah, bet 1 karta pažiūrėti galima, zoo valensijoj patiko, tikiuosi ir čia bus kažkas panašaus , nu smagiai praleisit laiką, fainai. Kartais reikia tingiu atostogų po viso lėkimo. ir būtinai spf kremą naudokit iskarto, nes tikrai galit sudegti per kelias valandas pliaže 

Atsakyti