Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

QUOTE(lututė @ 2023 04 24, 05:48)
nu tu teisi  biggrin.gif  Transferis tai kas ? Taksas ?  biggrin.gif
Mano naujas telefas be pakrovėjo...tik šniūras tipo nuo laptopo krautis  blink.gif  eina nx, tagi laptopo nesitysiosi visur. Šiandien reik pasiieškot ir nusipirkt, ne iki kelionės dar reik išmokt naudotis.

Eisiu šiandien kirpyklon, anksčiau darban atėjau... Kirpėja šeštadieniais laiko nebeturi - a lia vestuvės, krikštynos prasidėjo...  ax.gif

Labukas

Transferiai, tai tokie privatus pervezejai.. beveik kaip taxas, bet jie veza tik i/is orouosto..

Dabar visi telefonai eina be pakrovejo. Nusipirk tik pacia ta sakute, jos buna su specialiu ikisimu. Tik dabar ziurek, nes anksciau buvo USB , o dabar biski kitokie.. Beje, koki telefa gavai?

Kaip visada nedarbo diena varysiu i maistines smile.gif namus sestad buvom susitvarke, bet grizom is sodybos.. atrodo tik 1 nakciai vaziuoji, bet tiek visko reikua smile.gif tai va kol vel viska i vietas sudesiu smile.gif
Dar masina noriu nusiplaut.. reik paziuret kokius irus zada, nes jei lis, tai jokio tikslo plaut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2023 04 24, 11:05)
Labukas

Transferiai, tai tokie privatus pervezejai.. beveik kaip taxas, bet jie veza tik i/is orouosto..

Dabar visi telefonai eina be pakrovejo. Nusipirk tik pacia ta sakute, jos buna su specialiu ikisimu. Tik dabar ziurek, nes anksciau buvo USB , o dabar biski kitokie.. Beje, koki telefa gavai?

Kaip visada nedarbo diena varysiu i maistines smile.gif namus sestad buvom susitvarke, bet grizom is sodybos.. atrodo tik 1 nakciai vaziuoji, bet tiek visko reikua smile.gif tai va kol vel viska i vietas sudesiu smile.gif
Dar masina noriu nusiplaut.. reik paziuret kokius irus zada, nes jei lis, tai jokio tikslo plaut smile.gif

a, aišku. O jie kur nors skelbiasi? Mačiau įdėjai į pm kažkokį biggrin.gif
Tai jo, šakutę užsisakiau, nes nuo huaway netinka.
Gavau Samsung Galaxy S22 plus. Nu tipo gera kamera, gerai laiko ax.gif

Aš tai varysiu penktadienį į teatrą (gavau vėl dovanų bilietus biggrin.gif ) ir savaitgaliui su nakvyne į kaimą - systra parvaro, sutysim šakas, kur užvakar nugenėjau, pasikapstysim biškį nu ir gal ką pagrilinsim, jei bus šilta ax.gif
Atsakyti
As esu fb Ispanijos lietuviu grupej, ten radau smile.gif cia bus lietuvis. Gali ir per pati Ryanair pasiimt transferi, bet ten nuo 100£ kainos ;)

Pas mus visus iPhone:) du kitais nemokam elgtis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2023 04 24, 14:46)
As esu fb Ispanijos lietuviu grupej, ten radau smile.gif cia bus lietuvis. Gali ir per pati Ryanair pasiimt transferi, bet ten nuo 100£ kainos ;)

Pas mus visus iPhone:) du kitais nemokam elgtis smile.gif

liuks. Tai 100 yra labai daug, tai 2/3 mašinos nuomos kainos ax.gif
Aš ir su tuo dar nemoku biggrin.gif
dyrekas prisistojo, kad per mažai skaičiuoju kainos. Nu visai sublūdo... blink.gif
Atsakyti
Kavos ? biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

tiesą pasakius, jau išgėriau. Galvoju, ar čia varyt konstruot, ar nuvaryt pamatuot biggrin.gif
Atsakyti
Mano kava jau irgi senai isgerta smile.gif
Laukiu ant krasto pasiremus 27 siuntiniu.. iki normalaus isvaziavimo laiko liko 15 min smile.gif
Siandien kazko labai dideli ir sunkus.. visokie sunu maistai, i ten dezes po 15kg..
Atsakyti
nu aš visgi variau matuot...eismas bele koks. O klientai vėl prisidirbę nesąmonių blink.gif
Vakar su fliansu kalbėjom apie mašinos nuomą. Jin jau antrą savaitę džyrina mane, kaip aš prastai važiuoju, nors nei karto su manim nevažiavus...tipo kad Ispanijoj nepavažiuosiu ir t.t. ir pan...ir tipo kad per metus dukart kažkur įvariau. Aha, "įvariau"...vienąkart aištelėj per apledėjusius langus neįžabalinau, kitąkart situacija, kad ir pati būtų įknisus...Mano pirmas krikštas po gerų metų, o panelė jau po pusmečio įkniso, nepraleido pagrindiniu keliu važiuojančio...kitąkart žiede į subinę įvarė ...tai palyginio irgi situacijų rimtumą...abydna buvo, ašarytę nubraukiau - jau atpratus nuo aiškinimo, ko aš nemoku ar negaliu...bet matyt pati per mažai noriu - jei labai labai norėčiau-galėtų sau čiulbėt iki nukritimo. Kita vertus - pinigai. Nu gal valdiškai ir pigiau, ir saugiau. Nors jau pvz į kokią Mursią nebenuvažiuosiu ax.gif
Atsakyti
Toj Mursijoj nueko gero, tik kelio virs 1h.. Eismas toks pat ksip lt, ko ten bijot vaziuot? Taisykles gi tos pacios, zenklai irgi.. vasaros metu nirkad nebuvau, tai negaliu pasakyt, bet rudeni, ziema tai ir tu masinu ne tiek daug smile.gif o jei koki posuki ir pravaziuoji, tuoj kitas yra smile.gif

Neikalbineju smile.gif pati nevairuoju Ispanijoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2023 04 25, 16:28)
Toj Mursijoj nueko gero, tik kelio virs 1h.. Eismas toks pat ksip lt, ko ten bijot vaziuot? Taisykles gi tos pacios, zenklai irgi.. vasaros metu nirkad nebuvau, tai negaliu pasakyt, bet rudeni, ziema tai ir tu masinu ne tiek daug smile.gif o jei koki posuki ir pravaziuoji, tuoj kitas yra smile.gif

Neikalbineju smile.gif pati nevairuoju Ispanijoj smile.gif

tai dzin. Aš ir nebijau, čia maniškė peršikus biggrin.gif
Atėjo šakutė, nepamiršt vakare pasiimt, nes varysiu į kursus, į centrą. Gal spėsiu su nauja mobilke dar pasižaist ax.gif
Atsakyti

atsiprasau, kad kisuosi, bet Lututes dukra teisi. jei imsi masina su jų draudimu tipo kasko, tai 200 neužteks . Važiavimas kitoks, pas juos žiedai dalis juostom nežymėti, susidaro 4-5 eiles mašinų iš pločio, kurios suvažiuoja į gatve kur 1 ar 2 juostos. parkuotis reikia siaurose vietose, plius kad tavęs parkuodami neapdrostu, nes nuomoje žiuri labai priekabiai į kiekviena šūduka ant mašinos . be to nuomojant užšaldo 1200-1400 depozitą kuri gražina po keliu dienų tik

Atsakyti
QUOTE(kukuska007 @ 2023 04 25, 17:47)
<p>atsiprasau, kad kisuosi, bet Lututes dukra teisi. jei imsi masina su jų draudimu tipo kasko, tai 200 neužteks . Važiavimas kitoks, pas juos žiedai dalis juostom nežymėti, susidaro 4-5 eiles mašinų iš pločio, kurios suvažiuoja į gatve kur 1 ar 2 juostos. parkuotis reikia siaurose vietose, plius kad tavęs parkuodami neapdrostu, nes nuomoje žiuri labai priekabiai į kiekviena šūduka ant mašinos . be to nuomojant užšaldo 1200-1400 depozitą kuri gražina po keliu dienų tik</p><p></p>

tai puiku, kad įsiterpi mirksiukas.gif
apie važiavimą žieduose esu girdėjus, kad visiškas bardakas, o posūkių rodymas tai nebūtinas reikalas-pagal statistiką 60 proc nerodo išvis. Pirmam kartui užteks pavėpsot, pasinaudosiu visuomeniniu transportu, atgal jau užsisakiau pavežėją. Be to, nesu tokia turtinga tokį depozitą turėt mirksiukas.gif
Šiaip tik abydna buvo, nes labai nemėgstu nuolatinio tarkavimo. Žinau tik, kad jei labai norėčiau ir užsispirčiau - padaryčiau ir viskas. Bet apsiuostymui bus gerai, kaip yra biggrin.gif
P.s. bet aš su draudimu susiskaičiavau 133 eur. Tik, aišku, depozito suma niekur nenurodyta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lututė: 25 balandžio 2023 - 16:36
As vis ruosiuosi Lietuvoje nmasina nuomotis. Vis ruosiuosi ir ruosiausi biggrin.gif . Bet turbut neprisiruosiu, nes bijau pedalus sumaisyti biggrin.gif
Atsakyti