Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

QUOTE(lututė @ 2023 04 19, 16:23)
tai dar pasiaiškinsiu.
Tai jo, nes bus paskui pilnos kelnės, nei ką daryt. Ir parašyk man, kur ir pas ką jį pasiimt mirksiukas.gif
Eisiu į gymą  biggrin.gif

Greiciausiai ileis ta mergina, kuri gyvena.. nes lygtai zada pries pat jys su visam iseit..
koda jau rasiau ;) 4 aukstas.. G , bet raides tos pacios visuose aukstuose ;)
Ai, skambino meistrelis, tai keicia jau duris smile.gif ten viduj taip durnai isplanuota, kad i tulika nueit, turi pirma i miegama uzeit.. tai perdes duris, kad gautus toks koridoriukas.. dviem kaip ir nemaiso, bet jei atvaziuot su draugais, kazkaip nesinori maisut smile.gif dar lempas pakeite salione;) tai gal ir su dazymais susitars, nes ten us draudimu ateit turi.
Atsakyti
Nu dar susižinosim. O sakai, remonto nedaro biggrin.gif
blyn, pamečiau rato gaubtą. Ir atrodo, žinau, kur. Kai sulauksiu kolegės - reiks nuvažiuot, jei dar nebus sutraiškytas unsure.gif
Atsakyti
Skuba dabar smile.gif nes tokia salyga buvo- pigiau gyveno uz remonto padaryma smile.gif bet negarantuoju kad bus iki galo viskas padaryta smile.gif nes lubas kaip ir draudimas turetu ateit dazyt smile.gif Nors as sakau- daromes patys, nesulauksim to draudimo smile.gif

Vejas lygtai aprimi, gal nebetaip salta bus.. nors vakar ant saules puse velnio buvo..
Atsakyti
bet tai jei patys darotės, tai jum turėtų draudimas pinigais dengt kažkiek ax.gif
kalpoko aišku neradau rolleyes.gif nesutraiškytas, nenumestas. Kažkas priglaudė panašu rolleyes.gif
Oras tai atšilo. Kažin, kiek ilgam ax.gif
Atsakyti
Dar neikirtom ju siatemos smile.gif Bet kau tada bsnke taio numyke, kad bus sunku kazka issimust smile.gif tiek to, ne Milijonas kainuoja..
Ten iki tokio lygio, kad musu draudimais praso oatiems susirast kaltininko draudima ir tada jje mjms apmokes smile.gif vnz..

Bet rai gal kur kitur pametei..Pas mane ir ant 1 rato ner kalpoko smile.gif bet jau tokia gavsu, net nesiruosiu det smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2023 04 20, 11:49)
Dar neikirtom ju siatemos smile.gif Bet kau tada bsnke taio numyke, kad bus sunku kazka issimust smile.gif tiek to, ne Milijonas kainuoja..
Ten iki tokio lygio, kad musu draudimais praso oatiems susirast kaltininko draudima ir tada jje mjms apmokes smile.gif vnz..

Bet rai gal kur kitur pametei..Pas mane ir ant 1 rato ner kalpoko smile.gif bet jau tokia gavsu, net nesiruosiu det smile.gif

oho...tai baisu ir mašinką nuomotis tokiu atveju biggrin.gif
ne kitur, mačiau kaip nuriedėjo, bet nesusivokiau, kad mano ir be to, eismas buvo iš abiejų pusių didelis rolleyes.gif
nu biškį gražiau su kalpokais, nes mano mašiniukas ne jauniklė ax.gif
Atsakyti
Masinu draudimai vel kita istorija..

Jau namie 😉 bevaziuojant planuoju susitvarkyt, bet grizus taip tingiu 🙂 gerai kad robotas issiurbia 🙂
Atsakyti
O aš ką tik iš dailės parsiradau. Ui, kiek darbo, kai smulku. Dar kokias 3 pamokas piešiu, tikrai rolleyes.gif Pavargau, kojos į subinę sulindo -3,5 val atstovėt šis tas tongue.gif
gerai, kad ryt penktadienis, nusidaviau visai. Svarstau, ar eit į mokymus šeštadienį (10-17 val), ar važiuot kaimukan...įdomu, bet bliam, beveik visa darbo diena... ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

labas rytas 4u.gif
penktadienis !!! Svarstyme-eit ryt į mokymus ar varyt kaiman pasikapstyt... bigsmile.gif
Atsakyti
Labukas

Geras oras- i kaima, bligas- i mokymus smile.gif
Pas mus blogas.. vel lyja.. veu.. as svarstymuose kokius batus detis smile.gif medziaginiai tuoj pat perslaps.. zieminiai silti, kojos prakaituoja..

Ziuriu jau ir skaneris uzsikrove.. 105 ;) einu susiziuresiu marsruta, bet anksciau i darba tikrai nevaziuosiu smile.gif Net jei jau bus baigtas iskrovimas, as dirbu greit ir susiskanuot 105siuntinius 10min darbas smile.gif

Atsakyti
QUOTE(giega @ 2023 04 21, 10:18)
Labukas

Geras oras- i kaima, bligas- i mokymus smile.gif
Pas mus blogas.. vel lyja.. veu.. as svarstymuose kokius batus detis smile.gif medziaginiai tuoj pat perslaps.. zieminiai silti, kojos prakaituoja..

Ziuriu jau ir skaneris uzsikrove.. 105 ;) einu susiziuresiu marsruta, bet anksciau i darba tikrai nevaziuosiu smile.gif Net jei jau bus baigtas iskrovimas, as dirbu greit ir susiskanuot 105siuntinius 10min darbas smile.gif

tai kad registruotis šiandien reikia blink.gif
nu bet labiau traukia į kaimą, nes bus +19, tai norisi to oro, paukščių pačiulbėjimo, pasikapstinėjimo po darželį...anąkart kai buvau, taigi sukasiau žemę rožėms, o velėnos nebeturėjau sveikatos išnešt...tai dabar išneščiau ax.gif
Atsakyti
Man tai siandien masinos vqiras strigo. Ot baimes apturejau.

Ateina laikas keisti masiniuka. O kaip nenoriu
Atsakyti