labas rytas,
mieliau miegočiau Ryte ekspromtu nulėkiau į Migraciją, pasiėmiau naują pasą ir kortelę...nu pasirodo pagaminta jau kada, bet nieks nepasivargino pranešt - pati vakar per el. bankininkystę atsiknisau.
Visokio vargo dar laukia-fliansas padovanojo naują mobilkę a lia kietesnę-tai visos bankinės programėlės, waze, viskas turi būt perkelta...tiesą pasakius, kai man nebaisiai įdomios tokios dovanos-tai ta mobilkė ir guli kol kas dėžutėj, laukiu kol ateis dėklas ir stikliukas, užsisakiau varlėj, kol kas tylu ramu...
Labukas
Gera gera dovana ;) reik bent kas 5m atsinaujint telefa, nes jis pradeda letai veikt.. o ir siaip dabar kompo man net nebereik:) bet va perkelinet ir as labai nemegstu
As savaitgali savo darbinius rubus biski pertvarkiau- maikes arciau issitraukiau, bliuskas siltas sukisau gilyn i spinta, bet ziuriu dar be reikalo 🙂 traukiu is giliai siltesnius rubus 🙂 Nors siandien saule, rodo kad bus 15, bet labai saltas vejas.
Gera gera dovana ;) reik bent kas 5m atsinaujint telefa, nes jis pradeda letai veikt.. o ir siaip dabar kompo man net nebereik:) bet va perkelinet ir as labai nemegstu
As savaitgali savo darbinius rubus biski pertvarkiau- maikes arciau issitraukiau, bliuskas siltas sukisau gilyn i spinta, bet ziuriu dar be reikalo 🙂 traukiu is giliai siltesnius rubus 🙂 Nors siandien saule, rodo kad bus 15, bet labai saltas vejas.
QUOTE(giega @ 2023 04 19, 10:49)
Labukas
gal ir gera, bet ne ta, kur dūšią suvirpina, nors ir brangi
Mano telefui ir yra 5m, bet jis puikiausiai veikia. Tikrai nebūčiau keitusi, bet tipo nuotraukos jau ne tokios ryškios, tai a lia kelionei reikia geresnio Atsiuntė gimtadienio dieną per kurjerį
Šalta šiiap, aš šiandien dar su storu golfu ir maike-nors prognozė +14, bet ir vakar tokia buvo. Brrrr...
O ka tu norejai gaut? Pacios nupiesta paveiksliuka, kad sirdi suvirpintu ar koki pacios daryta darbeli? O kad per kurjeri.. nu uzsake tiesiai tau i namus ;) juk po op, nelabai po pardes lakstyt gali..
Del Ispanijos, tai bijau, kad atvarysit i neremontuita buta nu taip pas juos manana.. atrodo ir ruselis tuom uzsiima, bet vis tiek
Del Ispanijos, tai bijau, kad atvarysit i neremontuita buta nu taip pas juos manana.. atrodo ir ruselis tuom uzsiima, bet vis tiek
QUOTE(giega @ 2023 04 19, 11:17)
O ka tu norejai gaut? Pacios nupiesta paveiksliuka, kad sirdi suvirpintu ar koki pacios daryta darbeli? O kad per kurjeri.. nu uzsake tiesiai tau i namus ;) juk po op, nelabai po pardes lakstyt gali..
žinok nežinau. Visko turiu, nieks nebeįdomu, labiau smagu, kaip pati akis parodo, bet tik kad po operacijos vaikas...
Px tas remontas, man neįdomu. Stogas virš galvos, prigult, nusipraust, kavos išsivirt yra kur ir puiku. Tik vakar žėjau transportą, tai likau biškį panikoj. Autikas tai iš oro uosto yra, bet nei nuo kada, nei iki kada, nei jokio grafiko, nei važinėjimo dažnio taip ir nepamačiau. Nuvažiuot iki vietos -px, bet atgal grįžt į uostą tai reiks anksti- jei 10 kyla lėktuvas, tai valandą prieš turim būt vietoj ir dar valanda kelio...Apie 7 turim išsimėžt, o jei autiko nėr...
Ryanairas siūlo auto nuomą - savaitei su draudimu mažiukas mašiniukas kainuotų apie 150, bet mane durnina, kad su savo važiavimu beveik slėptis turiu Ispanijoj, nes eismas kitoks, visi nagli, kalnai, posūkiai ir t.t
Man jei nedovqnoru telefonu, tai as ju ir nekeisciau .
Bet vyrui isreiskiau nepasitenkinima ir liepiau daugiau telefonu nepirkti. Geriau auksinr moneta padovanotu,tai bent investicija padori butu I pensijinį puodą
Bet vyrui isreiskiau nepasitenkinima ir liepiau daugiau telefonu nepirkti. Geriau auksinr moneta padovanotu,tai bent investicija padori butu I pensijinį puodą
monetą? Man į galvą nešautų, kad čia dovana
Mes nesidovanojam viens kitam dovanu nu blyn, vis tiek is tos pacios kisenes ;) Reik telefo, pasitari, nusiperki ;) reik tv, taip pat ;) va mb pirkos laiktodi, brangu ;) leidau bet pvz pati negaleciau tokios dovanos padovanot.. gal kazkoks kitos jam labiau patinka ;) ir as nemegstu kai man papuosalus dovanoja.. ta prasme tegul moka, bet issirinkt pati noriu ;)
Lutut, zinau kad autikas kad b vaziuoja.. sezonk metu paskutinis 21h, ne sezono 20h.. bet nuo kelintos pradeda, tikrai nezinau..
Orouostas didelis, reik daugiau laiko nei 1 h ten but..
kaina uz masina visai nebloga, tik va ras draudimas.. labai daznai papraso papildomai sudimoket.. kokua ten firma ziurejai? Avis ir hertz kiek raso, tiek ir ima, jokiu papildomu mokesciu.. o kiti buna arba depozito uzsipraso 1000£.. ta prasme, ju nenusiima, bet nori kad tiek saskaitoj butu..
kalnu ir nelabai yra toj vietoj bet ziedai ir man ten biski ;))) nors.. vaziuoji ir pravaziuoji
Turint masina daugiau pavazinet gali..
Lutut, zinau kad autikas kad b vaziuoja.. sezonk metu paskutinis 21h, ne sezono 20h.. bet nuo kelintos pradeda, tikrai nezinau..
kaina uz masina visai nebloga, tik va ras draudimas.. labai daznai papraso papildomai sudimoket.. kokua ten firma ziurejai? Avis ir hertz kiek raso, tiek ir ima, jokiu papildomu mokesciu.. o kiti buna arba depozito uzsipraso 1000£.. ta prasme, ju nenusiima, bet nori kad tiek saskaitoj butu..
kalnu ir nelabai yra toj vietoj bet ziedai ir man ten biski ;))) nors.. vaziuoji ir pravaziuoji
QUOTE(lututė @ 2023 04 19, 15:18)
monetą? Man į galvą nešautų, kad čia dovana
Didele dovana. Juodai dienai.
QUOTE(giega @ 2023 04 19, 17:59)
nepamenu firmos, ten Ryanairo pasiūlymas - o kokia įmonė, nepamenu. Kžkokia iš F raidės... Žodž, savaitei mašina apie 90 eur, jei imi pilną draudimą - plius 7eur/d. Nu ir aišku, kuro pripili kiek radai. Dėl depozito atvirai kalbant nežiūrėjau, reiks atkreipt dėmesį
Daznai net nebuna parasyta, o tik atvaziavus papraso.. arba imt us ju papildomai draudima, nors jau kaip ir mokejai, arba nori depozito..
mes kol kad visasa nuomavomes, problemu kaip ur nebuvo ;) jei taip pradeda prasyt, mb depozita palieka.. o paskutinius du kartus nuomavo per rimtesnes firmas..
Ai, dar kol prisimenu nors gal jau ir sakiau- saugokit rakta ta prasme isitikintit kad turit rankoj, kai iseinat nes durys labai greit ir lengvai uzsitrenkia is vidaus atsidarysi ir be rakto, bet is lauko vsio ;)
Pakapsviau biski tuos bijunus tai viena saknele jau pradejys leist stiebukus tik kol jue butu islinde )) pakeliai auksciau ;)
mes kol kad visasa nuomavomes, problemu kaip ur nebuvo ;) jei taip pradeda prasyt, mb depozita palieka.. o paskutinius du kartus nuomavo per rimtesnes firmas..
Ai, dar kol prisimenu nors gal jau ir sakiau- saugokit rakta ta prasme isitikintit kad turit rankoj, kai iseinat nes durys labai greit ir lengvai uzsitrenkia is vidaus atsidarysi ir be rakto, bet is lauko vsio ;)
Pakapsviau biski tuos bijunus tai viena saknele jau pradejys leist stiebukus tik kol jue butu islinde )) pakeliai auksciau ;)
QUOTE(giega @ 2023 04 19, 19:20)
Daznai net nebuna parasyta, o tik atvaziavus papraso.. arba imt us ju papildomai draudima, nors jau kaip ir mokejai, arba nori depozito..
Ai, dar kol prisimenu nors gal jau ir sakiau- saugokit rakta ta prasme isitikintit kad turit rankoj, kai iseinat nes durys labai greit ir lengvai uzsitrenkia is vidaus atsidarysi ir be rakto, beg is lauko vsio ;)
Ai, dar kol prisimenu nors gal jau ir sakiau- saugokit rakta ta prasme isitikintit kad turit rankoj, kai iseinat nes durys labai greit ir lengvai uzsitrenkia is vidaus atsidarysi ir be rakto, beg is lauko vsio ;)
tai dar pasiaiškinsiu.
Tai jo, nes bus paskui pilnos kelnės, nei ką daryt. Ir parašyk man, kur ir pas ką jį pasiimt
Eisiu į gymą