labas rytas suraitytas
jetau, kaip tingiu. Noriu savaitgalio
jau matau giega yr bet puslapis tikrai sunkiai darinėjasi
Labukas
Na siandien kol kas veikia sm nors man tikrai patogiau rasyt fb.. ten atsidarai ir rasai, galiu net ant sviesoforo stovint o sm kol is kelinto karto tas ,, atsakyti suveikia
Vakar praziopsojau gyma visai pamirsau kad paankstino laikus dar mb siule eit taip i sale, bet ir pats labiau tingejo, tai nejom is vis
Na siandien kol kas veikia sm nors man tikrai patogiau rasyt fb.. ten atsidarai ir rasai, galiu net ant sviesoforo stovint o sm kol is kelinto karto tas ,, atsakyti suveikia
Vakar praziopsojau gyma visai pamirsau kad paankstino laikus dar mb siule eit taip i sale, bet ir pats labiau tingejo, tai nejom is vis
Greiciausiai mamkos jau gyvena savo paskutiniais atodusiais, tuoj numiros su visam.
būtų gaila, nes visokio gėrio galima rasti...nuo mezginio iki recepto. Gal sutvarkys
QUOTE(lututė @ 2023 04 18, 12:51)
būtų gaila, nes visokio gėrio galima rasti...nuo mezginio iki recepto. Gal sutvarkys
Mano visa info istryne mamkose juvelyrikoje. Ten buvo ir retu juvelyriniu knygu puslapiai ir info daug. 12 metu deta info sunaikinta, nes dejau visada per radikal.ru
Lietuviški issigimę idiotai.
Yra dinge ir mano kelioniu pasakojimai.. tekstas yra, foto nebe.. bet .. px..
ir siaip nebelabsi ieskau info sm.. anksciau tai jo, apie viska suzinosi. Dabar jei ka ismeta, tai ir ras keliu m senumo..
Beje apie receptus, savaitgali valgiau labai skanu padaza prie kepsniu. Chimichurri , va toks.. sakiau ir as darysiu.
https://cafedelites....guay-argentina/
ir siaip nebelabsi ieskau info sm.. anksciau tai jo, apie viska suzinosi. Dabar jei ka ismeta, tai ir ras keliu m senumo..
Beje apie receptus, savaitgali valgiau labai skanu padaza prie kepsniu. Chimichurri , va toks.. sakiau ir as darysiu.
https://cafedelites....guay-argentina/
Ooo, cia jau turetu buti aštrus
QUOTE(-burbanti- @ 2023 04 18, 15:12)
Mano visa info istryne mamkose juvelyrikoje. Ten buvo ir retu juvelyriniu knygu puslapiai ir info daug. 12 metu deta info sunaikinta, nes dejau visada per radikal.ru
nu jo. Tik įdomu, ar čia moderatoriai, ar automatiškai išsitrynė Nes jei seniai dėta, kartais ir serveriai nebeveikia, ir puslapių nebėra - nieko nuostabaus
QUOTE(giega @ 2023 04 18, 15:36)
Yra dinge ir mano kelioniu pasakojimai.. tekstas yra, foto nebe.. bet .. px..
nuotraukos ir mano išsitrynę, kur į nėrinius dėjau. Nes tiesiog nebeveikia tie serveriai arba nebėra tokių talpyklų.
Sunki kažkokia man šiandien diena...pakeitė padangas meistriukai - dejavo, kad oj oj, nėr vietos, gal savaitgalį, gal kada atvežk...o per valandas dvi ir pakeitė kaip kaimynkai
QUOTE(-burbanti- @ 2023 04 18, 14:09)
Ooo, cia jau turetu buti aštrus
Tai maziau tu chilliu idek ir bus gerai zinok tikrai skanu labai tiko ir prie jautienos ir prie avienos.. manau idealiai tiktu ir prie austriu ;)
Oras tai.. vakar silta, siandien salta..
Ne tik, kad salta, bet toks vaizdas, kad ziema sugryžo
Žiema gal ne, bet ir nelabai pavasaris... surūgę ir surūgę... saulės nėr, šilumos nėr... gavau dar hortenziją dovanų, buvau susiruošus vežt kaimukan sodint, bet su žiedais - gi nušals... lauke vos pumpurai pradėjo matytis...