Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

kaip gražu wub.gif man labai patinka tokie seni daiktai rolleyes.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Ar išmirot ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2021 07 19, 06:40)
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Ar išmirot ?  biggrin.gif

Beveik biggrin.gif Sian man turetu buti iseigine...ir rytoj, bet valdžia prisišikę I kelnes - nėra gidų, nėr kam dirbti. Sutikau padirbeti tik po 4 val, nes ir man reikia pailsėti rolleyes.gif Tai nuo 11 iki 3 eisiu liezuviu pamalti biggrin.gif
Atsakyti
Labukas

Keliuosi smile.gif reik nors kazkiek bardako aptvarkyt, kol nelabai karsta, o 11 turiu pas dantistus, jau ides danti. Jei viskas tvarkoj, tai ir viskas biggrin.gif
Siaip uz implanta gausis 1500£, kaip ir normaliai.. bet va kad uz 3 mazulytes skylytes sudimokejau 250, biski pikta.

Ok, praejes savaitgalis biggrin.gif Labai fainai pabuvom, labai faina vieta. Ir svarus tualetai, ir dusai, ir baseinas, ir parduotuve, ir restoranas ir baras ir zaidimu aikstele, ir ala kazino vaikams biggrin.gif iki juros 200m, tik va vanduo tai nelabai.. tokia pelke, dumblas, tai tik vos pabraidziojom.. o dar kai mazoji krabuka pamate, meduza kranta, viskas, daugiau nebekiso kojos biggrin.gif

Oras labai pasiseke mirksiukas.gif Bet sutemus tooookia rasa iskrisdavo, viskas dregna, net kaldros palapinej.. bet miegot nebuvo salta.
Atsakyti
na, darbuotojų visur trūksta...bet matomai ir alga nėra didelė, kad trūksta biggrin.gif
pirma diena darbe po atostogų...tai visus laiškus atsakyt, visus neaiškumus užglostyt biggrin.gif O tingiu, noriu prie ežeriuko padrybsot ir gal dar alaus... biggrin.gif
Vakare užsirašiau sportklubin, įdomu, kaip seksis lašinius judint tongue.gif
Atsakyti
Pas mus vakar nualpo dvi senyvos turistės nuo karsčio.
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2021 07 19, 09:15)
na, darbuotojų visur trūksta...bet matomai ir alga nėra didelė, kad trūksta  biggrin.gif
pirma diena darbe po atostogų...tai visus laiškus atsakyt, visus neaiškumus užglostyt  biggrin.gif O tingiu, noriu prie ežeriuko padrybsot ir gal dar alaus... biggrin.gif
Vakare užsirašiau sportklubin, įdomu, kaip seksis lašinius judint  tongue.gif

Kur tu matei muziejiniame sektoriuje dideles algas? biggrin.gif Pas mus menedzeriai gauna po 20 000, o vaidina bais didelius viršinykus...su vaikiškais atlyginimais rolleyes.gif biggrin.gif o šeip, gidų netruktų, jei netaupytų pinigų apmokymams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 19 liepos 2021 - 09:54
Karštį prognozuoja iki pat Žolinės... rolleyes.gif Bet šiandien kažkaip vėsiau atrodo... ax.gif
Atsakyti
As dabar sedziu sode po medziais, geriu kapučinkę...ir visai nenoriu išlysti į saulę...o reikia.... rolleyes.gif
Atsakyti
Pas mus dangu uztrauke debesai, tai ner to svilinancio karscio. Pirma auksta sutvarkiau, liko tik palatkes i palepe sukelt, bet gal dar siemet varysim, tai palieku laisvam kambary biggrin.gif
Liko ir savo patalyne pakeist, bet jau prausiuos ir tuoj pas dantistus leksiu.
Atsakyti
Tikėkimės ir mūsų kaimą jūsų debesiai pasieks biggrin.gif
Atsakyti
O aš kirpėjai neprisiskambinu unsure.gif jau į arklį daraus panaši, karčiai akis dengia tongue.gif
Atsakyti
Labukas

Karsta...Darbo nemazai..Cia turetu keistis musu menedzeris,tai matyt jau pasikeite,kad tiek daug man pridejo biggrin.gif Na,atvaziuosiu,pamatysiu..

Uzsisaldziau pora buteliuku vandens,dabar pamazu atsileidines ir visa diena bus saltas vanduo mirksiukas.gif
Atsakyti