Zinot..as jums pasakysiu...su tuo afrikietisku maistu.... pusantros valandos keptuveje virem afrikietišką...plovą . Nu tu rūta žalioji, mes per 20 min paruosiam, I špižinı puoda, dujinę ir vualia, o čia
Viršin8linkei kažkokia gerumo banga pramušė. Paskambino, apsiverkė, padėkojo, kad tokia gera esu ir ji mane laiko drauge...nesuprasi jos jeibogu
LAbukas
O tai tuos ziedus,pakabukus kada raitysit?
Nu musiskas plovas ir ilgiau daros Vien ryziai apie 20 min verda,o kur dar mesa sukepint ir tt..O skonio bent skanus gavos tas afrikietiskas?Ko ten kitokio pridejo?
Vakar drauge atvare apie 13h,bla bla bla ir nepajutom,kaip 19h atejo,visi isdarbu grizinet pradejo
Ruosiuos darban,skaneris neuzsikroves,nors jau bendroj grupej raso,kad marsrutai gatavi.
O tai tuos ziedus,pakabukus kada raitysit?
Nu musiskas plovas ir ilgiau daros Vien ryziai apie 20 min verda,o kur dar mesa sukepint ir tt..O skonio bent skanus gavos tas afrikietiskas?Ko ten kitokio pridejo?
Vakar drauge atvare apie 13h,bla bla bla ir nepajutom,kaip 19h atejo,visi isdarbu grizinet pradejo
Ruosiuos darban,skaneris neuzsikroves,nors jau bendroj grupej raso,kad marsrutai gatavi.
ai, plovas yra plovas. Gal ant laužo ruoštas ir skanu, bet man plovas niekuom neypatingas maistas...kaip ir viskas, kas su ryžiais Ko gero, geriau rinkčiaus ant laužo keptą kiaušinienę su lašiniais ir svogūnlaiškiais...kvepia visa apylinkė, o ir gaminimas trunka 5 minutes
blyn blyn, ryt egzas, o man galvoj kralikai šokinėja...nekalbu jau apie poryt egzą, kuriam dar nieko nesiruošiau reiks biškį per ausinytę pasiklausyt medžiagos
dar perpiet reiks nutipent iki Nojaus sėklų , nuolaidos grandiozinės- nusipirksiu dar 10 remontantinių braškių daigų. Vistiek jau mini lysvelę pasidariau ir vietos dar yra...
blyn blyn, ryt egzas, o man galvoj kralikai šokinėja...nekalbu jau apie poryt egzą, kuriam dar nieko nesiruošiau reiks biškį per ausinytę pasiklausyt medžiagos
dar perpiet reiks nutipent iki Nojaus sėklų , nuolaidos grandiozinės- nusipirksiu dar 10 remontantinių braškių daigų. Vistiek jau mini lysvelę pasidariau ir vietos dar yra...
O man is visu kruopu, tik ryziai valgomi Nu dar perlines ir grikiai us bado.. O visos kitos- veu
darbo 136, bet daug myliu prasuksiu.. Ir viskas per tuos laikinius..Na bet kol kas rodo, kad 15h tureciau pabaigt darbus Cia jei laiku is depo isvaziuosiu ir i trafikus neisesiu
darbo 136, bet daug myliu prasuksiu.. Ir viskas per tuos laikinius..Na bet kol kas rodo, kad 15h tureciau pabaigt darbus Cia jei laiku is depo isvaziuosiu ir i trafikus neisesiu
QUOTE(giega @ 2021 05 25, 10:42)
O man is visu kruopu, tik ryziai valgomi Nu dar perlines ir grikiai us bado.. O visos kitos- veu
geriausios kruopos yr mėsa
O grikius mėgstu prie kotletų arba šiaip košę su spirgučiais ir svogūnais. Perlinės tik į agurkinę sriubą, nors kažkada dariau košę su keptom morkom ir svogūnasis- nu skanu.Bet tingiu terliotis su tokiais dalykais...
Ogo. Mane vis tavo maršrutų skaičius stebina
As kaip tik ryžių nusipirkau
Gavau petruškų gerą pundelį su śaknimis, pasisodinau. Tikekimes prigis. Noreciau eiti I soda padirbeti, bet vis lynoja ir lynoja
Gavau petruškų gerą pundelį su śaknimis, pasisodinau. Tikekimes prigis. Noreciau eiti I soda padirbeti, bet vis lynoja ir lynoja
petruškos turėtų prigyt. O lietus užp*** juodai...nu kiek galima Savaitgaliais net šašlo nėr kaip pasikept - šalta, lyja...jokio malonumo baloj tupėt su varlėm ...
NA lygtai lygtai jau baigias lietus pas mus...Nes jau tikrai atsibodo...
120-130 yra labai normali norma Nepervargsti,o ir uzdirbi normaliai
Uzsirasiau i gyma 17;30,reiktu iki to laiko nagus susitvarkyt O tai nulauziau siandien du..
QUOTE(lututė @ 2021 05 25, 07:53)
120-130 yra labai normali norma Nepervargsti,o ir uzdirbi normaliai
Uzsirasiau i gyma 17;30,reiktu iki to laiko nagus susitvarkyt O tai nulauziau siandien du..
man su gymu ateinančias 10 d bus pzdc, nes ištisai varau pas daktarus Dabar šildo tą ranką, paskiau vėl pargrįžt atgal...
Klausykit, kas cia darosi? Mano čiobreliai numirojo...kodel?
QUOTE(-burbanti- @ 2021 05 25, 19:41)
Klausykit, kas cia darosi? Mano čiobreliai numirojo...kodel?
per drėgna ? Nusibodo gyvent , nusižudė
QUOTE(lututė @ 2021 05 25, 18:46)
per drėgna ? Nusibodo gyvent , nusižudė
Per dreėgna? Pernai zaliavo, zaliavo, nupjoviau dziovinimui arbatai, tai siemet tie stagarai tik ir kyšo, jokio zalio daigelio nera.