Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

Labukas

Nu bandau.. gal atsigavo smile.gif
Atsakyti
ai, visiem čia pilnatis bigsmile.gif
aš tai nuėjau pasivaikščiot perpiet ir parsitysiau rododendrą...mažiukas, bet koks įdomus - žvaigždinis, žiedai kaip adatinės chrizantemos biggrin.gif
Atsakyti
O mes tvarkomes 😉 as antra auksta, mb pirma:) patalus perrengiau, antra skalbima suku 😉 lauke viskas dziusta, oras pasakiskas 😍
Paskui iki pardziu reiktu nuvaryt.. kazka valgyt padaryt .. noris ant grilio kazko 🙂 fal zuvies..
O gal varyt kur pasivaiksciot, nes oras tikrai grazus.
Atsakyti
aga, šilta, faina. Maniau, kad per Velykas tik dviese su systra būsim, bet įsisiūlė flianso anyta su žentu. Nu ok, bus linksmiau biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus rodo iki +15 velykoms ,tai pavalge kiausu, tikrai varysim kur i gamta ;)
Siandien irgi silta, net nezinau ka rengtis smile.gif nes ant saules karsta, bet sesely dar vesoka smile.gif
Atsakyti
O aš atvariau darban su stora striuke, kerzavykais - dabar kojos prakaituoja bigsmile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas, karkušos 4u.gif
Ar gyvos po balių ? Aš dar šiandien varysiu į spektaklį, nors labai tingiu...mielai padrybsočiau... ax.gif
Atsakyti
Labukas

Darbo nedaug, tureciau anksti grizt smile.gif nu bet cia dar ir nuo isvaziavimo laiko priklauso smile.gif palieku robota siurbti smile.gif grizus tik praplausiu grindis.. valgyt ir nereik daryt, visko dar liko.. nors gal reik malt tas mesas i blynus…
Atsakyti
pas mane namie po švenčių bele kas...bet labai ir nepergyvenu - mano namai - mano ir tvarka. Arba betvarkė tongue.gif
Atsakyti
Daiva, sveikinimai su gimtadieniu!! Kazkaip galvojau kad birzeli tavo gimke smile.gif
Siandien dar vieno draugo gimke, ryt- jo zmonis smile.gif

Po darbu ;) lietaus gavau tik bevaziuojant namo smile.gif

Sakiau nieko valgyt nereiks daryt, bet kad ir tu mesu jau nebesinori.. tai gal sumalsiu ir I makaronus;)

Atsakyti
ačiū ačiū biggrin.gif Norėjai biškį pajaunint, čia visai geras daiktas biggrin.gif
nelabai baisiai ir švenčiu. Tysiuosi teatran, nors labai tingiu. Gavau iš flianso dovaną per kurjerį - naują telefą blink.gif visai vaikas išdūko, juk senas dar geras buvo, nelabai aš seku tų madų ir vykruntasų telefų-man bile veikia rolleyes.gif
Penktadienį su dviem draugelkom varysiu po darbo kavos. Va ir visi įvykiai. Tiesa, iš bendradarbių gavau gražuolį rododendrą- tai dabar jau bus privaloma kaiman varyt viską susodint biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

labas rytas,
kaip nuotaikos? Vakarykštis spektaklis - nu...laiko gaišimas. Dabar net nežinau, ką draugei pasakyt, nes gi klaus, ar patiko...o jos dukra vaidina unsure.gif Nu nepatiko. Nes eilinis bandymas kasti giliai netinkamom priemonėm, "užlaužta" bele kaip, o subtilumo jokio. Darbo įdėta , bet iš esmės-š, neverta dėmesio, saviveikla kažkokia... tongue.gif
Atsakyti