Labukas
Nu bandau.. gal atsigavo
ai, visiem čia pilnatis
aš tai nuėjau pasivaikščiot perpiet ir parsitysiau rododendrą...mažiukas, bet koks įdomus - žvaigždinis, žiedai kaip adatinės chrizantemos
aš tai nuėjau pasivaikščiot perpiet ir parsitysiau rododendrą...mažiukas, bet koks įdomus - žvaigždinis, žiedai kaip adatinės chrizantemos
O mes tvarkomes 😉 as antra auksta, mb pirma:) patalus perrengiau, antra skalbima suku 😉 lauke viskas dziusta, oras pasakiskas 😍
Paskui iki pardziu reiktu nuvaryt.. kazka valgyt padaryt .. noris ant grilio kazko 🙂 fal zuvies..
O gal varyt kur pasivaiksciot, nes oras tikrai grazus.
Paskui iki pardziu reiktu nuvaryt.. kazka valgyt padaryt .. noris ant grilio kazko 🙂 fal zuvies..
O gal varyt kur pasivaiksciot, nes oras tikrai grazus.
aga, šilta, faina. Maniau, kad per Velykas tik dviese su systra būsim, bet įsisiūlė flianso anyta su žentu. Nu ok, bus linksmiau
Pas mus rodo iki +15 velykoms ,tai pavalge kiausu, tikrai varysim kur i gamta ;)
Siandien irgi silta, net nezinau ka rengtis nes ant saules karsta, bet sesely dar vesoka
Siandien irgi silta, net nezinau ka rengtis nes ant saules karsta, bet sesely dar vesoka
O aš atvariau darban su stora striuke, kerzavykais - dabar kojos prakaituoja
Labas rytas, karkušos
Ar gyvos po balių ? Aš dar šiandien varysiu į spektaklį, nors labai tingiu...mielai padrybsočiau...
Labukas
Darbo nedaug, tureciau anksti grizt nu bet cia dar ir nuo isvaziavimo laiko priklauso palieku robota siurbti grizus tik praplausiu grindis.. valgyt ir nereik daryt, visko dar liko.. nors gal reik malt tas mesas i blynus
Darbo nedaug, tureciau anksti grizt nu bet cia dar ir nuo isvaziavimo laiko priklauso palieku robota siurbti grizus tik praplausiu grindis.. valgyt ir nereik daryt, visko dar liko.. nors gal reik malt tas mesas i blynus
pas mane namie po švenčių bele kas...bet labai ir nepergyvenu - mano namai - mano ir tvarka. Arba betvarkė
Daiva, sveikinimai su gimtadieniu!! Kazkaip galvojau kad birzeli tavo gimke
Siandien dar vieno draugo gimke, ryt- jo zmonis
Po darbu ;) lietaus gavau tik bevaziuojant namo
Sakiau nieko valgyt nereiks daryt, bet kad ir tu mesu jau nebesinori.. tai gal sumalsiu ir I makaronus;)
Siandien dar vieno draugo gimke, ryt- jo zmonis
Po darbu ;) lietaus gavau tik bevaziuojant namo
Sakiau nieko valgyt nereiks daryt, bet kad ir tu mesu jau nebesinori.. tai gal sumalsiu ir I makaronus;)
ačiū ačiū Norėjai biškį pajaunint, čia visai geras daiktas
nelabai baisiai ir švenčiu. Tysiuosi teatran, nors labai tingiu. Gavau iš flianso dovaną per kurjerį - naują telefą visai vaikas išdūko, juk senas dar geras buvo, nelabai aš seku tų madų ir vykruntasų telefų-man bile veikia
Penktadienį su dviem draugelkom varysiu po darbo kavos. Va ir visi įvykiai. Tiesa, iš bendradarbių gavau gražuolį rododendrą- tai dabar jau bus privaloma kaiman varyt viską susodint
nelabai baisiai ir švenčiu. Tysiuosi teatran, nors labai tingiu. Gavau iš flianso dovaną per kurjerį - naują telefą visai vaikas išdūko, juk senas dar geras buvo, nelabai aš seku tų madų ir vykruntasų telefų-man bile veikia
Penktadienį su dviem draugelkom varysiu po darbo kavos. Va ir visi įvykiai. Tiesa, iš bendradarbių gavau gražuolį rododendrą- tai dabar jau bus privaloma kaiman varyt viską susodint
labas rytas,
kaip nuotaikos? Vakarykštis spektaklis - nu...laiko gaišimas. Dabar net nežinau, ką draugei pasakyt, nes gi klaus, ar patiko...o jos dukra vaidina Nu nepatiko. Nes eilinis bandymas kasti giliai netinkamom priemonėm, "užlaužta" bele kaip, o subtilumo jokio. Darbo įdėta , bet iš esmės-š, neverta dėmesio, saviveikla kažkokia...