Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

nupjovė spyną. Spėk, ką radau...ugi namo pirminYkės dokumentus doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Oba smile.gif bet juk tu su ja snekejai?

As jau po darbu ;) einu dazais plaukus uzsitept ;)
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2023 04 05, 18:33)
Oba smile.gif bet juk tu su ja snekejai?

As jau po darbu ;) einu dazais plaukus uzsitept ;)

jo, paskambinau, išaiškinau padėtį. Todėl niekas ir neatsiliepė, nes ji iš kitos laiptinės biggrin.gif
Aš tai sportuot eisiu ax.gif
Atsakyti
Oho, is kitos laiptines, jusu rusy susidejo.. nu jo.. o ka ji dabar? Issines pati viska?

As i gyma 18h eisiu ;) dabar per langa ziuriu kas gatvelej vyksta smile.gif lygtai balius pas priesais kaimynus, bet tai ko visi cia gatvej stovi, k ne savo kueme? Lygtai pjoves dvi mergos, bet va vel sedi .. I laikrodi vis visi ziuri, kaip lauktu ko..
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2023 04 05, 14:18)
nupjovė spyną. Spėk, ką radau...ugi namo pirminYkės dokumentus  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O čia tai jooooooo blink.gif
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2023 04 05, 18:43)
jo, paskambinau, išaiškinau padėtį. Todėl niekas ir neatsiliepė, nes ji iš kitos laiptinės  biggrin.gif
Aš tai sportuot eisiu  ax.gif

As tai ją patraidinčiau gerai už tokius dalykus.
Atsakyti
ai, nežadu ėstis su ja. Išsineš po Velykų savo turtą, dzin biggrin.gif
bet bais komiška situacija biggrin.gif
Atsakyti
Labukas

Vakar anksti atsiguliau, tai anksti ir pabudau:) bet i darba anksciau tikrai neisiu ;)
Galvojau gal I zuvies turgu suvazinet, bet paziurejau kad ir ryt dirba, tai ryt su mb nuleksim ;) nereiks man tampyt, o ir nesubant apsipirkt.. nors itariu ryt zmoniu bus…

Atsakyti
labas,
o aš , aš... biggrin.gif Aš blyn galvojau, kad kumpio Velykoms turiu, bet atsidariau kamerą, tipo išsitrauksiu - ir nėėėr blink.gif Nu ką, ryt reiks nusipirkt gabaliuką ax.gif
Bet žiopla, išvis nebežinau ką turiu... tongue.gif
Dar išlipus iš mašinos , pamečiau maišiuką su maistu ant šaligatvio, sudužo mano stiklainiukas su sriuba blink.gif kaip ir be pietų likau... tongue.gif
Atsakyti
🎈atostogu tau reik, nusivarius nuo koju visiskai..

As daug maz zinau kas kameroj guli ;) bet kartais irgi istrauki galvodama kad viena, o pasirodo visai kita smile.gif
Siaip dabar stengiuos apmazint kamera.. Kai jau lieka tik koks 1 maisiukas mesos, tada uzperku.. Nors va jei nuleksiu i zuvies turgu, tsi vel uzsigrus kamera smile.gif
Dar serbentu daug turiu is uosviu.. Kazin jei is saldytu/atsildytu pravirviau kokua uogiene..Gautusi? ta dar prie blynu suvalgyciau, o va paprastai raudonu serbentu kazkaip nesinori..
Atsakyti
tai žinau, kad reik. Nuo ryto drabe beprotnamis, žmonės lenciūgais, jau dvi sutartis sudariau. Nedideles, bet vistiek reik ir pakalbėt, ir išsirinkt, ir dokumentus sutvarkyt... ax.gif
Iš šaldytų drąsiai gali uogienę virt, gali pagarint-sirupą/tyrę pasidaryt, gali net taip valgyt, jei nesutrinti. Aš šįmet porą dėžučių buvau cielom uogom užsišaldžius - visai gi nieko. rolleyes.gif
Vėl parengty, varysiuos matuot greit, reik susikraut tik pavyzdžius ir lėkt... rolleyes.gif
Vakare eisiu piešt, tai biškiuką relaksas ax.gif
Draugė antradienį pakvietė į teatrą-tingiu, bet jos dukra vaidina, tai eisiu... rolleyes.gif
Atsakyti
Jau namie ;)
Siandien visi metu laikai buvo 🙂 Liutis, krusa, saule , karstis 🙂

Lilde maciau tokius krumus, kur siltuose krastuose auga - buge.. niekad nepamenu pavadinimo.. kazi augtu jie cia musu klimate? Zemej? Nenesiot ziemai i namus..Raso hibridas, tai gsl jau pritaikyti.. ner brangus,8£ krumelis, bet jei prikasinesiu duobiu.. Siaip susimodinciau i grynai sauleta vieta..
Atsakyti
labs iš ryto,

budlėja? Drugelių medis. Labai gražus augalas, LT auga. O jei bugenvilija - tai žiemoja ji tik kambary, nes natūraliai auga Brazilijoje, kur jokių šalnų.
Fliansiukas po operacijos, šiandien išleis namo. Ramiau, kai žinau, kad viskas praėjo ax.gif
Atsakyti