Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

As tai siandien nusikaliqu, kaip suo, atrodo animus buciau arms, nors nieko neveikiau. rolleyes.gif
Atsakyti
Ryt vel bardakas darbe bus smile.gif vel sukeite vietas. Krausimes visai kitam depo gale ..Dar tiek gerai, kad menedzeris tas pats liko smile.gif
Nu valdzia irgi nori pasirodyt, kad dirba smile.gif)

Gyme dviraciu klasej buvau ;) va pas sita beveik pilna klase buna.. kita trenere sakyciau net geriau praveda ir valanda ta pati, tik kad treciadieni, nu bet nesusirenka zmoniu, net gaila jos..
Atsakyti
aš šįryt irgi buvau trevkėj. Nu pavarinėja mus ta ukrainietė biškiuką, bet ryte tikrai žmonių daug nebūna... ax.gif
Atsakyti
Labukas

1… bet saule sviecia, diena iki 13 zada 😉
Bet vis tiek brrr..

Na ka, einu ieskot savo siuntiniu.. sitam depo gale biski vietos daugiau masinom pasistatyt.. bet is kitos puses- toli vaiksciot:)
Atsakyti
sninga LT. Oro bjaurumas ir žvarbumas tai eina sau. Nusipirktas rožes išnešiau į balkoną-kažin, ar nereikėtų parsinešt-sušals nabagės...tos šaknys susuktos į plėvelę, stiebai nuvaškuoti, bet vistiek pažeidžiamos daug labiau. unsure.gif
Atsakyti
Pas mus tik ryte 1 buvo, langai uzsale ;) bet diena iki 13 pakilo, ant saules silta ;)

Pagaliau namie 😉 vel depe pasikeitimai, tai visa h velavom isvaziuot.. aisku visa h ir dirbt ilgiau tenka 🙂 po darbo i lietuvine, paskui iki shopingo, buvau zieda taisyt nunesus, tai atsiimt reikejo 😉

19h eisiu i gyma.. Dar noreciau plaukus nusidazyt, bet gal rytdienai paliksiu smile.gif
Atsakyti
man po rytinio gymo nugaros viršų skauda...labai keistą pratimą darėm gulom, pasikeli nuo krūtinės, tiesi rankas, paskui kryžiuoji už kaklo pakaitom-pirma viršuj dešinė, paskui tiesi-ir vėl kryžiuoji, viršuj kairė ax.gif
Darbe tiek prinervino, kad galva tiesiog plyšta, nu ko norėt-pilnatis. Visi durniai iš pakampių lenda. unsure.gif
Šaldytuve radau pamirštą silkę-vos blyn nesupūdžiau maišiuky...tai dabar darausi su svogūnais morkom tongue.gif
Žiauriai šalta, atrodo ir per Velykas bus šūdinai... unsure.gif
Atsakyti
Labukas

Pabudau pusvalandziu anksciau.. jau ir kava isgerta, o i darba dar labai anksti:)

Tiek dziaugiaus kad daug laisvu turesiu, o pasirodo i darba sestad reiks eit..

Vakar gyme klase su tokiais dirzais guminiais ant koju smile.gif nu ir visokue pritupimai, koju pakelimai.. Patinka man sita klase, tik siandien vos paeinu smile.gif
Siandien galvoju i tokia su svoriais eit.
Atsakyti
labas,
aš irgi atėjau anksčiau. Kuprą toliau sėkmingai skauda, įdomu kaip bus šiandien per gymą. Su gumom darom, bet jos ten neplačios, diržais nelabai pavadinčiau rolleyes.gif Gal visokių yra ax.gif
Nuotaikos nėr, atėjau į darbą ir noriu jau namo rolleyes.gif
Atsakyti
Zinau tas gumas.. darom karrais ir su jom.. bet pagrinde tai tokie platoki dirzai, tempias jue, bet ner visai guminiai, daug medziagos..

Man anksciau neverta eit i darba.. vis tiek is kampo i kampa.. ypac kai pakeicia vietas.. Vakar tai grynai bardakas buvo, siandien biski padoriau.. bet nemanau kad per pusvalandi susirinksiu ko truksta.. o siaip normalus isvaziavimo laikas yra 9:30..
Atsakyti
tai ar namie trintis, ar kavos atsigerti biggrin.gif
laukiu žento draugelio skambučio, žadėjo man spyną nuo rūsio sandėliuko nukirpt ax.gif
Atsakyti
Tai namie bent kazka padelioji ar siaip siltai ant sofos sedi.
Va tik dabar isvaziavau.. visa h veliau
Atsakyti