As tai siandien nusikaliqu, kaip suo, atrodo animus buciau arms, nors nieko neveikiau.
Ryt vel bardakas darbe bus vel sukeite vietas. Krausimes visai kitam depo gale ..Dar tiek gerai, kad menedzeris tas pats liko
Nu valdzia irgi nori pasirodyt, kad dirba )
Gyme dviraciu klasej buvau ;) va pas sita beveik pilna klase buna.. kita trenere sakyciau net geriau praveda ir valanda ta pati, tik kad treciadieni, nu bet nesusirenka zmoniu, net gaila jos..
Nu valdzia irgi nori pasirodyt, kad dirba )
Gyme dviraciu klasej buvau ;) va pas sita beveik pilna klase buna.. kita trenere sakyciau net geriau praveda ir valanda ta pati, tik kad treciadieni, nu bet nesusirenka zmoniu, net gaila jos..
aš šįryt irgi buvau trevkėj. Nu pavarinėja mus ta ukrainietė biškiuką, bet ryte tikrai žmonių daug nebūna...
Labukas
1 bet saule sviecia, diena iki 13 zada 😉
Bet vis tiek brrr..
Na ka, einu ieskot savo siuntiniu.. sitam depo gale biski vietos daugiau masinom pasistatyt.. bet is kitos puses- toli vaiksciot:)
1 bet saule sviecia, diena iki 13 zada 😉
Bet vis tiek brrr..
Na ka, einu ieskot savo siuntiniu.. sitam depo gale biski vietos daugiau masinom pasistatyt.. bet is kitos puses- toli vaiksciot:)
sninga LT. Oro bjaurumas ir žvarbumas tai eina sau. Nusipirktas rožes išnešiau į balkoną-kažin, ar nereikėtų parsinešt-sušals nabagės...tos šaknys susuktos į plėvelę, stiebai nuvaškuoti, bet vistiek pažeidžiamos daug labiau.
Pas mus tik ryte 1 buvo, langai uzsale ;) bet diena iki 13 pakilo, ant saules silta ;)
Pagaliau namie 😉 vel depe pasikeitimai, tai visa h velavom isvaziuot.. aisku visa h ir dirbt ilgiau tenka 🙂 po darbo i lietuvine, paskui iki shopingo, buvau zieda taisyt nunesus, tai atsiimt reikejo 😉
19h eisiu i gyma.. Dar noreciau plaukus nusidazyt, bet gal rytdienai paliksiu
Pagaliau namie 😉 vel depe pasikeitimai, tai visa h velavom isvaziuot.. aisku visa h ir dirbt ilgiau tenka 🙂 po darbo i lietuvine, paskui iki shopingo, buvau zieda taisyt nunesus, tai atsiimt reikejo 😉
19h eisiu i gyma.. Dar noreciau plaukus nusidazyt, bet gal rytdienai paliksiu
man po rytinio gymo nugaros viršų skauda...labai keistą pratimą darėm gulom, pasikeli nuo krūtinės, tiesi rankas, paskui kryžiuoji už kaklo pakaitom-pirma viršuj dešinė, paskui tiesi-ir vėl kryžiuoji, viršuj kairė
Darbe tiek prinervino, kad galva tiesiog plyšta, nu ko norėt-pilnatis. Visi durniai iš pakampių lenda.
Šaldytuve radau pamirštą silkę-vos blyn nesupūdžiau maišiuky...tai dabar darausi su svogūnais morkom
Žiauriai šalta, atrodo ir per Velykas bus šūdinai...
Darbe tiek prinervino, kad galva tiesiog plyšta, nu ko norėt-pilnatis. Visi durniai iš pakampių lenda.
Šaldytuve radau pamirštą silkę-vos blyn nesupūdžiau maišiuky...tai dabar darausi su svogūnais morkom
Žiauriai šalta, atrodo ir per Velykas bus šūdinai...
Labukas
Pabudau pusvalandziu anksciau.. jau ir kava isgerta, o i darba dar labai anksti:)
Tiek dziaugiaus kad daug laisvu turesiu, o pasirodo i darba sestad reiks eit..
Vakar gyme klase su tokiais dirzais guminiais ant koju nu ir visokue pritupimai, koju pakelimai.. Patinka man sita klase, tik siandien vos paeinu
Siandien galvoju i tokia su svoriais eit.
Pabudau pusvalandziu anksciau.. jau ir kava isgerta, o i darba dar labai anksti:)
Tiek dziaugiaus kad daug laisvu turesiu, o pasirodo i darba sestad reiks eit..
Vakar gyme klase su tokiais dirzais guminiais ant koju nu ir visokue pritupimai, koju pakelimai.. Patinka man sita klase, tik siandien vos paeinu
Siandien galvoju i tokia su svoriais eit.
labas,
aš irgi atėjau anksčiau. Kuprą toliau sėkmingai skauda, įdomu kaip bus šiandien per gymą. Su gumom darom, bet jos ten neplačios, diržais nelabai pavadinčiau Gal visokių yra
Nuotaikos nėr, atėjau į darbą ir noriu jau namo
aš irgi atėjau anksčiau. Kuprą toliau sėkmingai skauda, įdomu kaip bus šiandien per gymą. Su gumom darom, bet jos ten neplačios, diržais nelabai pavadinčiau Gal visokių yra
Nuotaikos nėr, atėjau į darbą ir noriu jau namo
Zinau tas gumas.. darom karrais ir su jom.. bet pagrinde tai tokie platoki dirzai, tempias jue, bet ner visai guminiai, daug medziagos..
Man anksciau neverta eit i darba.. vis tiek is kampo i kampa.. ypac kai pakeicia vietas.. Vakar tai grynai bardakas buvo, siandien biski padoriau.. bet nemanau kad per pusvalandi susirinksiu ko truksta.. o siaip normalus isvaziavimo laikas yra 9:30..
Man anksciau neverta eit i darba.. vis tiek is kampo i kampa.. ypac kai pakeicia vietas.. Vakar tai grynai bardakas buvo, siandien biski padoriau.. bet nemanau kad per pusvalandi susirinksiu ko truksta.. o siaip normalus isvaziavimo laikas yra 9:30..
tai ar namie trintis, ar kavos atsigerti
laukiu žento draugelio skambučio, žadėjo man spyną nuo rūsio sandėliuko nukirpt
laukiu žento draugelio skambučio, žadėjo man spyną nuo rūsio sandėliuko nukirpt
Tai namie bent kazka padelioji ar siaip siltai ant sofos sedi.
Va tik dabar isvaziavau.. visa h veliau
Va tik dabar isvaziavau.. visa h veliau