kas tie hostai ?
O aš vakar fliansiuką aplankiau, pasitortinom, paplepėjom ir namo. Tingėjau jau sėt augalėlius, tai išsikepiau kotletų ir prakėpsojau prie teliko. Kadangi namų nebevaliau, tai šįryt teko tą darbą padaryt, nes 2 savaites nieko nedaryta - juk praeitą savaitgalį buvau išvažiavus. Dar paskambinau uošvienei, taip smagiai paplepėjom Ji labai džiaugiasi, kai aš paskambinu
Labukas
Na ka, reikalu kaip visada pirmad nemazai 🙂 varau masina technikines.. kadangi darbine masina, tai paliksiu turbut visai dienai..Paskui iki pardziu reiktu.. tai galvoju kaip cia protingiau padarius Nuo serviso shopingai netoli, bet tempk paskui tases autiku.. Ar grizt namo. Pasiimt masina
Ir patogiai apvaziuot ;)
Na ka, reikalu kaip visada pirmad nemazai 🙂 varau masina technikines.. kadangi darbine masina, tai paliksiu turbut visai dienai..Paskui iki pardziu reiktu.. tai galvoju kaip cia protingiau padarius Nuo serviso shopingai netoli, bet tempk paskui tases autiku.. Ar grizt namo. Pasiimt masina
Ir patogiai apvaziuot ;)
pas mane penktadieniai labiau apkrauti...
Pamiršau sveikinimus išsiųst, varysiu paštan šiandien ...gal spės iki Velykų nueit
Pamiršau sveikinimus išsiųst, varysiu paštan šiandien ...gal spės iki Velykų nueit
lietuviškai vadinama melsvė . Visokio margumo būna, bet grožis jos tik lapai ir yra. Žiedeliai skurdūs.
QUOTE(lututė @ 2023 04 03, 14:14)
lietuviškai vadinama melsvė . Visokio margumo būna, bet grožis jos tik lapai ir yra. Žiedeliai skurdūs.
Tai as del lapu jas ir sodinau. Trijų rūsšių, viena is ju visai neprigyja, tris sodinukus sodinau ir visi numiro.
QUOTE(-burbanti- @ 2023 04 03, 15:25)
Tai as del lapu jas ir sodinau. Trijų rūsšių, viena is ju visai neprigyja, tris sodinukus sodinau ir visi numiro.
Šita? Numiro ? Kad ji absol nelepi ir bele kur auga... Matyt pažeistos šaknys buvo ar dar kas nors
Nu dienelė šiandien tai nerauk tu rūtų... nebuvo net kada dirbt, telefu nuo visų atsimušinėju.
nu tai čia tik rūšis kita, gėlė ta pati.
Eisiu sportuot vakare. Bet jei ir ryt toks durnynas tai nuuuuu naaaa
Oi kiek darbu dsug pasidariau 😉 shopingai, nunesiau grandinele ir zieda sutvarkyti,o didziausias darbas tai pasijungiau kercheri ir nuploviau priekini kiemeli 😉
Dabar jau vaziuoju masinos atsiimt 😉 dar liko pabaigt virt adzika ir kepsim iskept 🙂
Dabar jau vaziuoju masinos atsiimt 😉 dar liko pabaigt virt adzika ir kepsim iskept 🙂
QUOTE(lututė @ 2023 04 03, 17:04)
nu tai čia tik rūšis kita, gėlė ta pati.
Tqi geles man nesvarbu ju, vistiek tik kelias savaites zydi. Visas grožis gi lapai ir yra.
šiandien matyt tokia diena, visi kažkur malasi, darbai bele koki, mėtosi pirmyn atgal...nežinau, ar čia tos magnetinės audros veikia, ar koks bb