Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

kas tie hostai ? rolleyes.gif
O aš vakar fliansiuką aplankiau, pasitortinom, paplepėjom ir namo. Tingėjau jau sėt augalėlius, tai išsikepiau kotletų ir prakėpsojau prie teliko. Kadangi namų nebevaliau, tai šįryt teko tą darbą padaryt, nes 2 savaites nieko nedaryta - juk praeitą savaitgalį buvau išvažiavus. Dar paskambinau uošvienei, taip smagiai paplepėjom rolleyes.gif Ji labai džiaugiasi, kai aš paskambinu ax.gif
Atsakyti
Labukas

Na ka, reikalu kaip visada pirmad nemazai 🙂 varau masina technikines.. kadangi darbine masina, tai paliksiu turbut visai dienai..Paskui iki pardziu reiktu.. tai galvoju kaip cia protingiau padarius smile.gif Nuo serviso shopingai netoli, bet tempk paskui tases autiku.. Ar grizt namo. Pasiimt masina
Ir patogiai apvaziuot ;)
Atsakyti
pas mane penktadieniai labiau apkrauti... ax.gif
Pamiršau sveikinimus išsiųst, varysiu paštan šiandien ...gal spės iki Velykų nueit ax.gif
Atsakyti
Cia hosta, lietuviskai net nezinau kaip jos vadinadi

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
lietuviškai vadinama melsvė . Visokio margumo būna, bet grožis jos tik lapai ir yra. Žiedeliai skurdūs. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2023 04 03, 14:14)
lietuviškai vadinama melsvė . Visokio margumo būna, bet grožis jos tik lapai ir yra. Žiedeliai skurdūs. ax.gif

Tai as del lapu jas ir sodinau. Trijų rūsšių, viena is ju visai neprigyja, tris sodinukus sodinau ir visi numiro.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 04 03, 15:25)
Tai as del lapu jas ir sodinau. Trijų rūsšių, viena is ju visai neprigyja, tris sodinukus sodinau ir visi numiro.

Šita? Numiro ? bigsmile.gif Kad ji absol nelepi ir bele kur auga... bigsmile.gif Matyt pažeistos šaknys buvo ar dar kas nors rolleyes.gif
Nu dienelė šiandien tai nerauk tu rūtų... blink.gif nebuvo net kada dirbt, telefu nuo visų atsimušinėju.
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2023 04 03, 16:26)
Šita? Numiro ?  bigsmile.gif  Kad ji absol nelepi ir bele kur auga...  bigsmile.gif  Matyt pažeistos šaknys buvo ar dar kas nors  rolleyes.gif
Nu dienelė šiandien tai nerauk tu rūtų...  blink.gif nebuvo net kada dirbt, telefu nuo visų atsimušinėju.

Ne, ne sita. Va šitos numirojo:

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 03 balandžio 2023 - 15:53
nu tai čia tik rūšis kita, gėlė ta pati.
Eisiu sportuot vakare. Bet jei ir ryt toks durnynas tai nuuuuu naaaa blink.gif
Atsakyti
Oi kiek darbu dsug pasidariau 😉 shopingai, nunesiau grandinele ir zieda sutvarkyti,o didziausias darbas tai pasijungiau kercheri ir nuploviau priekini kiemeli 😉
Dabar jau vaziuoju masinos atsiimt 😉 dar liko pabaigt virt adzika ir kepsim iskept 🙂
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2023 04 03, 17:04)
nu tai čia tik rūšis kita, gėlė ta pati.
Eisiu sportuot vakare. Bet jei ir ryt toks durnynas tai nuuuuu naaaa  blink.gif

Tqi geles man nesvarbu ju, vistiek tik kelias savaites zydi. Visas grožis gi lapai ir yra.
Atsakyti
šiandien matyt tokia diena, visi kažkur malasi, darbai bele koki, mėtosi pirmyn atgal...nežinau, ar čia tos magnetinės audros veikia, ar koks bb blink.gif
Atsakyti