o aš šiandien iš Ermitažo nukainotą vėdryną parsitysiau bandysiu atgaivint. Šakneles dažniausia parduoda už bbž kokią kainą, jos būna perdžiūvę, nebeprigyja. Augaliukas gal 7 eur...tai apdvėsusį už 0,49 eur nusipirkau - gaivinsiu Manau, tik paliet kaip reikiant reikia, nes pardėj niekas jų nelaisto
As barbariso neradau, bet nusipirkau dar dvi hortenzijas. Vieną mėlyną, o kitą 'silver dollar', wegeilą ar vegeliją. .neatsimenu pavqdin8mo ir dar kitokius tris krumus
mėlyna greit išbluks, jei žemės nerūgštinsi, nes mėlyna spalva reaguoja į žemės ph. Hortenzijos labai gražu. Man šluotelinės patinka...
Yra spec trasos laistyt, kad spalva islaikytu ;)
Mano hortenzija vel kazko sunkiai auga.. leidzia lapukus, bet jokiu nauju sakeliu.. nu gal dar paaugs..
Aplink mane nera jokiu padoresniu gelynu, tik b&q lygio.. tai jei kazko idomiau noriu, tik internetu..
Va is cia dabar pirkau
https://www.jparkers...on-collection-1
O jau oras oras.. visa diena stipriau maziau, bet taip ir pralijo..
Mano hortenzija vel kazko sunkiai auga.. leidzia lapukus, bet jokiu nauju sakeliu.. nu gal dar paaugs..
Aplink mane nera jokiu padoresniu gelynu, tik b&q lygio.. tai jei kazko idomiau noriu, tik internetu..
Va is cia dabar pirkau
https://www.jparkers...on-collection-1
O jau oras oras.. visa diena stipriau maziau, bet taip ir pralijo..
kainos normalios...aš tai pasižiūriu, kad tų bijūnų yra ir už 45 eur...nu bet blyn, nesu tokia gėlininkė-jei neprigis - nu tokia kaina Aš jau norėčiau pasiknist kaime po savo gėlynus, svaigstu, kad visai noriu pasidaryti pergolę ir prie jos užsukti vijoklinę rožę...man taip gražu jos-gausiai ir ilgai žydi, lapų nesimato...
bet turbūt užteks ir daigelius pasisėt lovelin savaitgalį, dar ne visas gėlytes susėjau
dar sekmadienį planuoju fliansiuką aplankyt a lia su buvusiu gimtadieniu pasveikint
bet turbūt užteks ir daigelius pasisėt lovelin savaitgalį, dar ne visas gėlytes susėjau
dar sekmadienį planuoju fliansiuką aplankyt a lia su buvusiu gimtadieniu pasveikint
Visko yra, tik pinigu turek
Vaziyoju zemių persodinimui. Agurkus su pomidorqis reikia pikuoti.
QUOTE(-burbanti- @ 2023 04 01, 12:38)
Visko yra, tik pinigu turek
oho, tu irgi lysvę turi
nusipirkau maksėj 2 rožes šiandien Viena vijoklinė. Manija man su tom gėlėm...Ryt verba...mačiau netoli namų kadagį, nuskinsiu šaką, sausukų priklijuosiu, bus OK Šiandien dar varau bažnyčion - atsinaujinimo diena, paskaita, bus svečių. Iškepiau vanilinį sūrpyragį, fliansui tortą. Tik nepuoštas dar
Turiu . Pernai rodziau, gal neatsimeni, ir agurkus, ir pomidoru krumus, braskes siemet lietuviskos jau antrametes bus, tai gal uzderes normaliai.Svogunus jau sukisau I zeme, cesnakus. Ziuresim gausis kas ar ne. Juoduju serbentu senas sumedejusias sakas ispjausciau, raudoniej8 dar geri, o agrastu du krumus pragenejau kaip reikiant, nes visos sakos ziurejo zemyn. Saulegrazos jau issikale verandoje, turesi7 8 didziagalves, jei slaksės nesuės, kaip ir krapų. Auginsiu dar koki menesiuka namie viska, kad tvirtesni butu, gal tada nesues, nes jauni krapai ir saulegrazoms joms, kaip saldainiai - sueda viska.
Ne lietuvisko tipo tie darzai pas mane , nes ir nenoriu, ir vietos per mazai butu. Man geriau krumoksniai maisyti su gelynais.
Ne lietuvisko tipo tie darzai pas mane , nes ir nenoriu, ir vietos per mazai butu. Man geriau krumoksniai maisyti su gelynais.
nu liuks...o tai ko dar reikia - gi visko turi
Aš irgi nusipirkau saulėgrąžų - sugalvojau, kad noriu pasisėt Žinok biškį pavydžiu to krapštinėjimosi lauke, man irgi jau norisi
Išsiviriau puodą rūgštynių sriubos su kauliukais...kiek liks - užsišaldysiu. Žiūriu, kad visiškai fain pasidaryt maisto daugiau ir užsišaldyt. Ryt dar pasitušinsiu raugintų kopūstų-irgi į šaldiklį, kai tingėsis valgyt daryt-išsitrauki iš kameros, nusiskutai bulbų, rūkytų dešrelių-pasaka. Jau išbandžiau - ir barščiai labai liuks užsišaldyt...
Aš irgi nusipirkau saulėgrąžų - sugalvojau, kad noriu pasisėt Žinok biškį pavydžiu to krapštinėjimosi lauke, man irgi jau norisi
Išsiviriau puodą rūgštynių sriubos su kauliukais...kiek liks - užsišaldysiu. Žiūriu, kad visiškai fain pasidaryt maisto daugiau ir užsišaldyt. Ryt dar pasitušinsiu raugintų kopūstų-irgi į šaldiklį, kai tingėsis valgyt daryt-išsitrauki iš kameros, nusiskutai bulbų, rūkytų dešrelių-pasaka. Jau išbandžiau - ir barščiai labai liuks užsišaldyt...
Labukas
As tai jokiu darzu nenoriu ;) man uztenka keliu daugiameciu geliu
As blynu prikepiau, desreliu surio ivyniojau;)
Nu kur tie stiklu keitejai? I pardes reikia.
Draugai pas mus isisiule sako, kaisk dzakuze, eisim maudytis ;)
As tai jokiu darzu nenoriu ;) man uztenka keliu daugiameciu geliu
As blynu prikepiau, desreliu surio ivyniojau;)
Nu kur tie stiklu keitejai? I pardes reikia.
Draugai pas mus isisiule sako, kaisk dzakuze, eisim maudytis ;)
O man visai patinka. Hektarais nereikia, bet kelios lysvelės labai smagu Papuošiau ir fliansiuko tortą
Siandien susodinau visas hortenzijas I psstovias vietas, floksus, pomolidorus su agurkais ispikavau - susodinau jau po vieną, kelias seklas susejau, dar hostu pasodinau i numirusiu vietas. Dabar zinau kokiai rusiai hostų mano zeme netinka. Seip dar visokiu smulkiu paruosiamuju darbu aode. Grazi diena labai, smagu sode buti. Vyras dar liko dirbti - klos visą prieki plytelėmis, tai dabar viska iskasineja. Siaubas, ne darbas... O as grizau namo valgyt daryti. Zemaicius sugalvojau iskepti. Taip diena ir prabėgo...