Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

o aš šiandien iš Ermitažo nukainotą vėdryną parsitysiau biggrin.gif bandysiu atgaivint. Šakneles dažniausia parduoda už bbž kokią kainą, jos būna perdžiūvę, nebeprigyja. Augaliukas gal 7 eur...tai apdvėsusį už 0,49 eur nusipirkau - gaivinsiu biggrin.gif Manau, tik paliet kaip reikiant reikia, nes pardėj niekas jų nelaisto rolleyes.gif
Atsakyti
As barbariso neradau, bet nusipirkau dar dvi hortenzijas. Vieną mėlyną, o kitą 'silver dollar', wegeilą ar vegeliją. .neatsimenu pavqdin8mo biggrin.gif ir dar kitokius tris krumus biggrin.gif
Atsakyti
mėlyna greit išbluks, jei žemės nerūgštinsi, nes mėlyna spalva reaguoja į žemės ph. Hortenzijos labai gražu. Man šluotelinės patinka... wub.gif
Atsakyti
Yra spec trasos laistyt, kad spalva islaikytu ;)
Mano hortenzija vel kazko sunkiai auga.. leidzia lapukus, bet jokiu nauju sakeliu.. nu gal dar paaugs..

Aplink mane nera jokiu padoresniu gelynu, tik b&q lygio.. tai jei kazko idomiau noriu, tik internetu..
Va is cia dabar pirkau

https://www.jparkers...on-collection-1

O jau oras oras.. visa diena stipriau maziau, bet taip ir pralijo..
Atsakyti
kainos normalios...aš tai pasižiūriu, kad tų bijūnų yra ir už 45 eur...nu bet blyn, nesu tokia gėlininkė-jei neprigis - nu tokia kaina blink.gif Aš jau norėčiau pasiknist kaime po savo gėlynus, svaigstu, kad visai noriu pasidaryti pergolę ir prie jos užsukti vijoklinę rožę...man taip gražu jos-gausiai ir ilgai žydi, lapų nesimato... wub.gif
bet turbūt užteks ir daigelius pasisėt lovelin savaitgalį, dar ne visas gėlytes susėjau ax.gif
dar sekmadienį planuoju fliansiuką aplankyt a lia su buvusiu gimtadieniu pasveikint ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lututė: 31 kovo 2023 - 16:46
Visko yra, tik pinigu turek biggrin.gif

Vaziyoju zemių persodinimui. Agurkus su pomidorqis reikia pikuoti.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 04 01, 12:38)
Visko yra, tik pinigu turek  biggrin.gif

Vaziyoju zemių persodinimui. Agurkus su pomidorqis reikia pikuoti.

oho, tu irgi lysvę turi biggrin.gif
nusipirkau maksėj 2 rožes šiandien tongue.gif Viena vijoklinė. Manija man su tom gėlėm...Ryt verba...mačiau netoli namų kadagį, nuskinsiu šaką, sausukų priklijuosiu, bus OK biggrin.gif Šiandien dar varau bažnyčion - atsinaujinimo diena, paskaita, bus svečių. Iškepiau vanilinį sūrpyragį, fliansui tortą. Tik nepuoštas dar ax.gif
Atsakyti
Turiu smile.gif . Pernai rodziau, gal neatsimeni, ir agurkus, ir pomidoru krumus, braskes siemet lietuviskos jau antrametes bus, tai gal uzderes normaliai.Svogunus jau sukisau I zeme, cesnakus. Ziuresim gausis kas ar ne. Juoduju serbentu senas sumedejusias sakas ispjausciau, raudoniej8 dar geri, o agrastu du krumus pragenejau kaip reikiant, nes visos sakos ziurejo zemyn. Saulegrazos jau issikale verandoje, turesi7 8 didziagalves, jei slaksės nesuės, kaip ir krapų. Auginsiu dar koki menesiuka namie viska, kad tvirtesni butu, gal tada nesues, nes jauni krapai ir saulegrazoms joms, kaip saldainiai - sueda viska.
Ne lietuvisko tipo tie darzai pas mane biggrin.gif , nes ir nenoriu, ir vietos per mazai butu. Man geriau krumoksniai maisyti su gelynais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 balandžio 2023 - 11:12
nu liuks...o tai ko dar reikia - gi visko turi biggrin.gif
Aš irgi nusipirkau saulėgrąžų - sugalvojau, kad noriu pasisėt biggrin.gif Žinok biškį pavydžiu to krapštinėjimosi lauke, man irgi jau norisi rolleyes.gif biggrin.gif
Išsiviriau puodą rūgštynių sriubos su kauliukais...kiek liks - užsišaldysiu. Žiūriu, kad visiškai fain pasidaryt maisto daugiau ir užsišaldyt. Ryt dar pasitušinsiu raugintų kopūstų-irgi į šaldiklį, kai tingėsis valgyt daryt-išsitrauki iš kameros, nusiskutai bulbų, rūkytų dešrelių-pasaka. Jau išbandžiau - ir barščiai labai liuks užsišaldyt... ax.gif
Atsakyti
Labukas

As tai jokiu darzu nenoriu ;) man uztenka keliu daugiameciu geliu smile.gif

As blynu prikepiau, desreliu surio ivyniojau;)
Nu kur tie stiklu keitejai? I pardes reikia.
Draugai pas mus isisiule smile.gif sako, kaisk dzakuze, eisim maudytis ;)
Atsakyti
O man visai patinka. Hektarais nereikia, bet kelios lysvelės labai smagu wub.gif Papuošiau ir fliansiuko tortą biggrin.gif
Atsakyti
Siandien susodinau visas hortenzijas I psstovias vietas, floksus, pomolidorus su agurkais ispikavau - susodinau jau po vieną, kelias seklas susejau, dar hostu pasodinau i numirusiu vietas. Dabar zinau kokiai rusiai hostų mano zeme netinka. Seip dar visokiu smulkiu paruosiamuju darbu aode. Grazi diena labai, smagu sode buti. Vyras dar liko dirbti - klos visą prieki plytelėmis, tai dabar viska iskasineja. Siaubas, ne darbas... O as grizau namo valgyt daryti. Zemaicius sugalvojau iskepti. Taip diena ir prabėgo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 02 balandžio 2023 - 16:45