Gerai lietus gelems. Mano bijunai jau pradejo kaltis is po žemių. .
Pasirodo juos reikia giliai sodinti ir pradeda zydeti jie I antrus metus tik.As pernai is 5 krumu turejau tik 1 žiedą .tikekimes siemet daugiau bus.
Priminei, einu tulpiu idomuu pasidairyti, nes jau ju pirkimo bumas praejo, gal gausiu normalia kaina.
Rimtai giliai reik? Negaliu labai giliai.. katinas trn uzkastas..
Giliai bijūnų sodint NEGALIMA. Nežydės. Tą klaidą jau esu padarius, tai mano nabagas gal tik į ketvirtus metus atsigavo. Ir visi sodininkai sako tą patį. Geras drenažas, trąši žemė ir nelaidot kaip nabašninko
Psio einu pazyliot, varau kai arklys
Psio einu pazyliot, varau kai arklys
Vnz, isikau negiluai ;) kokua zeme nezinau ;) zole gerai auga Biski i duobe ipyliau gero dirvizemio..
pasirodo as ten gavau viska, ka uzsisakius buvau bijunus, vynuoge ir visterija ;) viska susidinau, tegu tik pabando neaugt
Zole dar tuo paciu nupjoviau ;) pienes biski paravejau.. kaip greit jos uzsiveisia pievoj.. Dabar sedziu pavesinej, kaifuoju;)
pasirodo as ten gavau viska, ka uzsisakius buvau bijunus, vynuoge ir visterija ;) viska susidinau, tegu tik pabando neaugt
Zole dar tuo paciu nupjoviau ;) pienes biski paravejau.. kaip greit jos uzsiveisia pievoj.. Dabar sedziu pavesinej, kaifuoju;)
O aš grįžau iš dailės Uzbonas done...per 4 pamokas pas mus nėr dar ko ravėt...šalta, brrr...
Žadėjau žuvį rytdienai keptis, oa pamiršau iš kameros išsitraukt tai turėjau dar šmotą lašišos file kameroj-a lia sūdymui, bet išsiėmiau-ryte išsikepsiu...
Žadėjau žuvį rytdienai keptis, oa pamiršau iš kameros išsitraukt tai turėjau dar šmotą lašišos file kameroj-a lia sūdymui, bet išsiėmiau-ryte išsikepsiu...
Labukas
Vel lyja.. nu kada tas siltas pavasaris. Draugu gimke balandzio 11 ir 12( dabar dar ur ju anuko balandzio 10) jau eidavau trumpom rankovem 😉
Pas mus gi neuzsala.. tai zole gali istisus metus pjaut.. Ziema leciau auga, bet auga ;) nuo nauju metu as jau kokius 3-4x pjoviau ;)
Rozes jau su pilnais lapais.. pumpuru dar nemaciau.. zemuoges jau zydi;)
Skaneris vel neuzsikroves.. Musu menegeris grizes, bet kazko miega
Vel lyja.. nu kada tas siltas pavasaris. Draugu gimke balandzio 11 ir 12( dabar dar ur ju anuko balandzio 10) jau eidavau trumpom rankovem 😉
Pas mus gi neuzsala.. tai zole gali istisus metus pjaut.. Ziema leciau auga, bet auga ;) nuo nauju metu as jau kokius 3-4x pjoviau ;)
labas rytas
pagaliau penktadienis lyja, niūru, noriu miego, kava nepadėjo
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2023 03 31, 10:25)
rožės mano kelios iššalę-įdomu, atsprogs ar ne...dar kol kas nesimato net pumpurai. Būtų gaila, jei žuvo - ten tokios įdomesnės...
Tik saldainius barbarisus zinau ;) o kaip krumas atrodo, net neisivaizduoju
Bijau pradet dziaugtis, gal stebuklingas anksciau isvaziuosim tik keliu truksta ir iskrovimas jau i paba;)
Bijau pradet dziaugtis, gal stebuklingas anksciau isvaziuosim tik keliu truksta ir iskrovimas jau i paba;)
Rožės tai gėlė, vedanti į maniją... gražiai žydi, jei teisingai prižiūri - kelis kartus, darbas-pakarpyt, UK net dengt nereikia, amarus nupurkšt. Jei veislė atspari ligoms - irgi jokios bėdos, patręšei ir džiaugiesi
Na jo, as rinkausi atsparią ligoms, nes noriu kuo maziau priziureti