Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

Tikrai kad durnizmas.. ir vis zada nebesukiot ir niekaip nesusitaria..

Atsakyti
bliam, kaip pavargau blink.gif tikras durnynas darbe...du matavimai, vienas niekaip negali atsiųst laiško-nu būtinai reik atsivilkt "pabendraut gyvai", grįžo gamybos vadovas - nieko neranda, nors viskas siųsta...balaganas. Pagaliau pasidariau pavalgiau, kavos, galva kvadratinė... blink.gif dar tipo reik atspausdint brėžinius, kurie buvo siųsti bbž kada...bet ai, pasisiunta.
Atsakyti
Va, merginos. Grynai toki pati torta musu ata Karalienė valgė per Princo Andrew vestuves.
Mano bendradarbes mama ji kepė karaliskai šeimai. Bendradarbe atnese mums paragauti, nes kepe pagal mamos receptą. O jau petepimo (tqip vadinamo aisingo) skonis....jam jam. Vezu vyrui paragauti biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotraukacreate image url
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 27 kovo 2023 - 17:11
kad pertepimo nesimato rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2023 03 27, 21:38)
kad pertepimo nesimato  rolleyes.gif

Rasiau - icing (aisingas). Cia angliskas tortas, ne lietuviskas su trijais pertepimais. Ju tortai kitokie.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 03 27, 23:18)
Rasiau -  icing (aisingas). Cia angliskas tortas, ne lietuviskas su trijais pertepimais. Ju tortai kitokie.

nu žinau, bet tas aisingas-tai murmuliozė kokia ar glajus? Nu žodž, pyragas su glajum biggrin.gif

Labs iš ryto, princesės 4u.gif
saulė šviečia, atėjau darban ir nelabai žinau, ką pirma griebt. Buvau trevkėj pas ukrainietę, šįryt pakamavo su guminėm juostom. Bet fainiai pravaikė, patiko. Ryt vakare pavaduos pagrindinę trenerę, tai irgi bus ax.gif
Atsakyti
Labukas

Jau orelis… visa slapia..
I gyma nezinau ar eisiu, gal tingesiu smile.gif

Burbanti, tai kaip tas tortas? Skanus?
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2023 03 28, 15:20)

Burbanti, tai kaip tas tortas? Skanus?

Žiauriai. Biskvitas tiesiog, kaip debesėlis - minkstas, koretas ir nesausas, o glajus, tai isvis kazkoks kosmosas, tokio skanaus dar nesu valgiusi. Sake ji VERDA ir daro apie 2 val.
Atsakyti
baisiai įdomu, kas per glajus biggrin.gif
aš nespėju net įlįst papliurpt, baisiai apkrauta esu darbe.
subinę skauda po trevkės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2023 03 28, 16:37)
baisiai įdomu, kas per glajus  biggrin.gif

Glajus, pertepimas, isingas...nezinau, kaip taisyklingai pavadinti. Zinau tik tiek, kiek papasakojo.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 03 28, 18:21)
Glajus, pertepimas, isingas...nezinau, kaip taisyklingai pavadinti. Zinau tik tiek, kiek papasakojo.

nu jo jo, bet įdomu, kaip gamina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2023 03 28, 17:46)
nu jo jo, bet įdomu, kaip gamina  rolleyes.gif

Nezinau ir man tai nerupi, nes niekad jo nedarysiu biggrin.gif
Atsakyti