Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

lauk lauk ir sulauksi biggrin.gif
o ką tau jūra daro? rolleyes.gif Tai gal ežere gaunasi? rolleyes.gif
Varyk pas mane kaiman - patogumų jokių, bet ežeras vo thumbup.gif... nu biškį primena tvenkinį, nes mažiukas... bet miške. Su lelijomis ir antimis biggrin.gif
Susitrynėm mėlynes, sukišom kameron... dar kiek paliejau augalus - nors kelis, nes visų neįmanoma... lietaus verkiant reikia unsure.gif
šio vakaro gėrimas sidras - bet aš visai su saldžiais gėrimais baigiu susipykt... nu viau... blink.gif
Atsakyti
Dzin man tie patogumai, švarus ezeras svarbiau biggrin.gif
Juros vqnduo sūrus - alergizuoja. Aisku paskui praeina, bet vistiwk.

Atsakyti
Labukas

O bandei maudytis juroj? Tos drauges vaikiukui, kur problemos su oda, tai kaip tik labai padeda juros vanduo.. Aisku tuo momentu grauzia, nes juk atviros zaizdos pas ji,bet paskui visjas greiciau uzsitraukia..

Mes susikrovem smutkes i madina biggrin.gif mb kas karta po tokiu atveju rekia, kad keis masina i didesne biggrin.gif iki lubu, visos sedynes uzkrautos, vietos tik atsisest biggrin.gif o tik 2naktim isvarom biggrin.gif
Atsakyti
LT taip karšta, kad nx... blink.gif ryte bandžiau daržą paravėt, pasidarė bloga. Suknelę galėjau gręžt, turėjau ir triusikus ir liemenaškę pasikeist... namie +35 blink.gif Tai kas tada lauke?... Drybsom. Pprie ežeriuko vakarop, nes mašina be kondiškės, neįmanoma... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 07 16, 12:28)
Labukas

O bandei maudytis juroj? Tos drauges vaikiukui, kur problemos su oda, tai kaip tik labai padeda juros vanduo.. Aisku tuo momentu grauzia, nes juk atviros zaizdos pas ji,bet paskui visjas greiciau uzsitraukia..

Mes susikrovem smutkes i madina  biggrin.gif mb kas karta po tokiu atveju rekia, kad keis masina i didesne biggrin.gif iki lubu, visos sedynes uzkrautos, vietos tik atsisest biggrin.gif o tik 2naktim isvarom  biggrin.gif

Bandziau. Pas mane nera zaizdu. Autoimunines sistemos ligu yra labai daug.
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2021 07 16, 13:24)
LT taip karšta, kad nx...  blink.gif ryte bandžiau  daržą paravėt, pasidarė bloga. Suknelę galėjau gręžt, turėjau ir triusikus ir liemenaškę pasikeist... namie +35  blink.gif Tai kas tada lauke?... Drybsom. Pprie ežeriuko vakarop, nes mašina be kondiškės, neįmanoma...  rolleyes.gif

Pas mus sianien irgi kazkas panasaus, gerai, kad pastate galerijoje siansien dirbu rolleyes.gif
Atsakyti
Prie ežeriuko bimbalų bele kiek... jei sušlampi, ragas. Puola kaip alkani šunys blink.gif po kelis iškart... karšta be proto, tai sėdėjom vandeny iki kol oda susiraukšlėjo...
vakare praėjo škvalas, mano gladioles išlaužė.. blink.gif Nu dar šakas, stogo parapetą nurovė... ryt meistras iškviestas... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2021 07 16, 21:27)
Prie ežeriuko bimbalų bele kiek... jei sušlampi, ragas. Puola kaip alkani šunys  blink.gif po kelis iškart... karšta be proto, tai sėdėjom vandeny iki kol oda susiraukšlėjo...
vakare praėjo škvalas, mano gladioles išlaužė..  blink.gif Nu dar šakas, stogo parapetą nurovė... ryt meistras iškviestas...  rolleyes.gif

O Maryte!!! Tai jau škvalas kaip reikiant buvo doh.gif
Atsakyti
Labukas

Oho, Lutute..

O pas mus kokia dregme, blink.gif net palapinej patalai dregni..
buciau visai gerai issimiegojus, jei neiseitu oras is ciuzinio.. dar prasiau mb kad pripustu, patikrintu namie.. tai va, nakti 3x dasipuciau biggrin.gif paskui kaldra po sikna, o pati dekuciu uzsiklojau- nesalta mirksiukas.gif cia yra parduotuve, sake joje yra ciuziniu, tai eisim pirkt biggrin.gif
Siaip vieta faina, daug tuliku, duso kabinu, iki juros tik per kalniuka, bet vanduo drumzlinas, tai nesimaudem..
Yra baseinas mirksiukas.gif yra kavine mirksiukas.gif
Pamazu kylam jau biggrin.gif nors vakar paskutiniai 2nakties miegot nuejo biggrin.gif
Atsakyti
Del to mes ir nuaipirkę lovas į palapinę biggrin.gif

Prikele vyras ny sviet, ny zaria, tai telefoną pagriebiau i rankas. Ot mada. Reikia vyt lauk šitą madą rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Musu masina maza, netelpa lovos biggrin.gif
Atsakyti
kas mane labiausiai nervina palapinėse - tai čiužiniai pripučiami blink.gif siūbuoja kaip valtį, nuo žemės traukia... blink.gif miegmaišį man kažkas nesąmoninga, tai vežuos kaldrą su pagalve... žo, nuo tokio poilsio pavargstu... rolleyes.gif
pabuvom pas puskę, irrr... prasidėjo škvalas. Vėl. Dabar lyg nelyja, bet jau prie ežero nenuvažiuosi, apniukę... kaži ar vakare leis šonkaulius išsikept... rolleyes.gif
Atsakyti
Po skėčiu kepsit biggrin.gif

Siandien pas mus labai idomi kasmetinė senoviniu autentiškų vežimelių ir tų brangių lėlių, kurios panasios I tikrus vaikus, šventė. Už poros minučių prasidės paradas, bet as jo nematysiu, nes galerijoje dirbu. Kondicionierius +19*, nes senoviniai paveikslai, tai tiesiog lafa dirbti. Netoli mano galerijos buvo keli susėde pailseti (iš šimto lygtais), tai mygom išlėkiau, kol valdzia nemato, nufotkinti. biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Creepy tos lėlės...brrr...

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 17 liepos 2021 - 16:10