Nu po 200 jau ir man daug.. tiek max as moku i abi puses.. jei brangiau, tai net nevaziuoju
Varom su apzvalginiu autobusu ;) tuoj ilipsim ir dings rysys vel nu nebent mb pasidalins, nes jam nemokamas..
QUOTE(giega @ 2023 03 06, 19:13)
Nu po 200 jau ir man daug.. tiek max as moku i abi puses.. jei brangiau, tai net nevaziuoju
Varom su apzvalginiu autobusu ;) tuoj ilipsim ir dings rysys vel nu nebent mb pasidalins, nes jam nemokamas..
tai vava, kur jau ten.Tau uždirbančiai daug, o man vienai tai kosmosas
Kur čia varinėji su tuo autobusu ?
Man jau darbelis į pabaigą, varysiu namo, užkąsiu, paskui eisiu gyman
Rytas labas
gyvų yr ?
Labukas
Yra tik pas mane dar anksti, dar ne 9 nera
Papusryciavom ir varom dar pasipliazint apie kokia 14:30 jau i orouosta trauksim..Isskrendam siandien, namie busim rytoj
Papusryciavom ir varom dar pasipliazint apie kokia 14:30 jau i orouosta trauksim..Isskrendam siandien, namie busim rytoj
QUOTE(giega @ 2023 03 07, 17:52)
Labukas
blyyyn, kaip darbe šalta nežinau,ar kondiškei kažkas darosi, sėdžiu apsimuturiavus
Dar valandą ištempt...
Bet kazkaip tikrai ilgai tie salciai uzsilaike.. Uk kova jau gana silta buna.. o dabar sninga..
Mb tik trumpom rankovem ir striuke plona as dar bliuzona turiu
Mb tik trumpom rankovem ir striuke plona as dar bliuzona turiu
o jau orelis pūga lauke, neseniai grįžau. Nafig, nafig-kas ryt bus, neįsivaizduoju...
Gerai ten jum šonus kaitintis
Gerai ten jum šonus kaitintis
Tai kad beliko koks pusvalandis ir mes parvarom i salcius
Va ka tik is vandens dar koki karta nuleksiu pamirkt ir reiks eit rengtis.. +29 ir aksomines kelnes ))
Va ka tik is vandens dar koki karta nuleksiu pamirkt ir reiks eit rengtis.. +29 ir aksomines kelnes ))
nu ką darysi... aš tai galvoju, ką ryt rengtis, kad nesušalt... jau lyg pavasariu kvepėjo, ir štai šast ir vėl žiema :unsure
gero skrydžio namo, giegut. Einu jau gult
gero skrydžio namo, giegut. Einu jau gult
labas rytas, varnelės, su kovo 8
Sniegas, saulė šviečia...varau į autopardę, begrandydama sniegą nuo maškės, nugrandžiau valytuvą
Su kovo 8 🌻🌻🌻
As siandien likausi namie. Nei i darba, nei I kursus po darbo. Sninga. Apsimeciau, jog per daug sniego, kad vazineciau vasarinemis padangomis
As siandien likausi namie. Nei i darba, nei I kursus po darbo. Sninga. Apsimeciau, jog per daug sniego, kad vazineciau vasarinemis padangomis
pas mus koks vėjas, pūga ...ryte ledą gramdydama, sulaužiau maškės valytuvus. Tai teko pirkt naujus, vėl per kišenę nenumatytos išlaidos