Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

Nu po 200 jau ir man daug.. tiek max as moku i abi puses.. jei brangiau, tai net nevaziuoju smile.gif

Varom su apzvalginiu autobusu ;) tuoj ilipsim ir dings rysys vel smile.gif nu nebent mb pasidalins, nes jam nemokamas..
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2023 03 06, 19:13)
Nu po 200 jau ir man daug.. tiek max as moku i abi puses.. jei brangiau, tai net nevaziuoju smile.gif

Varom su apzvalginiu autobusu ;) tuoj ilipsim ir dings rysys vel smile.gif nu nebent mb pasidalins, nes jam nemokamas..

tai vava, kur jau ten.Tau uždirbančiai daug, o man vienai tai kosmosas biggrin.gif
Kur čia varinėji su tuo autobusu ? rolleyes.gif

Man jau darbelis į pabaigą, varysiu namo, užkąsiu, paskui eisiu gyman ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Rytas labas 4u.gif
gyvų yr ? biggrin.gif
Atsakyti
Labukas

Yra smile.gif tik pas mane dar anksti, dar ne 9 nera smile.gif

Papusryciavom ir varom dar pasipliazint smile.gif apie kokia 14:30 jau i orouosta trauksim..Isskrendam siandien, namie busim rytoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2023 03 07, 17:52)
Labukas

Yra smile.gif tik pas mane dar anksti, dar ne 9 nera smile.gif

Papusryciavom ir varom dar pasipliazint smile.gif apie kokia 14:30 jau i orouosta trauksim..Isskrendam siandien, namie busim rytoj smile.gif

blyyyn, kaip darbe šalta unsure.gif nežinau,ar kondiškei kažkas darosi, sėdžiu apsimuturiavus unsure.gif
Dar valandą ištempt... tongue.gif
Atsakyti
Bet kazkaip tikrai ilgai tie salciai uzsilaike.. Uk kova jau gana silta buna.. o dabar sninga..
Mb tik trumpom rankovem ir striuke plona smile.gif as dar bliuzona turiu smile.gif
Atsakyti
o jau orelis blink.gif pūga lauke, neseniai grįžau. Nafig, nafig-kas ryt bus, neįsivaizduoju... blink.gif
Gerai ten jum šonus kaitintis biggrin.gif
Atsakyti
Tai kad beliko koks pusvalandis smile.gif ir mes parvarom i salcius smile.gif

Va ka tik is vandens smile.gif dar koki karta nuleksiu pamirkt smile.gif ir reiks eit rengtis.. +29 ir aksomines kelnes smile.gif))
Atsakyti
nu ką darysi... aš tai galvoju, ką ryt rengtis, kad nesušalt... rolleyes.gif jau lyg pavasariu kvepėjo, ir štai šast ir vėl žiema :unsure
gero skrydžio namo, giegut. 4u.gif Einu jau gult ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lututė: 07 kovo 2023 - 23:00
vartotojo įkelta nuotrauka

labas rytas, varnelės, su kovo 8 4u.gif
Sniegas, saulė šviečia...varau į autopardę, begrandydama sniegą nuo maškės, nugrandžiau valytuvą biggrin.gif
Atsakyti
Su kovo 8 🌻🌻🌻

As siandien likausi namie. Nei i darba, nei I kursus po darbo. Sninga. Apsimeciau, jog per daug sniego, kad vazineciau vasarinemis padangomis biggrin.gif
Atsakyti
pas mus koks vėjas, pūga blink.gif ...ryte ledą gramdydama, sulaužiau maškės valytuvus. Tai teko pirkt naujus, vėl per kišenę nenumatytos išlaidos unsure.gif
Atsakyti