Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

tai ji ten visokio bb prirašė...ir arbatų, ir dar tokių spec papildų natūralių, dar nenusipirkau visko, nes brangokai. Bet užsisakiau, laukiu, kol parsiųs.
Dar šiandien iš Ermitažo 2 bambuko pagalius nusipirkau...nes mano dracena visai nulinko tongue.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

labas rytas,
kava išgerta, komerciniai pasiūlymai išsiųsti, sutartys sutvarkytos, užklausimai išskrido. Reik pradėt rimtesnius darbukus biggrin.gif
Atsakyti
Vien žo - gyvenimas teka. biggrin.gif
Atsakyti
kur dings... ax.gif Atitekėjo iki penktadienio biggrin.gif O tingiu, o namo noriu biggrin.gif Lyg ir išmiegojau, bet jaučiuosi pavargus.
Fliansiukas jau vokiečiuose, laukia lėktuvo į Meksiką... rolleyes.gif
Vakar jau paėmiau į rankas teptuką, prasideda tapymas rolleyes.gif šiaip smagu, kol kas uždėjau tik pirmą sluoksnį, dar laukia darbelio ax.gif
Atsakyti
Ooooi...butina8 i neuzmirsk parodyti savo tapybą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 03 03, 22:24)
Ooooi...butina8 i neuzmirsk parodyti savo tapybą  wub.gif

nėra ten ką rodyti, ąsotėlį piešiu. Kol kas dar tik pirmi sluoksneliai, bet labai patinka biggrin.gif
Atsakyti
Svarbu patinka 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Laba,
giegutė dar pramogauja, o burbanti retas svečias biggrin.gif
jaučiu š... bus su mano Ispanija, bilietai kosmiškai brangsta. Na, nebent dar akcijos kokios sulauksiu ax.gif Savaitgalis pralėkė žaibo greičiu, šeštadienį variau liemenaškės pirkt, nusipirkau sijoną biggrin.gif
Vakar - balsuot, sportuot, paskui pas draugę vyno gert biggrin.gif
Atsakyti
Ka kalbeti apie Ispanija. Paziurek kokios kainos bilietu parskristi I Lietuva.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 03 06, 14:27)
Ka kalbeti apie Ispanija. Paziurek kokios kainos bilietu parskristi I Lietuva.

tai matai, nežiūriu šiton pusėn smile.gif
Gailiuosi, kad nepirkau gruodį...viskas per fliansą - tipo geriausios kainos būna prieš 2 mėnesius, akcijos , to, sio...O iš tų geriausių -4 kartus brangesni bilietai blink.gif Taip kad klausimas, ar kur galėsiu varyt... unsure.gif
Atsakyti
Labukas

Nei kojyciu nei kojyciu;) sugalvojom vakar pareit is to pagrindinio pliazo, nu ala Basanaviciaus gatves 🙂 kaip ir 30 min rode, bet tai vinyr uzsuki, tai kitur pastoviniuoji 🙂 o dar ir tai visa diena vaiksciota, tai siandien neatsikeliu is lovos 🙂
Planavom ir siandien peskom eit iki to pliazo, bet ant saules, dar su vaikais.. nedaeisim 🙂 vaziuosim taxu 🙂
Labai daug pinigu ant taxu iseina.. atstumai dideli…

Lutute, o pabandytk ziuret per uk.. nu pernakvosi pas mane.. o grizima gali tiesiai is ten namo.. ar atvirksciai- i trn tiesiogiai, o grizt per uk..
dar gal imk koki balandzio gala.. arba rugseji..
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2023 03 06, 16:44)
Labukas

Nei kojyciu nei kojyciu;) sugalvojom vakar pareit is to pagrindinio pliazo, nu ala Basanaviciaus gatves 🙂 kaip ir 30 min rode, bet tai vinyr uzsuki, tai kitur pastoviniuoji 🙂 o dar ir tai visa diena vaiksciota, tai siandien neatsikeliu is lovos 🙂
Planavom ir siandien peskom eit iki to pliazo, bet ant saules, dar su vaikais.. nedaeisim 🙂 vaziuosim taxu 🙂
Labai daug pinigu ant taxu iseina.. atstumai dideli…
Lutute, o pabandytk ziuret per uk.. nu pernakvosi pas mane.. o grizima gali tiesiai is ten namo.. ar atvirksciai- i trn tiesiogiai, o grizt per uk..
dar gal imk koki balandzio gala.. arba rugseji..

Oooo, sveikute biggrin.gif , pasiilgom.
Aš po vakar sporto taip pat subinę jaučiu biggrin.gif

Nu dar palauksiu, o jei š...bus-gal tikrai kokį rugsėjį rolleyes.gif Matai, pas tave viskas OK, bet kai imi atostogų savaitę - labai laiko daug susigadina, besitrinant po oro uostus. Rizikuosiu, dar biškiuką laukiu tos stebuklų akcijos, o jei nebus - gal jau dabar iškart apie rugsėjį reik ir galvot - imt ir nusipirkt. Nes paskui vėl bus kainos mėnulin. Tikrai negaliu sau leist bilietų už 400, nesvarbu, kad į abi puses. Man tai žiaaauriai daug unsure.gif
Dargi staigmeną apturėjau - pasas baiginėjasi doh.gif tai varysiu daryt...
Atsakyti