tai ji ten visokio bb prirašė...ir arbatų, ir dar tokių spec papildų natūralių, dar nenusipirkau visko, nes brangokai. Bet užsisakiau, laukiu, kol parsiųs.
Dar šiandien iš Ermitažo 2 bambuko pagalius nusipirkau...nes mano dracena visai nulinko
labas rytas,
kava išgerta, komerciniai pasiūlymai išsiųsti, sutartys sutvarkytos, užklausimai išskrido. Reik pradėt rimtesnius darbukus
Vien žo - gyvenimas teka.
kur dings... Atitekėjo iki penktadienio O tingiu, o namo noriu Lyg ir išmiegojau, bet jaučiuosi pavargus.
Fliansiukas jau vokiečiuose, laukia lėktuvo į Meksiką...
Vakar jau paėmiau į rankas teptuką, prasideda tapymas šiaip smagu, kol kas uždėjau tik pirmą sluoksnį, dar laukia darbelio
Fliansiukas jau vokiečiuose, laukia lėktuvo į Meksiką...
Vakar jau paėmiau į rankas teptuką, prasideda tapymas šiaip smagu, kol kas uždėjau tik pirmą sluoksnį, dar laukia darbelio
Ooooi...butina8 i neuzmirsk parodyti savo tapybą
QUOTE(-burbanti- @ 2023 03 03, 22:24)
Ooooi...butina8 i neuzmirsk parodyti savo tapybą
nėra ten ką rodyti, ąsotėlį piešiu. Kol kas dar tik pirmi sluoksneliai, bet labai patinka
Svarbu patinka
Laba,
giegutė dar pramogauja, o burbanti retas svečias
jaučiu š... bus su mano Ispanija, bilietai kosmiškai brangsta. Na, nebent dar akcijos kokios sulauksiu Savaitgalis pralėkė žaibo greičiu, šeštadienį variau liemenaškės pirkt, nusipirkau sijoną
Vakar - balsuot, sportuot, paskui pas draugę vyno gert
giegutė dar pramogauja, o burbanti retas svečias
jaučiu š... bus su mano Ispanija, bilietai kosmiškai brangsta. Na, nebent dar akcijos kokios sulauksiu Savaitgalis pralėkė žaibo greičiu, šeštadienį variau liemenaškės pirkt, nusipirkau sijoną
Vakar - balsuot, sportuot, paskui pas draugę vyno gert
Ka kalbeti apie Ispanija. Paziurek kokios kainos bilietu parskristi I Lietuva.
QUOTE(-burbanti- @ 2023 03 06, 14:27)
Ka kalbeti apie Ispanija. Paziurek kokios kainos bilietu parskristi I Lietuva.
tai matai, nežiūriu šiton pusėn
Gailiuosi, kad nepirkau gruodį...viskas per fliansą - tipo geriausios kainos būna prieš 2 mėnesius, akcijos , to, sio...O iš tų geriausių -4 kartus brangesni bilietai Taip kad klausimas, ar kur galėsiu varyt...
Labukas
Nei kojyciu nei kojyciu;) sugalvojom vakar pareit is to pagrindinio pliazo, nu ala Basanaviciaus gatves 🙂 kaip ir 30 min rode, bet tai vinyr uzsuki, tai kitur pastoviniuoji 🙂 o dar ir tai visa diena vaiksciota, tai siandien neatsikeliu is lovos 🙂
Planavom ir siandien peskom eit iki to pliazo, bet ant saules, dar su vaikais.. nedaeisim 🙂 vaziuosim taxu 🙂
Labai daug pinigu ant taxu iseina.. atstumai dideli
Lutute, o pabandytk ziuret per uk.. nu pernakvosi pas mane.. o grizima gali tiesiai is ten namo.. ar atvirksciai- i trn tiesiogiai, o grizt per uk..
dar gal imk koki balandzio gala.. arba rugseji..
Nei kojyciu nei kojyciu;) sugalvojom vakar pareit is to pagrindinio pliazo, nu ala Basanaviciaus gatves 🙂 kaip ir 30 min rode, bet tai vinyr uzsuki, tai kitur pastoviniuoji 🙂 o dar ir tai visa diena vaiksciota, tai siandien neatsikeliu is lovos 🙂
Planavom ir siandien peskom eit iki to pliazo, bet ant saules, dar su vaikais.. nedaeisim 🙂 vaziuosim taxu 🙂
Lutute, o pabandytk ziuret per uk.. nu pernakvosi pas mane.. o grizima gali tiesiai is ten namo.. ar atvirksciai- i trn tiesiogiai, o grizt per uk..
QUOTE(giega @ 2023 03 06, 16:44)
Labukas
Oooo, sveikute , pasiilgom.
Aš po vakar sporto taip pat subinę jaučiu
Nu dar palauksiu, o jei š...bus-gal tikrai kokį rugsėjį Matai, pas tave viskas OK, bet kai imi atostogų savaitę - labai laiko daug susigadina, besitrinant po oro uostus. Rizikuosiu, dar biškiuką laukiu tos stebuklų akcijos, o jei nebus - gal jau dabar iškart apie rugsėjį reik ir galvot - imt ir nusipirkt. Nes paskui vėl bus kainos mėnulin. Tikrai negaliu sau leist bilietų už 400, nesvarbu, kad į abi puses. Man tai žiaaauriai daug
Dargi staigmeną apturėjau - pasas baiginėjasi tai varysiu daryt...