Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

QUOTE(giega @ 2021 07 13, 17:25)
Negeriu jokiu frape ir panasiai..Juoda kava namie arba capucino kavinej,nes esspreso man per stipri,o amerikano per silpna biggrin.gif
O ta mango smootie pagal receptus ziuri?Siaip tai mango,jogurtas ir koks medus,jei truksta saldumo..
KAzkada senai buvom indiskam restorane,tai tik tas mango smootis su jogurtu gelbejo nuo visu astrybiu biggrin.gif  biggrin.gif
Pramazinom viena deliveri..Kaip ir gavau sms,kad isvezta,bet jokio laiko nebuvo parasyta,net nebuvo parasyta,kad tikrai siandien atves..O marti kaip tycia tokiu laiku i darzeli isejo..Blyn,kada dabar atves,nes daugiau jokiu sms nei emailu..
Priedziau arbuzo,einu i gyma,gal neapsimysiu biggrin.gif  biggrin.gif

Dariau su jogurtu...fek jek...ne mano
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2021 07 13, 21:04)
pavarai  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  o aš šiandien su systra apsipykau. Sumąstė blyn, kad pas puskę reik varyt šeštadienį... paskutinę dieną. Sutarė nepaklausus. Nu jomajo, ir taip esu nusilaksčius per visus daktarus, tai dar ir padrybsot prie ežeriuko negalėsiu, o ten visokių tarškesių turėsiu klausyt. Sakiau nevažiuosiu, o jei labai nori - nuvešiu ir sėdėk. Užsuko nosį aišku. Ir ką man dabar su tom vištom daryt...  mastau.gif  huh.gif

O tai su ta puske esat labai artimos? Ar seip is ciekavumo systra nori pas ją nuvaziuoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 liepos 2021 - 21:33
Labukas

KAip as kazkada dariau Pina colada pagal recepta is gerimu knygos-gert neimanoma biggrin.gif O pats mylimiausias mano kokteilis biggrin.gif

PAgal sita pabandyk,skaniai atrodo,gal gausis biggrin.gif Siaip tai tas bananas duoda skoni mirksiukas.gif Kad ir braskes susiplak su bananu-nu nerealiai skanu biggrin.gif

https://www.jessicag...mango-smoothie/

Mb pramigo i darba biggrin.gif Bet lygtai gerai jaucias po skiepo..As dar gaejau miegot,bet kaciukui tiek meiles,tiek glaustes,murke,kad pamiegot neleido biggrin.gif Va ir dabar nuo manes nenulipa,nors siaip nelabai pas mane eina biggrin.gif biggrin.gif Gal kyla tempa,jis jaucia,o as ne biggrin.gif Siaip jauciuos visai gerai mirksiukas.gif Vaistu pasiimsiu su savim,jei ka..Bet maciau darbo neperdaugiausia,anksti tureciau grizt,jei nebus kokio velaus deliverio,nepaziurejau dar mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 14 liepos 2021 - 08:03
puskė artima tiek, kiek būna artima, nuvažiavus kartą į metus rolleyes.gif Puikiausiai galima atidėti rugpjūčiui, bet va panižo.
Karšta vėl be proto bent kelis laipsnius galėtų būt mažiau... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2021 07 14, 10:50)
puskė artima tiek, kiek būna artima, nuvažiavus kartą į metus  rolleyes.gif Puikiausiai galima atidėti rugpjūčiui, bet va panižo.
Karšta vėl be proto bent kelis laipsnius galėtų būt mažiau...  rolleyes.gif

biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2021 07 14, 08:03)
Labukas

KAip as kazkada dariau Pina colada pagal recepta is gerimu knygos-gert neimanoma biggrin.gif O pats mylimiausias mano kokteilis biggrin.gif

PAgal sita pabandyk,skaniai atrodo,gal gausis biggrin.gif Siaip tai tas bananas duoda skoni mirksiukas.gif Kad ir braskes susiplak su bananu-nu nerealiai skanu biggrin.gif

https://www.jessicag...mango-smoothie/
Mb pramigo i darba biggrin.gif Bet lygtai gerai jaucias po skiepo..As dar gaejau miegot,bet kaciukui tiek meiles,tiek glaustes,murke,kad pamiegot neleido biggrin.gif Va ir dabar nuo manes nenulipa,nors siaip nelabai pas mane eina biggrin.gif  biggrin.gif Gal kyla tempa,jis jaucia,o as ne biggrin.gif Siaip jauciuos visai gerai mirksiukas.gif Vaistu pasiimsiu su savim,jei ka..Bet maciau darbo neperdaugiausia,anksti tureciau grizt,jei nebus kokio velaus deliverio,nepaziurejau dar mirksiukas.gif

Su kuo as rik nebandziau - ir su bananu, ir su medumi. Bet greiciausiai jie kokius spec. saldiklius naudoja. Vakar nusipirkqu sirupo. bandysiu su juo biggrin.gif

Mano bebenciukas vqkar pasiskiepino, rankos nepakelia, bet vistiek siandien vaziuos I Londona, i draugo gimtadieni rolleyes.gif rolleyes.gif
Papildyta:
Na kaaaaaaaaaa...pirmas trilitrekas juoduju serbentų likeriui jau paruoštas, dabar reikia tik saulės, kad cukrus istirptų uogų sultyse. Verqnda sauleta, tai po menesiuko jau turetu buti geras sirupas. I sodą nekreipkit demesio, viskas lupsis lauk jau kitą mėnesi, tai nieko nedarau jame biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
atrido kai samanė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
gal ir man pasidaryt... nebėr kas išlaka, tai turėsiu likeriuko biggrin.gif
Atsakyti
Likeriukas - gėris biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 07 14, 19:44)
Likeriukas - gėris  biggrin.gif

nu, ne mano svajonių gėrimas, bet vistik gėrimas. Atradau šalia namų laukinę trešnę. Net juoda nuo uogų. Tai manau užpilsiu.
Ryt dar reik nuvairuot miškan mėlynių... jei uodai neužgrauš bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2021 07 14, 21:50)
nu, ne mano svajonių gėrimas, bet vistik gėrimas. Atradau šalia namų laukinę trešnę. Net juoda nuo uogų. Tai manau užpilsiu.
Ryt dar reik nuvairuot miškan mėlynių... jei uodai neužgrauš  bigsmile.gif

Mano laukinė trešnė (už tvoros) jau senai nulesta, visas kiemas apkakotas vyšnių kauliukais biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 liepos 2021 - 23:11

LAbukas

PAgaliau ir pas mus vasariskai silta biggrin.gif Ryt prie juros wub.gif

Siandien darbo daugiau,o dar laikinis nuo 15-16hNA bet jis palei gala,tai tureciau panasiu laiku but..17h pas dantiste..Tureciau spet..Blogiausiu atveju varysiu tiesiai po darbo biggrin.gif

Burbanti,kaip sunus siandien jaucias?Man dar ta spranda biski pamaudzia,bet net durio vietos neskauda,kaip kad po pirmo skiepo rolleyes.gif

Likeri megstu tik Beili biggrin.gif Tu naminiu..Nu galima paragaut,bet tikrai neuzsiimu gamyba biggrin.gif O is vis geriausias gerimas yra vynas biggrin.gif To niekad neatsisakau biggrin.gif VA po dantistes reiks nuvaryt i Costco,ta urmine parduotuve..Ten ir mesa labai gera,ir vanduo buteliukuose jau baiginejas,ir aisku vyno biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kai tiek as geriu, tai man per pasisedej8ma pilnai uztenka keliu likerio taureliu. Savo bačkas isgeriau jaunystejw.

Vaikui temperatura sukilo 37.6, tai ibuprofeno, sakė, išgėrė.
Atsakyti
mėlynių prisirinkau, drybsom dabar... varysim maudytis rolleyes.gif
Atsakyti
As negaliu maudytis jūroje cry.gif cry.gif

Liko 4 savaites iki atostogu. Turesiu 14 laisvų. Kaip sulaukti?
Atsakyti