QUOTE(giega @ 2021 07 13, 17:25)
Negeriu jokiu frape ir panasiai..Juoda kava namie arba capucino kavinej,nes esspreso man per stipri,o amerikano per silpna
O ta mango smootie pagal receptus ziuri?Siaip tai mango,jogurtas ir koks medus,jei truksta saldumo..
KAzkada senai buvom indiskam restorane,tai tik tas mango smootis su jogurtu gelbejo nuo visu astrybiu
Pramazinom viena deliveri..Kaip ir gavau sms,kad isvezta,bet jokio laiko nebuvo parasyta,net nebuvo parasyta,kad tikrai siandien atves..O marti kaip tycia tokiu laiku i darzeli isejo..Blyn,kada dabar atves,nes daugiau jokiu sms nei emailu..
Priedziau arbuzo,einu i gyma,gal neapsimysiu
O ta mango smootie pagal receptus ziuri?Siaip tai mango,jogurtas ir koks medus,jei truksta saldumo..
KAzkada senai buvom indiskam restorane,tai tik tas mango smootis su jogurtu gelbejo nuo visu astrybiu
Pramazinom viena deliveri..Kaip ir gavau sms,kad isvezta,bet jokio laiko nebuvo parasyta,net nebuvo parasyta,kad tikrai siandien atves..O marti kaip tycia tokiu laiku i darzeli isejo..Blyn,kada dabar atves,nes daugiau jokiu sms nei emailu..
Priedziau arbuzo,einu i gyma,gal neapsimysiu
Dariau su jogurtu...fek jek...ne mano
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2021 07 13, 21:04)
pavarai o aš šiandien su systra apsipykau. Sumąstė blyn, kad pas puskę reik varyt šeštadienį... paskutinę dieną. Sutarė nepaklausus. Nu jomajo, ir taip esu nusilaksčius per visus daktarus, tai dar ir padrybsot prie ežeriuko negalėsiu, o ten visokių tarškesių turėsiu klausyt. Sakiau nevažiuosiu, o jei labai nori - nuvešiu ir sėdėk. Užsuko nosį aišku. Ir ką man dabar su tom vištom daryt...
O tai su ta puske esat labai artimos? Ar seip is ciekavumo systra nori pas ją nuvaziuoti?