Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

QUOTE(lututė @ 2023 02 13, 12:11)
Irgi išeitis...mano systra visada gyme prausiasi - sako, dar ir vandens namie sutaupau  biggrin.gif
Nors aš nesu nei kartą ten praususis... rolleyes.gif  vakare jau tingiu, o ryte labai skubu į darbą-ir taip vėluoju. ax.gif

As ir labai retai gyme prausiuos smile.gif nes vaziuoju su masina, vakare.. namue nusiprausi ir i lova ar chalata.. o ten dziovinkis, neskis rubus persirent.. tai nebent i baseina einam, tada jau bet kuriuo atveju i dusa eini smile.gif

Vietinuam paste vel eile begaline.. kai dirba kitas , tai jis oriima irgi siuntinius , nirs kaip ir paprastas pardavejas( tas pasto skyrius mazoj parduotuvej) o sitas nemoka ir neima siunyiniu.. turi eile stovet butent i pasto dkyriu. O trn irgi tik 1 langelis is dvieju dirba..
Atsakyti
šiandien blyn tik 18.20 iš drabo išlindau... rolleyes.gif atėjo mano klientai 17 val...tai moterytė tiek spalvas rinkosi, kad vyrukas tik sakė - "viskas man gerai, viskas tinka " lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Žodž, nuvargau kaip šuva, projektą reik taisyt, bet na, užsakymas yra. Dar šiandien kursuose buvau tai namie atsiradau 21.50...galva kai arbūzas. Parsisiunčiu dar medžiagą ir varau gult... blink.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas 4u.gif
antraaadienis. Ryt patrumpinta diena, pagaliau biggrin.gif
Atsakyti
Labukas

Ryt patrumpinta, poryt laisva- lafa smile.gif tik durna dar ta penktad eiti..
Pas mus artimiausi laisvadienisi per Velykas smile.gif ten nemazai dienu gausis smile.gif ziurejau bilietus kur i Airija, labai brangiai gaunas.. tai tiek to smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2023 02 14, 11:44)
Labukas

Ryt patrumpinta, poryt laisva- lafa smile.gif tik durna dar ta penktad eiti..
Pas mus artimiausi laisvadienisi per Velykas smile.gif ten nemazai dienu gausis smile.gif ziurejau bilietus kur i Airija, labai brangiai gaunas.. tai tiek to smile.gif

penktadienį pasiėmiau nemokamą išeiginę mirksiukas.gif bet jau džiaugiuosi. Darbe total košmar, ceche bardakas, klientai lipa ant galvos blink.gif
Man jau ne iki kelionių. Nueisiu į kirpyklą, į sportklubį. Šeštadienį piešt ... Sekmadienį šunį atveš...
Galėčiau varyt į paradą, kviečia 16d, bet ai...kitąmet gal nebūsiu tokia nusilesus, tai ir nueisiu biggrin.gif
Atsakyti
Mes vasara I Airija vaziuosim I vestuves, airiai draugai uzkviete.
Atsakyti
veselia smagu rolleyes.gif
visai norėč pasipuošt nuo dūšios ir kažkur pasitūsint biggrin.gif
Atsakyti
Jau po darbu ;) i vestuves irgi visai noreciau smile.gif ar i koki grandiozini baliu smile.gif

Atsakyti
aš irgi, pagaliau. Ir po visų kitų užsiėmimų.
Jau dienelės - lyg ir ne pilnatis. Bet smegenis lesa visi išsijuosę biggrin.gif Nu atsikankinu ryt iki 17 val ir laisva...dar pusvalandžiu anksčiau į darbą eisiu, nes žmoggus kitaip negali. Na, esu suinteresuota-jei tas užsakymas, tai neblogi procentai nubyrės, o darbas nėra perdaug sudėtingas rolleyes.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

labas rytas biggrin.gif
kliento nėra blink.gif nu žmonės nemirtingi... rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas

Cia to, del kurio anksciau i darba atejai?
As ir labai nemegstu tokiu, kurie nepranesa.. ir sar tokiu, kurie uzsisako laikini, del kurio ratais vaziuoji per ra pacia vieta, o jo nera namue..

Katinai pazadino.. mb uzdare duris, tai vis tiek tiek rankena klibino, kol isileidau..
Tai va dar 7 nera, o as jau ir kava isgeriau smile.gif einu ziuretis marsruto.. bet anksciau nevaziuosiu smile.gif neverta smile.gif nes nuejad anksciau neiskrauna..
Atsakyti
tai atėjo...vietoj 8.30, - 8.50...nu beveik tada , kai paprastai į darbą ateinu. O atėjau 8.20 dėl jo.
Nu ką, neaišku, ar praeis tas užsakymas, bet jei praeis - gal ir neblogai... rolleyes.gif bet dirbsiu iki apsišikimo blink.gif
laukiu kito kliento -dyreko kaimynkos blink.gif konvejeriu visi varo... unsure.gif
Atsakyti