Atsiemiau kelnes- gerai palenke o suknele dar taise ji persikisa dirzijku nu ir uzdiuvo man ta skyle kaip sudisuaust tai greit praarde ir pataise is esmes gerai
Einu ijungt nindze reik vista iskept
QUOTE(lututė @ 2023 02 09, 13:25)
tai davai ir receptus, abu man tai įdomus ir torto receptas
Nuotraukas idejau i grupe. Kepsnio recepta giega jau is karto liwpe rasyti O torto veliau parasysiu. Dabar einu tvarkyti.
OK OK, einu skaityt
parsivilkau iš piešimo, maniau savo hortenzijas užbaigsiu -ogi nėra...kažkur padėjo ar kažkas nufyrijo
Žodž, prikabino man audeklų, pastatė krištolo vazą su dirbtinėm rožėm ir šakom ir liepė piešt... ojergau, kiek ten knisliavos tai gal įpusėjau, o gal dar ir ne...
parsivilkau iš piešimo, maniau savo hortenzijas užbaigsiu -ogi nėra...kažkur padėjo ar kažkas nufyrijo
Žodž, prikabino man audeklų, pastatė krištolo vazą su dirbtinėm rožėm ir šakom ir liepė piešt... ojergau, kiek ten knisliavos tai gal įpusėjau, o gal dar ir ne...
labas rytas suraitytas
kas dar kavos negėrė ?
Labukas
Kava isgerta jau ipusejau siuntiniu krovime nemazai siandien..
Kava isgerta jau ipusejau siuntiniu krovime nemazai siandien..
aš tai dirbu, skaičiuoju, net dūmai rūksta Kaip visada , penktadienis gana sunki ir darbinga diena.
Oras toks keistas...čia snigo, lyg pustė, dabar švyst-nutirpo viskas ir saulė šviečia
Oras toks keistas...čia snigo, lyg pustė, dabar švyst-nutirpo viskas ir saulė šviečia
Pas mane irgi penktad nemazai darbo buna.. siandien vel dideles dezes.. jos lengvis, bet tokio dydzio.. kad net 9 stopu neimiau, nes paprasciausiai nebetilpo..
Bet jau namie Istraukiau vakar mesos, atsilo, o ten pasirodo plovui paruosus, smulkiai supjaustyta.. o galvojau kokius saslykus pamarinuot.,
Bet jau namie Istraukiau vakar mesos, atsilo, o ten pasirodo plovui paruosus, smulkiai supjaustyta.. o galvojau kokius saslykus pamarinuot.,
QUOTE(giega @ 2023 02 10, 20:33)
nu tai ištrauksi kitą gabaliuką, o iš šito kokį troškinį padarysi.
Darbe nuolat reik ėstis su surinkėjais, gamybos vadovo nėra - tam dideliam objekte, net darbe nepasirodo. Dyrekas slidinėja, bardakas totalus. Tai tokia prituisus šiandien. Galvojau gal kokio vyno nusipirkt ar alaus - bet nelabai noriu. Turiu šampės, bet atsidarysiu - gi neišgersiu. Dar brendžio yra šlakelis, gal užsipilt kokių sulčių ir pasidaryt kokteilį? Bet tik obuolių ir kriaušių sultys...kriaušių bais saldžios. Žodž, pati nežinau, ko noriu
Fliansas vėl pinigų pervedus, tipo mašinuko remontui, nors ne itin nedaug, apiburbuliavau, bet sako -ša, aš metinę premiją gausiu tokio dydžio, kaip tavo metinė alga nu tai tyliu.
ryt buvau paplanavus eit į paskaitą, bet numojau ranka...geriau nuvarysiu batų pasiieškot, nuolaidos baiginėjasi, kitiem metam nusipirkčiau kokius žieminukus
Dziaukis, kad gali dukra padet🎈
As kazko noriu, bet pati nezinau ko
Ryt gal iki outletu nuleksim.. man tai nieko nereik tiek visko prisipirkus bet mb dzinsu vis neissirenka
As kazko noriu, bet pati nezinau ko
Ryt gal iki outletu nuleksim.. man tai nieko nereik tiek visko prisipirkus bet mb dzinsu vis neissirenka
tai man kaip tik ir gavos mašinuko bamperio lyginimas ir guoliuko pakeitimas. Bet vistiek man kažkaip nelabai fainai...
Išgėriau tą lašą brendžio... nu gal 2 šaukštai buvo... neee, ne tai, ko norėjau
Išgėriau tą lašą brendžio... nu gal 2 šaukštai buvo... neee, ne tai, ko norėjau
Musu planai siandien nuejo suniui ant uodegos. Turejom isvaryti I Bluewater pasivaiksciot po pardes, paskui I filma ir i restoraneli koki bet vyras susirgo. Guli paslikas, o as su arbatėlėmis lakstau aplinkui
Labukas
Sveikatos vyrui🎈
Mes vakar po outletus pavaikstinejom sau Diesel baltus dzinsus nusipirkau tik 30£, nu kaip neimt dar ted bakerio tokius puskedzius, pusbacius, nezinau kaip tokius pavadint laisvalaikio?
Mb tai daug prisipirko nes siaip drl jo ir vaziavom ;) tai irgi dzinsus, kedus, bliuzona, pora maikiu, kojiniu
Siandien iki tos Costco nuvarem.. blyn nieko valgomo, o 120£
Dabar uzkaiciau plova nindzej, o pati einu pasnaust, nes po vakar sunki galva vakara pas draugus praleidom
Sveikatos vyrui🎈
Mes vakar po outletus pavaikstinejom sau Diesel baltus dzinsus nusipirkau tik 30£, nu kaip neimt dar ted bakerio tokius puskedzius, pusbacius, nezinau kaip tokius pavadint laisvalaikio?
Mb tai daug prisipirko nes siaip drl jo ir vaziavom ;) tai irgi dzinsus, kedus, bliuzona, pora maikiu, kojiniu
Siandien iki tos Costco nuvarem.. blyn nieko valgomo, o 120£
Dabar uzkaiciau plova nindzej, o pati einu pasnaust, nes po vakar sunki galva vakara pas draugus praleidom