Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

aš tai jau svaigstu, ką sėsiu biggrin.gif aišku, serenčių bele kiek, nes pati nereikliausia gėlytė, o aš jų turiu gal 5 rūšių. Dar šalavijus (kaži, ar išdygs, baisiai nedaigūs), gvazdikus, katilėlių nusipirkau. Vienmečiai flioksai labai patinka, bet nemačiau prekyboje. Zinijas, nes labai mėgstu. Astrus. Nu ir nežinau, dar kažko norėtųsi biggrin.gif
man dar geras pusvalandis iki darbo pabaigos, bet tingiu, nebedirbu tongue.gif
Atsakyti
Gėles- grožis wub.gif wub.gif wub.gif

Papildyta:
QUOTE(giega @ 2023 02 08, 18:07)
Lauksim Burbancios stalo ;)

Gražiau butu ištisinės lentos, bet reikia timbas sunaudoti, nes guli likutis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 vasario 2023 - 18:29
Labai gerai sudega likuciai smile.gif

Kaip man salta.. Namie tikrai silta, o as drebu po dekuciu smile.gif pasimatavau tempa-37,1.. dabar galvoju, kad tokia tempa laikos jau ilgokai.. serganti nesijauciu.. pas mano drauge kazkas su inkstais ir jos tempa 37 yra normali ir jai visada salta .. gal ir man kas.. pas gyd neisiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2023 02 08, 21:34)
Kaip man salta.. Namie tikrai silta, o as drebu po dekuciu smile.gif pasimatavau tempa-37,1.. dabar galvoju, kad tokia tempa laikos jau ilgokai.. serganti nesijauciu.. pas mano drauge kazkas su inkstais ir jos tempa 37 yra normali ir jai visada salta .. gal ir man kas.. pas gyd neisiu smile.gif

nu blyn, savam stiliuj... bigsmile.gif tai jei nei iš šio, nei iš to tokia tempa, tai sirgsi stipriau, o jei stipriau, taigi vistiek gausi eit...

ai, apie gydytojus. Taigi paskambino pirmadienį kardiologė, pradėjo aiškint, kad man čia gal nuo stuburo, gal tas, gal anas, dvyrką tipo kai diedas įmyniau - nu, bet tada užkilo spaudimas-tai nusipirk spaudimo aparatą. Tipo kardiograma gera, nėr ko rūpintis, va jei su greituške išveš ir tada bus bloga kardiograma-tada reiks kitus tyrimus daryt blink.gif tai sakau , ir atėjau, kad mūsų poliklinikoj daryta kardiograma bloga ir pati jaučiu kad negerai. Nu ir ką - sako nu tai aš tos kardiogramos kur pas jus daryta nematau...WHAAAAT ??? blink.gif tai kokio bb susimokėjau babkes, atlaukiau du mėnesius, kad gaučiau nieką??? Ar kad nusipirkčiau spaudimo aparatą, kuris nx man reikalingas-ar man nuo jo geriau bus ar ką, kad spaudimą pasimatuosiu??? Žo, toki briedai, kad neklausk. Nusipirkau vaistinėj panangino ir tiek. Pasigydysiu pati. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lututė: 08 vasario 2023 - 22:01
Va ka tu aprasei, del to ir neinu i gp smile.gif nes ju akimis cia tik as viska issigalvoju smile.gif Kol su greitaja neisveza, tol nuekas rimtai ir neziuri smile.gif
Nors musu gp gan geras, gal ir gauciau kokua pagalba smile.gif tik tai urgi uztruktu kelus men smile.gif

Spaudimo aparata turiu, bubo tarpas kai matavaus kasdien po kelis kart.. atitaike vaistus, nebesimatuoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2023 02 08, 20:34)
Labai gerai sudega likuciai smile.gif

biggrin.gif paklausk pas vyrą ar jis degintų 200x200, 2500mm keturias timbas. Asmeniskqi man tai butu baisus nusikaltimas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 09 vasario 2023 - 00:28
Labs iš ryto, karkušos biggrin.gif
Kaip gyvenimas jaunas? Ketvirtadienis, varysiuos piešt ax.gif
Šeštadienį organizuojama paskaita pas šaulius, svarstau, ar čia man eit ar tingėt... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 02 08, 22:27)
biggrin.gif  paklausk pas vyrą ar jis degintų 200x200,  2500mm keturias timbas. Asmeniskqi man tai butu baisus nusikaltimas  biggrin.gif

Ai, tai cia cielos smile.gif sakai likuciai, tai galvojau visokie nupjaustyti galiukai smile.gif

Labukas

Ketvirtadienis smile.gif pyst ir savaites nera smile.gif iki atostogu lygiai 2 sav liko smile.gif
Siandien mb pamirso atjungt signalizacija ir atidare duris katinui smile.gif uzkauke, pazadino mane..
Atsakyti
Tokius likucius, apie kuriuos tu galvoji, giega, as sunaudojau supynems, o vyras prie dirbtuvių pristatė įrankinę. Ten dviratis, teniso stalas, sodo irankiai visi. Gavosi, kaip vientisas priedas prie dirbtuviu, nes nuo dirbtuviu buvo like dar ir apdailos dekoratyviniu plastmasiniu ploksciu (ar kaip ten jos vadinas).
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2023 02 09, 09:49)
Labs iš ryto, karkušos  biggrin.gif
Kaip gyvenimas jaunas? Ketvirtadienis, varysiuos piešt  ax.gif
Šeštadienį organizuojama paskaita pas šaulius, svarstau, ar čia man eit ar tingėt...  ax.gif

Pailsek biggrin.gif

Pas mane siandien draugutės ateina paragauti....pavalgyti biggrin.gif mano firminio "Lokio kasnio" biggrin.gif Tai ta proga padariau tortą, kuri paskutini karta dariau pries 30 metų biggrin.gif Ziuresim ar gavosi, kai prapjausiu rolleyes.gif As jo net pavadinimo neatsimenu. Grietineles tortas su dziovintais persikais ir keptomis sluoksniuotos teslos lazdelemis. Dziovintu persiku neturejau tai idejau šaldyru vyšniu ir abrikosu
Atsakyti
Tortai nevylioja, bet koks tas lokio kasnis?

Mb vakar saslyku uzsimane smile.gif lygtai yra sprandines, reiks pamarinuot, savaitgali issikeptume smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2023 02 09, 11:48)
Tortai nevylioja, bet koks tas lokio kasnis?

Mb vakar saslyku uzsimane smile.gif lygtai yra sprandines, reiks pamarinuot, savaitgali issikeptume smile.gif

Idesiu fotkę vakarop smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 02 09, 14:08)
Idesiu fotkę vakarop  smile.gif

tai davai ir receptus, abu biggrin.gif man tai įdomus ir torto receptas biggrin.gif
Atsakyti