QUOTE(giega @ 2023 02 08, 21:34)
Kaip man salta.. Namie tikrai silta, o as drebu po dekuciu

pasimatavau tempa-37,1.. dabar galvoju, kad tokia tempa laikos jau ilgokai.. serganti nesijauciu.. pas mano drauge kazkas su inkstais ir jos tempa 37 yra normali ir jai visada salta .. gal ir man kas.. pas gyd neisiu
nu blyn, savam stiliuj...

tai jei nei iš šio, nei iš to tokia tempa, tai sirgsi stipriau, o jei stipriau, taigi vistiek gausi eit...
ai, apie gydytojus. Taigi paskambino pirmadienį kardiologė, pradėjo aiškint, kad man čia gal nuo stuburo, gal tas, gal anas, dvyrką tipo kai diedas įmyniau - nu, bet tada užkilo spaudimas-tai nusipirk spaudimo aparatą. Tipo kardiograma gera, nėr ko rūpintis, va jei su greituške išveš ir tada bus bloga kardiograma-tada reiks kitus tyrimus daryt

tai sakau , ir atėjau, kad mūsų poliklinikoj daryta kardiograma bloga ir pati jaučiu kad negerai. Nu ir ką - sako nu tai aš tos kardiogramos kur pas jus daryta nematau...WHAAAAT ???

tai kokio bb susimokėjau babkes, atlaukiau du mėnesius, kad gaučiau nieką??? Ar kad nusipirkčiau spaudimo aparatą, kuris nx man reikalingas-ar man nuo jo geriau bus ar ką, kad spaudimą pasimatuosiu??? Žo, toki briedai, kad neklausk. Nusipirkau vaistinėj panangino ir tiek. Pasigydysiu pati.