Apgavo
QUOTE(-burbanti- @ 2023 02 07, 17:21)
Apgavo
Nu ne is veidlyno pirkau is zmoniu
Man tai px, as ne dokus perku, o gyvuna beje, ir pagal charakteristika viens ptie vieno
man atrodo, kad svarbiausia gera draugelka, o tie veislės požymiai... nu smulkesnė, nu ir ką.
mano Pinkis buvo pačios pačiausios veislės, į nieką nebūčiau mainiusi tokio šuns turbūt nebeturėsiu. Rimtas, protingas, na, su kai kuriom auklėjimo spragom - bet juk ne nuo šuniuko ir auklėjau...užsispyręs kai ožys būdavo kartais
mano Pinkis buvo pačios pačiausios veislės, į nieką nebūčiau mainiusi tokio šuns turbūt nebeturėsiu. Rimtas, protingas, na, su kai kuriom auklėjimo spragom - bet juk ne nuo šuniuko ir auklėjau...užsispyręs kai ožys būdavo kartais
Matai, del to smulkumo ir suabejojom veisle bet as nesivaikau nei veisliu, nei doku. Mano Kitis is vis konteinerinis ir ka, lygiai taip pat mylimas
Burbanti, tu dar mokinies ispanu pagal ta programele? Az siandien pradejau
Burbanti, tu dar mokinies ispanu pagal ta programele? Az siandien pradejau
labas rytas,
su kolege maktelėjom brendžio prie kavos, tai sėdžiu dabar aptuisus nu kiek mažai reikia, ten gi pora šaukštų tebuvo
Labukas
-3.. Pipec kaip salta.. ir su pirstinem, bet nagai sa .
Gerai gyvenat nuo oat ryto su brendziuku
-3.. Pipec kaip salta.. ir su pirstinem, bet nagai sa .
Gerai gyvenat nuo oat ryto su brendziuku
tai buvo likutis ant butelkos dugno, nuo jos gimtadienio. Nuo ryto, nes man paskiau vairuot, negalima Bet va iki pietų ir prasistumdysiu dabar, nes makaulėj kralikai šokinėja
Nuploviau savo mašinuką šiandien, nes po sparno dažymo prieš Kalėdas dar neprausta...tai lyja, tai sninga - jokio tolko
einu pašmirint po darbo skelbimus
Nuploviau savo mašinuką šiandien, nes po sparno dažymo prieš Kalėdas dar neprausta...tai lyja, tai sninga - jokio tolko
einu pašmirint po darbo skelbimus
Jo, po truputi, neskubant, kada daug laisvo laiko buna, o jo buna nedaznai, ypac dabar, kai soda reikia ruosti vqsarai, geles daiginti zemes gerinti.
Bet dabar as ziuriu reality show ispaniskai. Lietuviskai vadinasi 'Širdis nemeluoja' Apie jaunima ir kaip ten jie grupeje gyvena resorte ir vieni kitus išdavineja
Ta ju greitakalbė, tai varo I neviltį
Pradedu jau po truputi susipirkineti viska, ko reikes floating river stalui. Tos nelimpsncios plokstes auksinės pagal kainą Bet radau resin, kuri yra bekvape ir netoksiška...bet kaina.....na ką. Reiks isdrebinti, kitaip ir cia strigsiu su chemikalais. 4l kainuoja 170, man reikia 12l kazkur. Reiks tarpus mazinti tarp timbučių, taip savant- taupyti pinigus, nes nenoriu, kad daug kainuotu. Bet bet kokiu atveju daug brangiau iseis, nei galvojau. Dabar as suprantu kodel tokio dydzio stalai, kaip as darysiu, kainuoja tukstancius Man savikaina iseis apie £500, dar medis gi i ta kaina neieina, nes timbų likę. , galvojau prasisukti su £250.
Bet dabar as ziuriu reality show ispaniskai. Lietuviskai vadinasi 'Širdis nemeluoja' Apie jaunima ir kaip ten jie grupeje gyvena resorte ir vieni kitus išdavineja
Ta ju greitakalbė, tai varo I neviltį
Pradedu jau po truputi susipirkineti viska, ko reikes floating river stalui. Tos nelimpsncios plokstes auksinės pagal kainą Bet radau resin, kuri yra bekvape ir netoksiška...bet kaina.....na ką. Reiks isdrebinti, kitaip ir cia strigsiu su chemikalais. 4l kainuoja 170, man reikia 12l kazkur. Reiks tarpus mazinti tarp timbučių, taip savant- taupyti pinigus, nes nenoriu, kad daug kainuotu. Bet bet kokiu atveju daug brangiau iseis, nei galvojau. Dabar as suprantu kodel tokio dydzio stalai, kaip as darysiu, kainuoja tukstancius Man savikaina iseis apie £500, dar medis gi i ta kaina neieina, nes timbų likę. , galvojau prasisukti su £250.
kas tos timbutės, išversk, pšeprašam
dyrikas atostogauja, tai visiem pa barabanu...gamybos vadovas rago nekelia, visi likę prieš 5 val maršą namo deda
dyrikas atostogauja, tai visiem pa barabanu...gamybos vadovas rago nekelia, visi likę prieš 5 val maršą namo deda
QUOTE(lututė @ 2023 02 08, 14:45)
kas tos timbutės, išversk, pšeprašam
Tai gerai, kad atoslugis darbe, naudokites proga
Timbos- likę sijos nuo sodo namelio statybos. Jas pjaustysiu (su aparatu, ne pjuklu ) po 3,5 cm plocio ir komponuosiu i 3 metru ilgio lovi, kur paskui tas medines kaladeles apdirbsiu su derva, paskui kelias dienas dziovinsiu, kol medis sulips su derva ir sudzius, paskui pilsiu spalvota derva iki 2cm aukscio, savaite layksiu, nes sita netoksiska derva gali pilti tik iki 2cm storio, kai ji sukietes - kita sluoskni spalvotos dervos, savaite lauksiu, o paskui trecia sluoksni blizgios dervos, kai nušlifuosiu lygu pavirsiu, kad isrysketu medzio grozis. Tada stalas blizgės, kaip padengtas laku. Tadaaaaaa pjausiu 45*kampu 70 cm plokstes, kad stalvirsis eitu L forma ir tvirtinsiy prie koju ir remo , kuri darysiu i ta laika kol derva dzius
Sounds good? Projektas galingas, kaip vienai. Gali buti prideges blynas, kaip pirmas , bet nesijaudinu del to - gyvenam ir mokinames. Vyras, aisku pades, kur fizines jegos reikes, bet seip viska pati darysiu kaip ir supynes.O paskui jau krosnies laikas ateis
kai fainai
o aš jau gėlių sėklų žiūrinėjuosi , bet nieko naujo ir įdomaus nerandu...
Įdomu, kaip mano vargšės rožės - šįmet nespėjau uždengt, gi staigiai užšalo ... tai ar bus gyvų pavasarį ar ne - neaišku. Dar suku galvą,kur daržiuką darytis, nes ten kur buvo - nebedarysiu, amžiais apsema. Kaimynas sakė suars, nes velėnos irgi plėšt nežadu...
o aš jau gėlių sėklų žiūrinėjuosi , bet nieko naujo ir įdomaus nerandu...
Įdomu, kaip mano vargšės rožės - šįmet nespėjau uždengt, gi staigiai užšalo ... tai ar bus gyvų pavasarį ar ne - neaišku. Dar suku galvą,kur daržiuką darytis, nes ten kur buvo - nebedarysiu, amžiais apsema. Kaimynas sakė suars, nes velėnos irgi plėšt nežadu...
Biski planuoju persodint geliu, bet tikrai nieko bedaiginsiu
Lauksim Burbancios stalo ;) man labai grazus jie, bet nei statyt kur turiu, nei gabumu toki pati pagamint
Po darbu ar cia robota paleist pasidarbuit ar paciai greiciau viska issiurbt
Lauksim Burbancios stalo ;) man labai grazus jie, bet nei statyt kur turiu, nei gabumu toki pati pagamint
Po darbu ar cia robota paleist pasidarbuit ar paciai greiciau viska issiurbt