Labukas
Galvoju nuo ko pradet 🙂
Reik ir iki maistiniu ir namie pasitvarkyt:)
Va-Einu lenkt kelniu 🙂 pirkau cia kada toki pizamini kostiumeli, labai ilgos kelnes, reik palenkt.o tai tuoj atostogos:)
a, išeiginė geras dalykas...
aš irgi kur užsisakius buvau kelnes-nu blyn, gal per delną per ilgos...ten turi būt 1,90 m ūgio, kad būtų gerai... tai ir atidaviau. Nafig, pirkt su nuolaida ir paskui dar susimokėt už taisymą-nu neapsimoka. Tuo labiau, kad švarkelis kai ant kaliausės kabėjo...
tingiu dirbt šiandien. Bet reikia
aš irgi kur užsisakius buvau kelnes-nu blyn, gal per delną per ilgos...ten turi būt 1,90 m ūgio, kad būtų gerai... tai ir atidaviau. Nafig, pirkt su nuolaida ir paskui dar susimokėt už taisymą-nu neapsimoka. Tuo labiau, kad švarkelis kai ant kaliausės kabėjo...
tingiu dirbt šiandien. Bet reikia
Pradejau pati lenkt, bet rankom negraziai gaunas, o masina gali medziaga sukapot, tai irgi nunesiau i taisyka.. mano tos kelnes turi but tokios ilgos, ala mada tokia ant aukstakulniu idealu butu bet kad nei aukstakulniu nesioju o ir i kelione ju noriu tai mindziot padalkas irgi ne iseitis
Dar ir suknele nunesiau tuo paciu ji megzta, tai irgi reik overloko.. viskas tinka, bet labai klubai isplatinti.. neispildau as ju
Maisto apsipirkau Lidle pigiausia 15 kiausu Sainsbury 2,60, tiek pat Lidle-1,79.
Dar ir suknele nunesiau tuo paciu ji megzta, tai irgi reik overloko.. viskas tinka, bet labai klubai isplatinti.. neispildau as ju
Maisto apsipirkau Lidle pigiausia 15 kiausu Sainsbury 2,60, tiek pat Lidle-1,79.
tai va, kad aš aukštakulnius irgi spintoj užkišus. Vairuot nepatogu, o nešiotis atskirai maišely - nu neee. Nors mano fliansas ir su kablais vairuoja, sako gerai. Bet matomai po operacijos kablus gaus padėt į šoną O kai klešnės žeme velkasi - man be ryšio. Ir nusipurvina, ir liuosiai apsivožt gali...
Šiandien Lidle grietinės 2 indelius pirkau. Nes buvo po 1,09 eur. Šiaip tiek nereikia, bet turiu sriubos - susivalgys
ai, ir kokia laimė - mašiniuką pasiėmiau
Šiandien Lidle grietinės 2 indelius pirkau. Nes buvo po 1,09 eur. Šiaip tiek nereikia, bet turiu sriubos - susivalgys
ai, ir kokia laimė - mašiniuką pasiėmiau
Dar parde turejom, tai su kulnaus dar eidavau ir vairuodavau, visai gerai buvo dabar visa diena ant kulnu neisvaiksiociau.. o ir i koki shopinga su kedais ar lygiapadziais daug lengviau:) ir taip pamazu pamazu visiskai atpratau.. dabar kaip gandras su kulnais, vis paeinu tai vel gi- nebesidedu
O kas dukrai, kad op reikua?
O kas dukrai, kad op reikua?
QUOTE(giega @ 2023 02 06, 18:13)
kažkas ten klubuose - a le kaulas į kaulą brūžinasi, skauda. Žodžiu, operuos klubus. Man tai skamba baisiai, nes 3 mėn su ramentais, paskui dar reabilitacija bet savaime nepraeis, vaistais negydoma. Tik operacija...
O mano bumčikas labai laimingas, pasirodo. Iki radijatoriaus trūko gal milimetro, tik tik neprakaliau. Tada tai kiti reikalai būtų prasidėję Nu bet apsikamšiau ir valio...
labas rytelis
kaip karkušos laikosi ?
Labukas
Na ka, prasideda mano darbo savaite
Kaip ir nedaug, bet turiu vakarini deliveri.. reiks bandyt atiduot..
Na ka, prasideda mano darbo savaite
Kaip ir nedaug, bet turiu vakarini deliveri.. reiks bandyt atiduot..
aš irgi darbuojuos. Dienos lekia kaip išprotėję. Tuoj žėk Velykos..
Nesuprantu, ką reiks fliansui padovanot. Bus išlėkus į Meksiką tuo laiku, bet vistiek. Pinigų turi, dar pareiškė, kad juvelyrikos nepirk tai kas tą išliekamąją vertę turi...
Nesuprantu, ką reiks fliansui padovanot. Bus išlėkus į Meksiką tuo laiku, bet vistiek. Pinigų turi, dar pareiškė, kad juvelyrikos nepirk tai kas tą išliekamąją vertę turi...
Joooo...dienos lekia pagreitintai.
skambinau dažytojui, tai sakė perskambint už mėnesio. Nu dzin, skubos nėra
Pasirodo mano kate visai ne meino meskenas:)
siandien maciau viens prie vieno kaip musu kate mano darbiniam rajone 🙂 mes jau buvom pradeje abejot ar ji originami, nors vet sake- taip man biski dydzio truksta ir ausu plaukuotumo.. kad ausytez ne tokios pukuotos, nu matydavau pas kitus meskenus. Bet kai antra lygiai tokia pacia pamaciau, nu tada ir sugalvojau googlej patikrint:)
Nu ir ka-nebelung cat arba- ilgaplauke rusu melynoji:)
https://en.m.wikiped...g/wiki/Nebelung
siandien maciau viens prie vieno kaip musu kate mano darbiniam rajone 🙂 mes jau buvom pradeje abejot ar ji originami, nors vet sake- taip man biski dydzio truksta ir ausu plaukuotumo.. kad ausytez ne tokios pukuotos, nu matydavau pas kitus meskenus. Bet kai antra lygiai tokia pacia pamaciau, nu tada ir sugalvojau googlej patikrint:)
Nu ir ka-nebelung cat arba- ilgaplauke rusu melynoji:)
https://en.m.wikiped...g/wiki/Nebelung