Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

Labukas

Pas mus nakti biski palino, bet tikrai ne taip, kaip oad Forget.. Siandien per radija net sake, kad kelios metro stotys uzdarytos del potvyniu..

Darbo neperdaugiausia- tiek kiek as noriu biggrin.gif einu prasyt laisvo penktadienio biggrin.gif nes orus grazius zada, tai is pat ryto ir leksim su tom palapinem biggrin.gif
Atsakyti
Vesiu vaika I Londoną pas stomotologą, tai ziuresim kas ten daros, tikekimes be jokiu trukdziu ir potvyniu nuvaziiuosim.
Ryt tikiuosi nuvaziuoti I fermą pasibraskiauti žiemai, gal dar ir ju trešnių gausiu nusipirkti, nes jau reikia pradėti daryti užpiltines. biggrin.gif
Atsakyti
susigrobėt visą lietų blyn biggrin.gif Siųskit čia, jei perdaug biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2021 07 13, 13:42)
susigrobėt visą lietų blyn  biggrin.gif  Siųskit čia, jei perdaug  biggrin.gif

Neperežyvaj... biggrin.gif po keliu dienu pas mumeis zada +27 biggrin.gif
Return Londone jokiu lietų ir potvynių...saulutė šviečia, išgerti kviečia biggrin.gif Tie popieriniai šiaudeliai tai biesina mane, ot šlykštumas. Laukiu sūnaus.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 liepos 2021 - 13:57
pakrapijo... mūsų klebonas daugiau iškrapija dry.gif karšta bl kaip pirty.
Uoj. Vakar paprašiau frappe, nes norėjos kažko gaivaus. Kiek pamenu, tai maltas ledas, kava ir truputėlis sirupo. Atnešė, bl... blink.gif kava, gal ledas o gal šokoladiniai ledai, grietinėlės ir cukraus turbūt dėjo, kol šaukštas stovėjo... bent jau man tai šlykštu neišpasakytai... nugėriau tik kelis gurkšnius... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2021 07 13, 16:20)
pakrapijo... mūsų klebonas daugiau iškrapija  dry.gif karšta bl kaip pirty.
Uoj. Vakar paprašiau frappe, nes norėjos kažko gaivaus. Kiek pamenu, tai maltas ledas, kava ir truputėlis sirupo. Atnešė, bl...  blink.gif kava, gal ledas o gal šokoladiniai ledai, grietinėlės ir cukraus turbūt dėjo, kol šaukštas stovėjo... bent jau man tai šlykštu neišpasakytai... nugėriau tik kelis gurkšnius...  rolleyes.gif

biggrin.gif geras.
O as vis bandau pasidaryti mango smoothe, kaip vienoje ledaininėje (turbūt taip vadinamos ledų kavinės?), bet šnipštas gaunasi.
Atsakyti
Negeriu jokiu frape ir panasiai..Juoda kava namie arba capucino kavinej,nes esspreso man per stipri,o amerikano per silpna biggrin.gif
O ta mango smootie pagal receptus ziuri?Siaip tai mango,jogurtas ir koks medus,jei truksta saldumo..
KAzkada senai buvom indiskam restorane,tai tik tas mango smootis su jogurtu gelbejo nuo visu astrybiu biggrin.gif biggrin.gif

Pramazinom viena deliveri..Kaip ir gavau sms,kad isvezta,bet jokio laiko nebuvo parasyta,net nebuvo parasyta,kad tikrai siandien atves..O marti kaip tycia tokiu laiku i darzeli isejo..Blyn,kada dabar atves,nes daugiau jokiu sms nei emailu..

Priedziau arbuzo,einu i gyma,gal neapsimysiu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi prisiarbūzinau. rolleyes.gif Lašnoja kažkiek, nu nors orą atgaivins rolleyes.gif
Atsakyti
Pasiskiepinom antra karta biggrin.gif Galva kazkokia sunki biggrin.gif reik kalt vyno biggrin.gif
Atsakyti
blyn, giega, po skiepų 3 dienas gert negalima lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif aspirino nebent biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2021 07 13, 19:46)
blyn, giega, po skiepų 3 dienas gert negalima  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif aspirino nebent  biggrin.gif

Gerem ir po pirmo biggrin.gif Uusem vakcinos veikima biggrin.gif
Blyn namie tik raudonas vynas, as jo nelabai galiu gert, galva paskui skauda..
Ryt bet kuriuo atveju gersiu biggrin.gif kaip siandien uosvio gimke, nevaziavom, nes skiepinimes, bet ryt tai vaziuosim pasveikint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 07 13, 22:52)
Gerem ir po pirmo biggrin.gif Uusem vakcinos veikima biggrin.gif
Blyn namie tik raudonas vynas, as jo nelabai galiu gert, galva paskui skauda..
Ryt bet kuriuo atveju gersiu biggrin.gif kaip siandien uosvio gimke, nevaziavom, nes skiepinimes, bet ryt tai vaziuosim pasveikint biggrin.gif

pavarai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif o aš šiandien su systra apsipykau. Sumąstė blyn, kad pas puskę reik varyt šeštadienį... paskutinę dieną. Sutarė nepaklausus. Nu jomajo, ir taip esu nusilaksčius per visus daktarus, tai dar ir padrybsot prie ežeriuko negalėsiu, o ten visokių tarškesių turėsiu klausyt. Sakiau nevažiuosiu, o jei labai nori - nuvešiu ir sėdėk. Užsuko nosį aišku. Ir ką man dabar su tom vištom daryt... mastau.gif huh.gif
Atsakyti