Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

QUOTE(giega @ 2023 02 03, 12:09)
Kiek siandien dideliu ur sunkiu siuntiniu.. jau net vieno atsisakiau, nes puse masinos uzimtu..

O nuo to amzino sunkumo kilnojimo rankom nieko, jokiu sunkumu su kaulais ar kremzlemis?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 02 03, 09:39)
O nuo to amzino sunkumo kilnojimo rankom nieko, jokiu sunkumu su kaulais ar kremzlemis?

Cia tik siandien kazko labai daug sunkiu.. o siaip batu dezes dydzio siuntiniai pas mane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 02 03, 12:07)
parašė, kad laukit nuo 8 iki 6 vqkaro rolleyes.gif  rolleyes.gif Tai dabar salione prigulus ant sipkės ir laukiu  biggrin.gif
Stiklas draustas, bet vistiek paprase £80  biggrin.gif

Nu ar pablūdo..kas čia per laukimas už tokius pinigus? blink.gif

QUOTE(giega @ 2023 02 03, 12:09)

Jo, su katinai smile.gif sitoji zaist nori, o anas vis dar urzgia ant jos smile.gif eda kartu, guli kur irgi netoli vienas kito, bet zaist nesileidzia, kanda smile.gif

O trečią anūkė išsivežė ? biggrin.gif Linksma pas tave namie biggrin.gif
QUOTE(-burbanti- @ 2023 02 03, 12:15)
Gintarinė vaistinė, kur idejau grupeje nuorodą, pardavinėt pardavineja worldwide,  bet va jau antra savaite negaunu savo pirkinio. Trakingas rodo, kad dar net tranzite nėra jo. Daugiau nepirksiu nieko is ju.

Nu tai o kontaktų nėra? rolleyes.gif Tu apsičiupinėk, gal pinigų nepervedei biggrin.gif nes man vienąkart taip buvo : vietoj atsiskaitymo el.bankininkyste kažkaip paspaudžiau mokėt pavedimu blink.gif ir niekaip nesuprantu, kodėl batų negaunu lotuliukas.gif
QUOTE(-burbanti- @ 2023 02 03, 12:37)
Dabar guliu ir paišau sekancio savo projekto brezinius  biggrin.gif
Gaila kompe projektavimo  programos neturiu. Tai tik mintyse tenka vizualizuoti kur bus juškos, kur oro latakai. N u bet jau šamotinių plytu kainos, tai achrieniet. Beveik £5 už vienetą.

Čia tik pradinė mintis. Viryklė, duonkepė, rūkykla, šašlykinė ir stalas su kriauklyte.

Viskas šeip baika, svarbiausia problema yra išvedzioti oro latakus taip, kad trauka butu visur.

neblogai rolleyes.gif bet jau plytos kaina... blink.gif tikrai galima su tokia už kampo stovėt "Pirk plytą" bigsmile.gif
Atsakyti
Sumoketa Gintarinei per PayPal eBay joje. Nusiunciau uzklausima pries 2 dienas - jokio atsakymo.Ot dirba žmonės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 02 03, 15:45)
Sumoketa Gintarinei per PayPal eBay joje. Nusiunciau uzklausima pries 2 dienas - jokio atsakymo.Ot dirba žmonės  biggrin.gif

oho...nu kaip danguj, taip ir ant žemės rolleyes.gif
bliam, kaip nekas be mašiniuko...turėsiu autiku varyt, o ryt irgi į pratybas... tongue.gif
Atsakyti
Va kaip greit prie gero iprantama smile.gif as ir be masinos kaip be ranku smile.gif ne tik del darbo smile.gif bet net i parde jau autiku nevaziuocisu smile.gif

Uzsnekejai Burbanti apie stikla, jungiu masina krautis ir pamaciau, kad ir mano skiles.. ryskiai vakar, nes irgi barkstelejo autostradoj.. dar apziurejau, nieko nesimate, bet cia prie pat valytuvu.. Reiks darbe parodyt, ten per draudimus keicia.. bet jauciu vis tiek susimoket reiks smile.gif
Atsakyti
į pardę aš pėstute einu. Nes pardė prie namų, o ten aikštelėse grūdinėtis su mašina visai nedegu noru biggrin.gif Daug nenešu, maišelis per petį, tuo pačiu ir prasivaikštau rolleyes.gif

Diedai neskambino, įdomu, kada mano brangiausiąją pataisys rolleyes.gif
Atsakyti
Uz kampo yra parduotuvele, bet ten tik kazko extea.. o rimtai apsipirkt jau reik i normalia parde vaziuot smile.gif o tokios apie 15 min vaziavimo su masina smile.gif tai oeskom toloka smile.gif o jei dar su maisais smile.gif ne ne, as ir taip nemazai prisivaikstau smile.gif
Drauges darbas sedimas, tai irgi megsta peskom daug kur vaiksciot;) kazkada net nuo manes norejo namo pareit, o ejimo tai kokios 2,5h smile.gif sudilaike tik kad tamsu jau buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2023 02 03, 18:11)
Va kaip greit prie gero iprantama smile.gif  as ir be masinos kaip be ranku smile.gif ne tik del darbo smile.gif bet net i parde jau autiku nevaziuocisu smile.gif

Uzsnekejai Burbanti apie stikla, jungiu masina krautis ir pamaciau, kad ir mano skiles.. ryskiai vakar, nes irgi barkstelejo autostradoj.. dar apziurejau, nieko nesimate, bet cia prie pat valytuvu.. Reiks darbe parodyt, ten per draudimus keicia.. bet jauciu vis tiek susimoket reiks smile.gif

Jo, kad ir yra draudimas, bet moketi vistiek reikia.
Atsakyti
tai man per gatvę pereit iki Lidlo, per kitą-iki IKI, o dar biškį paėjus - maxė. Ir turgus. Visi patogumai biggrin.gif
Ainu mokytis, ryt pratybos, o nieko ni bū ni me tongue.gif
Atsakyti
Labukas

Lt tai jo, didziausi prekybcentriai viens salia kito smile.gif ir visada pilni smile.gif ir dar sako, kad zmones pinigu neturi:)
As gyvenu tokioj vietoj, kad iki metro man 15 min eiti, iki maistiniu vaziuot reikua smile.gif uz tai parkas uz 5 min kelio smile.gif

Na ka, reik keltis:) Kaip nekeista, bet ilgiau isejo pamiegot:) siaip ir savaitgali atsikeliu kaip i darba:)
Tvarkytis, plaukus nusidazyt smile.gif 16h mb vaziuos tatuiruotes uzbaiginet.. ka cia man veikt?

Arteja drauges gimtadienis, suku galva ka dovanot.. atrodo jau tiek visko pridovanojau arba ji man, nenoriu kartotis..
Galvojau kokius bilietus i koki miuzikla.. nu bet vieno nepadovanosi, o du jau padoriai kainuoja 🙂 o jei dar priskaiciuot, kad ir as noriu kartu eit, tai beveik 500£ gaunas..
Atsakyti
nieko nuostabaus. Visi valgyt turi. Kiti eina kaip į ekskursijas, kiti eina medžiodami akcijas (kaip aš) nes iš tokių algų pragyventi sudėtinga, kas uždirba-veža pilnus vežimus, paskui meta lauk. Toks pasaulis. rolleyes.gif
Vakar parsivilkau 19 val, buvau tiek nusikasus, kad pasiėmiau taksą. Nes dar laukt 20 min šaltyje, paskui 35 minutes kratytis per miestą...eina sau. Ir nulūžau 21.30...išlaikiau 3 ginklų kategorijas, paskutinėj prametė, nes pirmą kartą matant ginklą - sudėtinga. O protas jau vaikščiojo iš paskos, nors prie visų ginklų procedūros tos pačios , bet nebesugebėjau atsirinkt. Šiaip tai dzin, man dviejų sočiai ir per akis, tik tiek kad buvo įdomu amerikonišką automatą pačiupinėt tongue.gif
Šiandien dar buvau gyme, skaniai pavalgiau (agurkinė su šonkauliais), išgėriau kavos su ledais, padrybsojau vonioj. Dabar prisėdau šiokius tokius namų darbus padaryt, nes vakar nebeturėjau jėgų tongue.gif
Atsakyti