Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

QUOTE(lututė @ 2023 02 02, 11:10)
nu pamąstysiu, gerai sakai.
be to, gi mes dviese. O tai gal mašinukas ne tik oro uoste nuomojamas? Gal miestely yra nuomos punktas?  rolleyes.gif

Tai yra.. net visai netoli namu smile.gif bet kaip vadinas nezinau:) nes mes visada is orouosto pasiimam.. Si karta zadejom su autiku vaziuot, bet kai papigiai ta masina buvo, tai ir pasiemem smile.gif
Atsakyti
tai gūglas visagalis biggrin.gif Šiandien piešiau kreidelėmis. Buvo smagu. Apsiterliojau visa kaip kiaula biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2023 02 02, 22:28)
tai gūglas visagalis  biggrin.gif Šiandien piešiau kreidelėmis. Buvo smagu. Apsiterliojau visa kaip kiaula  biggrin.gif

Maciau maciau. Turi talentą wub.gif wub.gif . Labai graziai gavosi wub.gif
Atsakyti
Labukas

Tuoj turesi dar viena uzdarbi- savo paveikslus ;)
Kaip gaila, kad tabo exas sito nesuprato, butum jau visai rimta dailininke ;)

Darbo nedaug:) ir gerai- penktadienis smile.gif

Po sveciu buvau namus sutvarkius, bet dar vezem daiktus is uosviu, tai pvz komoda dar salione stovi 🙂

Musu Molly ir beveik uz suni 🙂 ismoko atnest kamuoliuka, tai va, vakar net i lova atnese, kad zaist su ja 🙂 o mb miegojo jau 🙂 nenorejau ir as barskint 🙂 atemiau 🙂 tai kase kaldra, ieskojo..
Atsakyti
Ačiū ačiū bis.gif biggrin.gif
mano exui rūpėjo tik jis pats ir jo kompanijos su buteliais.
jam nepatiko, kad einu į sporto salę , visąlaik pro dantis iškošdavo "spooortininkė", jam nepatiko, kad ėjau į bažnyčią ir ten turėjau draugų, jam nepatiko, jei kartą per pusmetį kur nors išeidavau kavinukėn su drauge pasėdėt (nes yra didelis skirtumas, kur aš ir kur tu, nors tas "aš" parsivilkdavo gatavas kokią 3 nakties). Tikriausiai reikėjo tupėt virtuvėj ir nuleidus akis kaip kokiam babajyne atsakyt tik tada, kai klausia. Nu žo... doh.gif irnesakyk.gif

Aš tai beveik pusvalandį darban vėlavau - meistriukas mano tokioj glušnioj, norėjau išsikviest taksą - nėr blink.gif Tai ar programėlė durnavoja, arba niekas neturėjo noro varyt per pusę miesto, kad mane darban nuvežt. Tai pėdinau iki trūliko ir vėžlio greičiu atslinkau...kojas sušalau, visgi trūlikuose šalta - ne autikas. Bet nieks nematė tongue.gif

tavo kašaras fainas. Tai dabar du turi? biggrin.gif
Atsakyti
O as pikts...anksti kėliau biggrin.gif . Turi atvaziuoti keisti masinos stiklą, nes autostradoje atlėkęs akmenukas jį suskaldė, tai parašė, kad laukit nuo 8 iki 6 vqkaro rolleyes.gif rolleyes.gif Tai dabar salione prigulus ant sipkės ir laukiu biggrin.gif
Stiklas draustas, bet vistiek paprase £80 biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 03 vasario 2023 - 10:08
Auksines kantrybe pas tave 4u.gif

Jo, su katinai smile.gif sitoji zaist nori, o anas vis dar urzgia ant jos smile.gif eda kartu, guli kur irgi netoli vienas kito, bet zaist nesileidzia, kanda smile.gif

Einu ziuret kur mano siuntiniai smile.gif maciau kad msno menedzeriui siuntinys yra, iskart atiduosii
Atsakyti
Gintarinė vaistinė, kur idejau grupeje nuorodą, pardavinėt pardavineja worldwide, bet va jau antra savaite negaunu savo pirkinio. Trakingas rodo, kad dar net tranzite nėra jo. Daugiau nepirksiu nieko is ju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 03 vasario 2023 - 10:15
Dabar guliu ir paišau sekancio savo projekto brezinius biggrin.gif
Gaila kompe projektavimo programos neturiu. Tai tik mintyse tenka vizualizuoti kur bus juškos, kur oro latakai. N u bet jau šamotinių plytu kainos, tai achrieniet. Beveik £5 už vienetą.

Čia tik pradinė mintis. Viryklė, duonkepė, rūkykla, šašlykinė ir stalas su kriauklyte.

vartotojo įkelta nuotrauka

Viskas šeip baika, svarbiausia problema yra išvedzioti oro latakus taip, kad trauka butu visur.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 03 vasario 2023 - 10:39
Graziai bus ;) draugai state tik saslykine ir rukykla, bet blogai isvedziojo oro latakus, tai su kepsnine vargsta.. nors rukykla gerai veikua..

Bet ir perki tu is Europos sajungos.. Mb brolis cia uk nusipirko toki pricindala padangom.. kapeikos cia kainavo, Airijoj nera tokiu ur Amazonax nediuncua.. o jad mums pasiust oer pasta dar jainavo 10£(didesnis vokas, lengvas) ir jue ten muita dar susimokejo.
Atsakyti
Jo, ziurineju dabar kaip tą kaminą susiaurinti taip, kad trauka butu. Vieni meistrai vienaip sako, kiti kitaip.Zinau, kad nuo kamino ilgio labai priklauso, o pas mus nelabai kur isstatysi ta auksta kamina - medziai trukdo.
Atsakyti
Kiek siandien dideliu ur sunkiu siuntiniu.. jau net vieno atsisakiau, nes puse masinos uzimtu..
Atsakyti