Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

Šiaip iš karsto reik visokius papildomus daiktus išimt. Kojas atrišt. Nu taip priimta. rolleyes.gif O kad mirusieji susisapnuoja - tai jo, Mišių užsiprašo dažnai, ne kartą esu girdėjusi.
LT kažkaip nusigiedrijo, atrodo kaip pavasarį ax.gif
Atsakyti
Del koju nezinau, nerisau, neatrisinejau smile.gif o daiktu papildomu tai idejom smile.gif cia sake rusu tradicija.
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2023 01 31, 22:05)
Del koju nezinau, nerisau, neatrisinejau smile.gif o daiktu papildomu tai idejom smile.gif cia sake rusu tradicija.

nu tai ten visoki rožančiai ar kažkoki nabašninkui daikteliai, nuotraukytės-jo. Aš kalbu apie kojų raiščius, protezus, dar visokius biesus, kur lavonui pagražint deda, o iš esmės tai kaip svetimkūniai.
jaučiuos nusilesus. Grįžau iš dvasinių pratybų, viena yra užtarėja - t.y. toks žmogus, kur per specialias pamaldas meldžiasi už kito žmogaus bėdas, uždėjus ant jo rankas pasipasakojo apie sekmadienio patirtį...nu ir žodž, piktasis apsireiškė blink.gif užtariama moteriškė pradėjo rankom mojuotis, šaukt kad smarvė aplink, tąsytis... blink.gif pasirodo kažkada prisižaidė su spiritizmu ir burtais... blink.gif kada atsipeikėjo, nieko neprisiminė, tik sakė, kad po maldos kažkaip lengva pasidarė... vat nefig lįst, kur nereikia blink.gif
Atsakyti
Iki fanatizmo tik vienas žingsnis.

Netikiu jokiais vaiksciojanciais mesijais, kuriems prisilietus, is zmoniu iseina nelabieji. Paprasciausiai yra zmones su gera itaiga ir yra zmones, kurie labai greitai pasiduoda bet kokiai itaigai.

Gal, jei savo akimis, nebuciau maciusi 'klimaksinio amziaus moteru 'itikejimu' po vienos valandos bendru pokalbiu su simpatisku vyriskiu itikinetoju (tikejimo tiesu pranašu rolleyes.gif rolleyes.gif ), tai gal nebuciau tokia kategoriska. Man tada buvo 24, klausiausi tu pokalbiu su jaunatvisku atsainumu. Bet ir gerai maciau kokio tipazo moterys šokinedavo nuo kedziu ir iskele rankas I virsu rekaudavo ' as itikejau...as itikejau...' rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 31 sausio 2023 - 21:41
biggrin.gif matau, burbekliuk, ka ne apie tą patį kalbam. Ne mesijas čia, ir ni joki fiti miti. Čia oficialus bažnytinis ritualas, paprastos maldos, mišios ir t. t. žinok net nesivelsiu į diskusijas, nes pati einu užtarimo maldos kai tik turiu laimę ir tikrai žinau, kas tai. Nū ir man jau ne klimaksas. Bet vienoj vietoj esi teisi - pasitaiko ir šiaip trenktų biggrin.gif
Atsakyti
Uzsisakem bilietus i Lt, atvarom geguzes 18-23.. vel begime busiu smile.gif Laidotuves, metines, koncertas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2023 02 01, 01:58)
Uzsisakem bilietus i Lt, atvarom geguzes 18-23.. vel begime busiu smile.gif Laidotuves, metines, koncertas smile.gif

nu tai gal rasi laiko su manim bent kavos įkalt...jei nebūsiu Ispanijoj tuo laiku lotuliukas.gif laidotuvės tai uošvio, o metinės kieno?
Ir kokian koncertan varot? rolleyes.gif

Labs iš ryto.
Kažko be ryšio jaučiuosi - nei tai maistas netiko, nei tai ką...sunešiota tokia tongue.gif Varysiu pas klientą tuoj, kavos įkalus ax.gif
Atsakyti
Labukas

QUOTE(lututė @ 2023 02 01, 06:48)
nu tai gal rasi laiko su manim bent kavos įkalt...jei nebūsiu Ispanijoj tuo laiku  lotuliukas.gif laidotuvės tai uošvio, o metinės kieno?
Ir kokian koncertan varot?  rolleyes.gif

Labs iš ryto.
Kažko be ryšio jaučiuosi - nei tai maistas netiko, nei tai ką...sunešiota tokia  tongue.gif Varysiu pas klientą tuoj, kavos įkalus  ax.gif

Tai va, galim prasilenkt smile.gif Jau vietoj ziuresim smile.gif derinsim smile.gif
Geguzes 10d bus metai kaip uosviene mire..
koncertas Vilniuj- Ramstainai- net nezinau kaip tiksliai rasos smile.gif Nelabai noriu, bet bilietus nupirko nestsiklause smile.gif sake show geras ju buna, paziuresim..

O kaip baiges su ta brangia virtuve kur kazkas netilpo?
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2023 02 01, 11:31)
Labukas
Tai va, galim prasilenkt smile.gif Jau vietoj ziuresim smile.gif derinsim smile.gif
koncertas Vilniuj- Ramstainai- net nezinau kaip tiksliai rasos smile.gif  Nelabai noriu, bet bilietus nupirko nestsiklause smile.gif sake show geras ju buna, paziuresim..

nu jo, susilialiakinsim.
Ale tu matai, kokie sutapimai...vieną laidojat, kito metinės huh.gif Išsivedė uošvienė uošvį, ne kitaip... huh.gif

viskas baigėsi gerai, išsivyniojom su tom pačiom medžiagom, klientė patenkinta. Bet kiek nervų kainavo blink.gif
Dabar dar viena visus šokdino , dyrekui skundė, vos ne viešus skundus rašė - kad vėluojam. Nors aš ją perspėjau, kad taip būti gali. Nu ir ką - po visos trydos dar kaimynam parekomendavo laugh.gif
dabar vėl trydaliojimas - staklės negręžia...varysiu cechan pas diedus popiet žiūrėt... rolleyes.gif
Atsakyti
Greiciau uosvis pas ja norejo.. jei butu mire atvirksciai, uosviene labai atsigavus butu.. Uosvis jsi nervus ede.. o jis be jos neisivaizdavo gyvenimo..

Nu svarbu viskas gerai ;)
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2023 01 31, 23:20)
biggrin.gif matau, burbekliuk, ka ne apie tą patį kalbam. Ne mesijas čia, ir ni joki fiti miti. Čia oficialus bažnytinis ritualas, paprastos maldos, mišios ir t. t. žinok net nesivelsiu į diskusijas, nes pati einu užtarimo maldos kai tik turiu laimę ir tikrai žinau, kas tai. Nū ir man jau ne klimaksas. Bet vienoj vietoj esi teisi - pasitaiko ir šiaip trenktų  biggrin.gif

Na ne, as ne tave turejau omenyje rasydqma apie klimaksines biggrin.gif As visada taip vadinu moteris virs 40, kurios elgiasi debiliškai. Tuo metu jos man sukele pasibjaurejima savo tuo 'itikejimu'.
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2023 02 01, 10:31)
Labukas
koncertas Vilniuj- Ramstainai- net nezinau kaip tiksliai rasos smile.gif  Nelabai noriu, bet bilietus nupirko nestsiklause smile.gif sake show geras ju buna, paziuresim..

Ojazqu biggrin.gif Rammšteinas biggrin.gif Pirma parukykit zoles, kad neisprotetumet nuo tokio šou. Ziurejau dalį...nu kazkoks siaubas biggrin.gif Bet cia tik mano nuomone, gal tau patiks.
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2023 02 01, 12:18)
Greiciau uosvis pas ja norejo.. jei butu mire atvirksciai, uosviene labai atsigavus butu.. Uosvis jsi nervus ede.. o jis be jos neisivaizdavo gyvenimo..

Cia tai jo. Liūdna.
Atsakyti
žinau, kad ne mane biggrin.gif

uoj, kiek prisiėdžiau, sijonas veržt pradėjo tongue.gif Pokaituko būtų gerai dabar biggrin.gif
Žadėjau varyt mašiniuką nuplaut, bet tokia pliurzė, purvas, kad palikau marinuotis tokį, kaip yra rolleyes.gif
penktadienį varysiu pas meistriukus ax.gif
Atsakyti