Labukas
Na ka, svecius mb isveze i orouosta.. o as einu tvarkytis 🙂 labai neapverte, bet vis tiek- patalai, ranksluosciai ..
Vakar i shopingus nuvarem, svogeris striukes norejo, su gera nuolaida nusipirko, nors ant etiketes nerase ten gal pacios pardavejos apsiriko ir netycia pritaike tai vietoj 270£( jis jau tiek oasiruoses moket buvo) sumokejo 180£
As irgi kostiumeli nusipirkau toki pizamini ) irgi nemaza nuolaida, bet kitoj pardej, ten buvo parasyta uz tikra kaina -300£ net nesimatuiciau bet uz 100 visai vertas
a, tai va kur giegutė dingusi
o aš jau pergyvenu, kad savaitgalis taip greit praskrido...kita savaitė bus pilna rūpesčių. Be to, kad darbe užpypins, dar reik ryt nulėkt nusipirkt uniforminę striukę, nes šeštadienį ginklo valdymo testas. Paskui antradienį varyt poliklinikon bbž kelintą ryto dvyrko mint -pas kardiologą. Vakare mint į kt. užsiėmimus. Trečiadienį ALFA. Ketvirtadienį - piešt, nes savaitgalį negaliu. Trečiadienį dar paskambint diedam ir susitart dėl mašinuko remonto, jei paims-penktadienį ryte nuvaryt ir paskiau jau autiku visur belstis. Nu žooodž
o aš jau pergyvenu, kad savaitgalis taip greit praskrido...kita savaitė bus pilna rūpesčių. Be to, kad darbe užpypins, dar reik ryt nulėkt nusipirkt uniforminę striukę, nes šeštadienį ginklo valdymo testas. Paskui antradienį varyt poliklinikon bbž kelintą ryto dvyrko mint -pas kardiologą. Vakare mint į kt. užsiėmimus. Trečiadienį ALFA. Ketvirtadienį - piešt, nes savaitgalį negaliu. Trečiadienį dar paskambint diedam ir susitart dėl mašinuko remonto, jei paims-penktadienį ryte nuvaryt ir paskiau jau autiku visur belstis. Nu žooodž
Nu va, o paskui be jegu
kada turi ar turejo but tas papildomas laisvadienis?
QUOTE(giega @ 2023 01 29, 20:23)
Nu va, o paskui be jegu
kada turi ar turejo but tas papildomas laisvadienis?
tai ne kiekviena savaitė tokia
Dar bus. Vasario 17
QUOTE(lututė @ 2023 01 29, 20:19)
Tai aisku ne kiekviena.. kitos dar labiau uzimtos buna
Mes vasario 25 jau i kruiza isvarom ;) reik pasilenkt to kostiumelio kelnes.. jos kaip ir turi nut tokios ikgos, ant aukstakulniu idealiai ten butu..nu bet nenesioju.. tuo labiau kad lektuve noriu su jom but..
Oi, kai faina kelionės, įspūdžiai
man tai vėl nesinori dirbt, kažkoks absoliutus nusivylimas darbu. Gal toks periodas, nežinau. Bet užknisa viskas.
Galvoju, gal sportbačius pasimt ryt dvyrko mynimui? Ar buvot kuri ? Nes nieks nepasakė, kaip pasiruošt
man tai vėl nesinori dirbt, kažkoks absoliutus nusivylimas darbu. Gal toks periodas, nežinau. Bet užknisa viskas.
Galvoju, gal sportbačius pasimt ryt dvyrko mynimui? Ar buvot kuri ? Nes nieks nepasakė, kaip pasiruošt
Labukas
Pasiimciau ir as kokius sportbacius.. tikrai neisivaizduoju ka daryt ten reikia..
Vakar viska susitvarkiau.. siandien masina nusiplaut, skalbinius sudeliot.Valgyt kazka padaryt.. liko keptos mesos, sausa ji jau bus.. tai arba i blynus sumalt ar i kokua sriuba..
Pasiimciau ir as kokius sportbacius.. tikrai neisivaizduoju ka daryt ten reikia..
Vakar viska susitvarkiau.. siandien masina nusiplaut, skalbinius sudeliot.Valgyt kazka padaryt.. liko keptos mesos, sausa ji jau bus.. tai arba i blynus sumalt ar i kokua sriuba..
ai, skambino iš poliklinikos ar ateisiu. Tai ta proga ir paklausiau. Pasiimsiu treningą ir sportbačius, kad būtų patogiau.
O aš atsišildžiau blauzdų, tai troškinsiu su cinamonu ir medum.
O aš atsišildžiau blauzdų, tai troškinsiu su cinamonu ir medum.
As dar nezinau ka valgyt darysiu Siandienai kaip ir prasisuksim, bet ryt i darba iseisiu.. tai reik kazka pagamint..
QUOTE(giega @ 2023 01 30, 13:11)
As dar nezinau ka valgyt darysiu Siandienai kaip ir prasisuksim, bet ryt i darba iseisiu.. tai reik kazka pagamint..
tai bele ką...troškinuką kokį - kada turi tokį puodą tai greit, bele ką sumetei ir vualia O pamiršau - jis elektrinis ar ant viryklės statosi...lyg pro miglas atmenu, kad elektrinis, ale tikslinuos
dar turiu sriubos raugintų kopūstų, bet nebežinau, ar noriu... reiks gal užsišaldyt. Čia užsišaldžiau barščių, nes taip skaniai prasiviriau, kad gaila buvo likutį išpilt. Kada nors užsimanysiu ir bus gatava
As kartais irgi saldau sriubą, jei per daug isverdu. O, kai darzoves jepinu ukrainietiskiems barsciams, tai visada per daug jų pripjaustau , tada dalį jų irgi šaldau.
Elektrinis puodas viskas greit daros
Sriubos nuekad nesaldzius nes susivalgo o hei ir lieka puse bliudelio
Varau iki Ikejos:)
Sriubos nuekad nesaldzius nes susivalgo o hei ir lieka puse bliudelio
Varau iki Ikejos:)