Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

Kiek as dirbu Anglijoje, tai matau, kad isgerti darbe tolygu prarasti darbą. Man truksta kartais to laisvumo darbe, prie kurio buvau pripratus Lietuvoje nuo jaunystes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 20 sausio 2023 - 14:22
QUOTE(-burbanti- @ 2023 01 20, 16:19)
Kiek as dirbu Anglijoje, tai matau, kad  isgerti darbe tolygu prarasti darbą. Man truksta kartais to laisvumo darbe, prie kurio buvau pripratus Lietuvoje nuo jaunystes  biggrin.gif

nu blyn, kiek ten gėrėm. Gurkšnį. Dar atblūdijo prekybos vadovas, dar ir jam įpylėm. Per pietus atėjo kitos panos, dar ir torto įkalėm.
Atsakyti
Darbax darbui nelygu smile.gif Sitam kur dabar dirbu irgi jokiu isgerinejimu smile.gif Bet va atvaziavus i uk ir dirbant fabrike, per gimtadienius isgerdavom per pietus simboliskai smile.gif

Jau namie ;) ijungiau skalbenke, kad isdziutu rubai iki darbo sav smile.gif nes grisim tai pirmad vakare, nebus kada..
sutariau su dukra, kad katinu atvarytu pasert smile.gif
Atsakyti
a tai jūs jau išmaunat savaitgalį, giega ? rolleyes.gif
manau, kad LT daug kur mažose įmonėlėse simboliškai galima per gimtadienį...juk nesriaubi, o tas šaukštas nieko nedaro, nebent pirštą išsisuksi ant klaviatūros... biggrin.gif
Gamyboj tai aišku, kad negalima nė lašo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2023 01 20, 14:38)
a tai jūs jau išmaunat savaitgalį, giega ?  rolleyes.gif
manau, kad LT daug kur mažose įmonėlėse simboliškai galima per gimtadienį...juk nesriaubi, o tas šaukštas nieko nedaro, nebent pirštą išsisuksi ant klaviatūros...  biggrin.gif
Gamyboj tai aišku, kad negalima nė lašo  rolleyes.gif

Jo, jau ryt smile.gif bl, tik salta.. vos 12.. kai siandien dar 20 smile.gif o ten tik mazuliukas radiatoriukas smile.gif nu kaip nors smile.gif lygtai elekttinis yra..

Atsakyti
12 tai bus vėsoka miegot. O kaldrų šiltų turbūt neturi ten... ax.gif
pasiskambinau diedam, pasirodo mano vienas meistrelis lligoninėj gulėjo, o pas skardų tiesintoją varau pirmadienį pasirodyt, ką prisidirbau tongue.gif Pažiūrėsim, ką sakys ir kiek įkainuos... ax.gif
Atsakyti
Tai diena 12, nakti bus 2 smile.gif ten yra tokios normalios kaldros. Nu ne pukines storos, bet pakankamai siltos smile.gif + jos dvi yra, tai jei bus salta, abi ir uzsiklosim smile.gif dar ir dekus kazkoks yra.. nu kaip nors smile.gif siaip reiktu kondicionieriu statyt, jie ir silta ora pucia smile.gif tai pagalvosim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2023 01 20, 21:12)
Tai diena 12, nakti bus 2 smile.gif ten yra tokios normalios kaldros. Nu ne pukines storos, bet pakankamai siltos smile.gif + jos dvi yra, tai jei bus salta, abi ir uzsiklosim smile.gif  dar ir dekus kazkoks yra.. nu kaip nors smile.gif siaip reiktu kondicionieriu statyt, jie ir silta ora pucia smile.gif tai pagalvosim smile.gif

nu žodž, dviese nesušalsit mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
labas rytas visoms 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

kaip gyvos, kaip giegai kelionė namo sekėsi ? biggrin.gif
tingiu dirbt. Nuo ryto jaučiuosi pavargusi... ax.gif
Atsakyti
Labukas

Vakare tik skrisim.. dabar banke. Darbuotoju pilna, nieks i mus demesio nekreipia. O zmoniu vis daugeja..

Paskui biski per pardes pereisim. Noriu toki apsaugini ant ciuzinio uztiest, dar kokios kedes i miegama reiktu.. Komodos irgi reik, bet jau nebus laiko iki Ikejos vaziuit- tolokai ji..
Atsakyti
As tai net neturiu ka pasakoti biggrin.gif . Tai ten bėgu, tai anen, tai tą darau, tai aną biggrin.gif Vien žo - gyvenimiska rutina.
Vaziuosiu paskui torčiuką kokį nupirkti, mano vaikas siandien I menedžerius pervedamas. Respektas sūnui, didžiuojuosi smile.gif
Atsakyti
nu tai sveikinimai laimingai mamai rolleyes.gif
diena jau įpusėjo, užklydo atsitiktiniai klientai, tai turėjau užiminėt...o veikt tikrai yra ką, dar nervuojuos, nes naujojoj programoj jau antrą kartą taisau frezavimą, o staklių programa taisymo nepriima blink.gif klientė mane nudauš, nes niekas dar nerinkta blink.gif
Atsakyti