Labukas
As kaip tik anksciau pabudau siandien nors oras tai irgi nekazka.. lyja, vejas
Iki gymo niekaip nenusivelku nu man pradet yra kancia paskui jau isivaziuoji dabar vis atmaskiu randu- tai draugai savaitgali atvaziuos, tai mes i Ispanija isvaziuosim
Ai, pasirodo yra draudimas ant to buto, tai bandysim kazka issimust. Ir isnuimavom ilgalaikei nuomai.. ta prasme gal menesiui, gal dviem.. su salyga, kad atlaisvins buta, bet kada, kai mums prireiks.. tai Lutut gali nepergyvent, pasakysi kada atvarai ir butas bus tuscias ir dar geriau- bus sutvarkytas
Gavos, kad tokio meistro, na kuris ir prie motinos remontus dare, ir va dabar tvarkys, dukra is pirmos santuokos susipyko su antra zmona.. tai paprase isnuimuot.. Jis viska pats mokes. Tai va tik nezinia kiek ta mergina gyvens atskirai gal uz men susitaikys ir iseis
Labs is ryto.
Man drauges is pat ryro paskambino - susitinkam kavutės.
Eikit jus person, per toki ora ne kojos is namu...brrrrr - sakau
QUOTE(giega @ 2023 01 12, 11:02)
Labukas
Iki gymo niekaip nenusivelku nu man pradet yra kancia paskui jau isivaziuoji dabar vis atmaskiu randu- tai draugai savaitgali atvaziuos, tai mes i Ispanija isvaziuosim
Ai, pasirodo yra draudimas ant to buto, tai bandysim kazka issimust. Ir isnuimavom ilgalaikei nuomai.. ta prasme gal menesiui, gal dviem.. su salyga, kad atlaisvins buta, bet kada, kai mums prireiks.. tai Lutut gali nepergyvent, pasakysi kada atvarai ir butas bus tuscias ir dar geriau- bus sutvarkytas
Gavos, kad tokio meistro, na kuris ir prie motinos remontus dare, ir va dabar tvarkys, dukra is pirmos santuokos susipyko su antra zmona.. tai paprase isnuimuot.. Jis viska pats mokes. Tai va tik nezinia kiek ta mergina gyvens atskirai gal uz men susitaikys ir iseis
mes su systra planavom apie gegužės vidurį tik atskrist, jei bilietų bus padoria kaina, kokiai savaitei panašiai Bet ar tau apsimokės normalius nuomininkus išgrūdinėt dėl manęs aš gi mėnesio būt negaliu sau leist - ir atostogų, ir finansine prasme
nėra meilės darbui
QUOTE(giega @ 2023 01 12, 10:02)
dukra is pirmos santuokos susipyko su antra zmona.. tai paprase isnuimuot.. Jis viska pats mokes. Tai va tik nezinia kiek ta mergina gyvens atskirai gal uz men susitaikys ir iseis
Su meistro antra zmona? Oooo, tai cia ilgam. Antra zmona, išvalius namus (ji matyt šeimininke labai pasijautė) nuo nereikalingos ne savo dukros, darys viska, kad ta daugiau tuose namuose nepasirodytu.
QUOTE(-burbanti- @ 2023 01 12, 14:33)
Labs is ryto.
oras tai tikrai nei penki, nei dešimt. Bijau, kad pradės šalt, bus čiuožykla O ryt vakare į Šiluvą varom, tai bus smagu...
QUOTE(lututė @ 2023 01 12, 13:37)
oras tai tikrai nei penki, nei dešimt. Bijau, kad pradės šalt, bus čiuožykla O ryt vakare į Šiluvą varom, tai bus smagu...
Šil7vą?...kažkas girdėta qpie ją.. ten atlaidai lygtais vyksta?
QUOTE(-burbanti- @ 2023 01 12, 14:46)
Šil7vą?...kažkas girdėta qpie ją.. ten atlaidai lygtais vyksta?
pirmoji Europoje vieta, kur apsireiškė Marija, ir net viena, o su sūnumi ant rankų. Taip , būna ir atlaidai vasarą, o šiiap ten nuolatos lankosi piligrimai .
QUOTE(lututė @ 2023 01 12, 13:49)
pirmoji Europoje vieta, kur apsireiškė Marija, ir net viena, o su sūnumi ant rankų. Taip , būna ir atlaidai vasarą, o šiiap ten nuolatos lankosi piligrimai .
Aišku.
QUOTE(lututė @ 2023 01 12, 10:34)
mes su systra planavom apie gegužės vidurį tik atskrist, jei bilietų bus padoria kaina, kokiai savaitei panašiai Bet ar tau apsimokės normalius nuomininkus išgrūdinėt dėl manęs aš gi mėnesio būt negaliu sau leist - ir atostogų, ir finansine prasme
nėra meilės darbui
nėra meilės darbui
Nu tai man uz elektra vis tiek mokesi o iki geguzes dar daug laiko dar gali ir iseit, ir susirast boyfrenda , ir susitaikyt ir tt
QUOTE(-burbanti- @ 2023 01 12, 10:36)
Su meistro antra zmona? Oooo, tai cia ilgam. Antra zmona, išvalius namus (ji matyt šeimininke labai pasijautė) nuo nereikalingos ne savo dukros, darys viska, kad ta daugiau tuose namuose nepasirodytu.
nu tu kaip visada tik blogaja puse matai Nieks nezino drl ko jos ten susipyko ar tikrai susipyko, gal tik tevas pasaku pabure, kad mes pagailetume ir ileistume o gal is vis trn kokia meiluze tas meistriukas apgyvendino
Man giliai px as net biski dziaugiuos, kad kas gyvens, nes nu reik ir vedint ir kranus atsukt.. paskui uzkalkeja viskas, sutrukineja.. mes rimtai mastem atiduot i agentura nuomai
QUOTE(giega @ 2023 01 12, 18:20)
Nu tai man uz elektra vis tiek mokesi o iki geguzes dar daug laiko dar gali ir iseit, ir susirast boyfrenda , ir susitaikyt ir tt
nu tu kaip visada tik blogaja puse matai Nieks nezino drl ko jos ten susipyko ar tikrai susipyko, gal tik tevas pasaku pabure, kad mes pagailetume ir ileistume o gal is vis trn kokia meiluze tas meistriukas apgyvendino
Man giliai px as net biski dziaugiuos, kad kas gyvens, nes nu reik ir vedint ir kranus atsukt.. paskui uzkalkeja viskas, sutrukineja.. mes rimtai mastem atiduot i agentura nuomai
As matau is gyvenimiskosios puses. Dazniausia pamotes ar pateviai is provokuoja suaugusius antru pusiu vaikus, kad tie trenktu durimis ir iseitu. As gi su tokiais vaikais dirbau - savanoriavau. Bet va kiek esam kalbeje su kolegomis, tai toks vaizdas, kad yra toks tipas tikru motinu ar tevu, kurie ir parys visai ne pries atsikratyti vaikais, kai horizonte pasirodo mikasius ar putka
Nu ta dukra jau ne vaikas 20m gal ir pati norejo iseit, o cia zino kad butas tuscias.. dabar tu butu daug, bet vasara visi trumpalaikei nuomai leidzia.. Jis zino, kad mes tik sau laikom, tai va ir pasiule.. Kaip ir sakau- su salyga, kad iseis, kai mums reiks.. va mes kita savaigali atvarom, o ji jau gyvena va sitas man biski
Aisku ner ten joku brangiu daiktu, bet vis tiek .. kai ka ileidi gyvent, tai bent dantu sepetukus is spinteliu susirenki + as norejau biski baldus perstumdyt.. vnz.. reiks ir perstumdysiu bet vis tiek labiau buciau patenkinta, kad po musu butu atsikrauscius
QUOTE(giega @ 2023 01 12, 19:20)
nu ti aišku bet sakau, kad jei ji neišeis iki to laiko-tau nelabai apsimokės ir vyt
Pavargau bepiešdama. Tris valandas išstovėt šis tas. Bet užtaaaat per vieną pamoką didelį piešinį nupiešiau. Dėstytojas sakė, kad su šia priemone piešiant, kaip pirmam kartui tai ir labai neblogai...dabar pasipūsiu kai povas ir uodega žemę šluosiu, ot
Dar reik daiktus susikraut rytdienai - gi iškart po darbo ir varau... nepamiršt vaistų, nes grįšiu tik šeštadienį vėlai vakare