QUOTE(-burbanti- @ 2023 01 08, 17:49)
O aaaaaaaaaaš .....
Siandien patalynes keitimo diena. Gerai butu , jei tik miegamuosiuose - musu su vyru, sunaus ir sveciu kambario, bet kadangi saliono sofos medziaga mane alergizuoja
Siandien patalynes keitimo diena. Gerai butu , jei tik miegamuosiuose - musu su vyru, sunaus ir sveciu kambario, bet kadangi saliono sofos medziaga mane alergizuoja
Košmaras...medžiaga ir ta gali alergizuot???
QUOTE(giega @ 2023 01 08, 19:00)
O i carbotke tai vel bus uzbombintas mano vaniukas va gaila, kad negreit atsidarys tos carbotkes.. reiks viska i palepe sukelt..
O tai kam mest naujus daiktus? Juk parduosi kad ir pigiai - pagal vardinamą kiekį tai manau visai nemažai susidarys
Aš šiandien visą dianą lakstau, dabar jau baigia kugelis kept ir eisiu riogsot prie teliko. Ryte variau bažnyčion, paskui prieš savaitgalio kelionę į Šiluvą susėdom visi ALFA vadovai paplanuot, tuo pačiu suėdėm tortą, kur vikaro gimtadieniui kepiau. Skanus gavosi, visi prašė kartot. Tai paskiau dar visgi nuvežiau sijoną grąžint - nu nafig kankintis be reikalo, dar važiavau draugę aplankyt ir su buvusiu gimdieniu pasveikint, grįžus prasisukau virtuvėj, kepu kugelį, kotletų prisikepiau...nes maisto gamintis po darbo ir veiklų nebeturiu noro