Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

Jo, mūsų amzius tikrai kliutis. Lieka tik pazintys.
Is tikruju, tai mes jau turetume buti pensininkes ir dirbti tik tiek, kad nenuvargti ir dasidurti prie pensijos.
Dabartiniai pensininkqi, kurie jau baigia ismirti, jiems tai gerai buvo - sveikatos apsauga dirbo, kaip laikrodis, to deka dauguma isgyveno ar isgyvena iki 90+-, mums nepasiseke - nera normalios sveikatos apsaugos mums jau, todel mes mazai kuris sulauksim pensijos, jei ji dar pakils, kaip sakoma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 05 sausio 2023 - 13:57
Na.. gyvenimo trukme ilgeja.. tai jei dirbantirms reiks islaikyt dar visai pajegius ir darbingus 50 mecius, tai irgi nekazka..
Va kad tokio amziaus isidarbint sunku( uk manau gerokai lengviau) tai sutinku. Nori 20 metes su 15m patirtim, be vaiku.

As jau po darbu smile.gif mb daros dar viena tatuske smile.gif Neklauskit kelinta, neimanoma suskaicuot smile.gif pilnai abi rankos, ir nuo vienos rankos ant krutines pereina smile.gif
Sunus pamatys, uzsvaigs irgi smile.gif pas ta irgi daug tatuiruociu smile.gif dukra tik 1 turi smile.gif mano tik permamentiniai antakiai ir pravedimai smile.gif man negrazu tatuiruotes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2023 01 05, 16:55)
Na.. gyvenimo trukme ilgeja.. tai jei dirbantirms reiks islaikyt dar visai pajegius ir darbingus 50 mecius, tai irgi nekazka..
Va kad tokio amziaus isidarbint sunku( uk manau gerokai lengviau) tai sutinku. Nori 20 metes su 15m patirtim, be vaiku.

As jau po darbu smile.gif mb daros dar viena tatuske smile.gif Neklauskit kelinta, neimanoma suskaicuot smile.gif pilnai abi rankos, ir nuo vienos rankos ant krutines pereina smile.gif
Sunus pamatys, uzsvaigs irgi smile.gif pas ta irgi daug tatuiruociu smile.gif dukra tik 1 turi smile.gif mano tik permamentiniai antakiai ir pravedimai smile.gif man negrazu tatuiruotes smile.gif

As darysiuos tatuiruotę biggrin.gif
Parodysiu grupeje
Atsakyti
man irgi tatuiruotės negražu. Nu ne tai, kad negražu - būna įdomių variantų, bet sau nenorėčiau. Man biškį toks kūno darkymas ir pirma mintis - o kaip aš atrodysiu su ta tatuiruote, jei reiks apsivilkti gražią suknelę su iškirpte? Nu ni penki, ni dešimt tongue.gif Ne mano.
Dėl gyvenimo trukmės-tai tuoj pradės trumpėt, nes medicinos reformos tokios, kad pas kardiologą 2 mėn reik laukt. Kaip ir visur kitur.
LT trumpės, nes nuolatiniam strese gyvename prie durnių valdžios, daug kas valgo šlamštmaistį, nes neuždirba kokybiškam maistui. Iš to nutukimas ir ligos.
Ir pradės trumpėt dar dėl paprastutės priežasties- judėjimo stygiaus. Jaunimas subinių neatkelia ir akių neatitraukia nuo telefonų.
Įdomu, kokios dvidešimtmetės, jog pensijinis amžius dabar ilginamas iki 65 metų, būtinasis stažas- 30 metų, neatmetama, kad pensijinį amžių ilgins dar 7ais metais. Žo, jei bus kur - arsiu iki smertės, gausiu kapeikas... blink.gif
Atsakyti
Siandien kaip tik viena sm drauge rase, kad gavo telefonini appointmenta del sirdies smile.gif nu tiek kad ji jau pasidarius kardiograma, tai fal cia aptarimas tik..

Visur visokiu yra.. as kaip tik galvoju, kad dabar jaunimas labiau sveiku gyvenimo budu domis, sportuoja..

Atsakyti
QUOTE(giega @ 2023 01 05, 19:29)
Visur visokiu yra.. as kaip tik galvoju, kad dabar jaunimas labiau sveiku gyvenimo budu domis, sportuoja..

nedidelė dalis. Didesnė dalis su kuprom ir į telefus pražiūrėtom akim rolleyes.gif

Buvau šiandien pas dantistę ryte, nes tas sutaisytas dantis jautrus. Tai knisos knisos ji toj mano burnoj ir rado šalia sutaisytojo užsislaptinusį gedimą, tai sutvarkė...vėl pinigai... unsure.gif bet taip išplėšė lūpų kamputį-dantis beveik galinis, sunku pasiekt blink.gif ... skauda blink.gif

tai pas kardiologą ir aš tuoj sulauksiu, pirmadienį. Vėl mokamas talonas, nes jie bjaurybės gudrauja... blink.gif
Atsakyti
O mb galvoja paduot i teisma NHS, bet as sakau, kad nieko nelaimes.. Uosvi menesi laiko gyde ligoninej, nuo slapimo infekcijos , isleido if mire jis nuo sepsio, kuris issivyste is slapimo infekcijos. Cia gal dar dar ir butu sansu, bet mirties liudijime dar ir korona irasyta, tai issivartys..

Aisku sedi telefuose visi smile.gif va ir as vietoj to kad eiciaui gyma, geriu karsta vyna su telefu rankoj smile.gif bet bent jau mano artimoj aplinkoj, pvz sunaus draugai beveik visi sportuoja, ir dukros .. daug giminaiciu kas kase zaidzia, kaz powerliftingu uzsiima-18m mergins smile.gif nu kazkaip tikrai nesedi tik su telefais rankose smile.gif
Atsakyti
ir aš galvoju, kad nelabai...nebent auditą užsiundytų, bet sunkus , ilgas ir tikriausiai brangus dalykas rolleyes.gif Korona juk mėnesio nesirgo unsure.gif

Tai tie, kur sportuoja-atskiras ratelis. O kiti, ir ypač jaunesni -nu neee biggrin.gif
Karštas vynas yr gėris bigsmile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas,
pagaliau penktadienis rolleyes.gif
galva kažko skaudena, bijau, kad kokia zoraza neprikibtų unsure.gif
Atsakyti
Labukas

Jau kad sujautrino kamera, tai dabar i kiekviena pravaziuojancia masina reaguoja smile.gif

Penktadienis, po to 3 laisvos smile.gif sakau reik pradet pamazu uosvio daiktus pakuot.. dar nemest, bet bent i maisus dezes sudet.. turim menesi laiko iskraustyt.
Atsakyti
nu vistiek darbelio turi papildomo rolleyes.gif
bliam, bet kai skauda išdraskytą lūpą...pavalgyt normaliai negaliu - salotos su citrina, graužia blink.gif

atvežė sijoną pardėn, tai galvoju varyt šiandien pasiimt ar ryt...ten irgi istorija - užsisakiau intiku klostuotą sijoną - atmetė, tipo negalim įvykdyt. Nors int. pardėj ir dydis ir spalva yra. Rašau piktą laišką. Atsakė bele ką. Pažiūriu - nebėra. Po 2 dienų - vėl yra...balalaika kažkokia tongue.gif

Laikas kaip bėga - siaubas...nieko nespėju padaryt. Dar reik nubraukt autoaibėn per pertrauką, nes atvažiavau kai tanke šiandien - langas iš vidaus užšalęs. Gal turės kokių priemonių... ax.gif

Atsakyti
Kai is vidaus izsala, tai dregme masinoj.. sako deda tas tokias granules, kad sumazintu dregme..
man Astra labai uzrasodavo ir ilgai laukt kol atleisdavo.. sita masina turi funkcija kad pati atsisildo;)

As pries Kaledas yzsisakiau tokua suknele ir sijona.. nu abu per dideli.. grazinau, zadejau nebepirkt smile.gif nu bet vis lisdavo i akis smile.gif tai uzsisakiau mazesnius dydzius .. ir ka- i sijona neilendu smile.gif tai kokio reik, jei m per didelus, o s per mazas smile.gif i ta tarpa jokio nera smile.gif Suknele tiko smile.gif

Mb uzsake ta mokama signalizacija.. siaip gal nedetume, bet va tuoj i Ispanija, dar i lt planuojam, paskui 11d i kruiza.. maza ka.. ne tiek jau daug moket reikua..
Atsakyti