tai kitoks supratimas pas žmones...patys nenori kiaulidėj važinėt. O mūsiškiam dzin gi. Ai, džiaugiuos, kad bent vairas nelimpa
Varau Klinikosna. Sesė pardėn išėjo, grįžtant gal cepų užsuksim pavalgyt
O katukas gal susitrenkė kojelę, jei duodasi kai pasiutęs Nu matysi...
Nu nekalbėk apie cepakus. As jau buvau pagalvojus kur cia galima butu ju uzsisakyti, bet mano kaime tokio gerio nėra.
Buvom grįžtant Tigrasoj... čiut neapsiteliavau nuo to cepako... seskė sako, gal 2 imam... sakau tau turbūt galvoj negerai...
vos vos įveikiau.
vos vos įveikiau.
NenArvuok!!!!!!!!!!
Tikrai kad nenervuok su cepakais As ir noriu
Burbanti, kai varot i lietuvine, nusipirk Kogus cepu dezutese, po 2 buna supakuoti. Tikrai labai skanus.. dukra net neatskyre, kad pirktiniai, o ne mano gamybos
Atvezem pas vet kaciuka.. sako tempa.. cia ji ka tik sliepino, gal tokia reakcija..
Burbanti, kai varot i lietuvine, nusipirk Kogus cepu dezutese, po 2 buna supakuoti. Tikrai labai skanus.. dukra net neatskyre, kad pirktiniai, o ne mano gamybos
Atvezem pas vet kaciuka.. sako tempa.. cia ji ka tik sliepino, gal tokia reakcija..
Kogus cepelinai? Nu kad nemacius tokiu. Vat is principo uzvaziuosiu I litvinę...t.y. turkinę , gal turės. Sedziu dabar ir ieskau ar yra pas mus kaime 'cepelinai i namus'. Nera
Tikrai tokiu nemacius. Reiks paziureti geriau.
susukau jum galvytę su cepais... Pas mus +32... bl bl... guliu paslika, nieko daryt nesinori. Ką naktį reiks veikt...
QUOTE(lututė @ 2021 07 09, 17:24)
susukau jum galvytę su cepais... Pas mus +32... bl bl... guliu paslika, nieko daryt nesinori. Ką naktį reiks veikt...
O tu isivaizduoji kaip as mirojau Seišeliuose prie 40 laipsniu temperatūros ir 90% drėgmės
As iki smerčiaus neužmiršiu to pragaro. Egzotika bl ...
Papildyta:
Giega, nebuvo tu cepų, supykau ir nupirkau šviežiai rūkytos makarelkos
nu tai o nėr kur arti lietuviškos pardės?
Jp, užknisa... nėr kur dingt... antradienį, kai reiks varyt Kaunan echoskoijon, tempa numatoma +33 Maškė be kondiškės...
Jp, užknisa... nėr kur dingt... antradienį, kai reiks varyt Kaunan echoskoijon, tempa numatoma +33 Maškė be kondiškės...
Artimiausia lietuviska parduotuvė kitame miestelyje, uz 45 min vaziavimo laiko. Jau net ir del crpelinų tiek nevaziuociau po darbo
Lyja...gerai, nes nereikes laistyti pomidoru su agurecais.
Lyja...gerai, nes nereikes laistyti pomidoru su agurecais.