Labukas
Siandien darbo jau gerokai maziau, tik 105.. ir niekaip nesupratau, ko as vis tiek taip velai baigsiu.. ogi vienas siuntinys parasytas iki 12, o is tikro jis 11:45-12:45.. dabar per ji sedziu masinoj 10 min, neskaitant, kad jau buvau lidle dapirkau mesytes vytinimui, nes mb jau baigia suvalgyt Ir groteles jau atejo, tai dar greiciau isdzius
Klausiau, kad jei jau neber biziako, gal sestad man laisva duotu.. sake- ne. Nori kad visi dirbtu, kad visi anksti baigtu.. visiems svente net babajai nori anksti baigt darbus
Ziurek, jei as siandien zuvies drebucius su krevetem padaryciau, nieko neatsitiks? Ar geriau ryt ?
Smalyžius taviškis Tai tu mėsytes džiovyklėj džiovini?
O babajai prie ko? Anie gi nei Kūčių, nei Kalėdų nešvenčia, tai tegu ir dirba. Ir už tuos, kam Kūčios šventė
Krevetės vienos labiausiai gendančių produktų. Nežinau, nebent laikysi daug šalčiau, nei įprastai. Beveik prie 0, nu tik kad neužšaltų
O babajai prie ko? Anie gi nei Kūčių, nei Kalėdų nešvenčia, tai tegu ir dirba. Ir už tuos, kam Kūčios šventė
Krevetės vienos labiausiai gendančių produktų. Nežinau, nebent laikysi daug šalčiau, nei įprastai. Beveik prie 0, nu tik kad neužšaltų
QUOTE(lututė @ 2022 12 22, 11:31)
Smalyžius taviškis Tai tu mėsytes džiovyklėj džiovini?
Jo, nindzej, turi dziovinimo funkcija ;) jau ir apelsinu prisidziovinau ;)
Siemet labai daug babaju pasipuose Kaledom ir eglutes stovi ir lemputes yra kazkiek ju kataliku, bet tikrai ne tiek
Visi jau pervarge nuo tu biziaku, visi nori ilsetis as vis dar tikiuos gaut sestad ryte sms, kad laisva
O jei be kreveciu? Siaip i saldytuva sudeciau.. nes katinai prasisukt gali
QUOTE(giega @ 2022 12 22, 15:46)
Jo, nindzej, turi dziovinimo funkcija ;) jau ir apelsinu prisidziovinau ;)
Siemet labai daug babaju pasipuose Kaledom ir eglutes stovi ir lemputes yra kazkiek ju kataliku, bet tikrai ne tiek
Visi jau pervarge nuo tu biziaku, visi nori ilsetis as vis dar tikiuos gaut sestad ryte sms, kad laisva
a, tu nindzėj nu čia kai rusai LT- kūčios, Kalėdos, paskui dar Naujakas, paskui rusų Kalėdos, paskui staryj novyj god bile proga.
Ryt mum patrumpinta, bet darbo daug, visokios silkės žuvys - tai nepasijaus.
Be krevečių turėtų laikytis... aš šiandien tik nusidorosiu silkes, žuvis ir susidėsiu balkone - nes ten tik apie +1...o ryt jau imsiuos visų tų drebučių darymo ir silkių makalavimo
Beveik Gal tik kokue tikri muslimai nepasipuose o visokue budistsi( nes pris duris Budos statulos su gyvom gelem ir vaisiais ir visokis indusai pasipuose
Man dar ryt ir poryt atidirbt
Nu ok, papasakok kaip darai ta zuvi drebuciuose? Aisku kad drebuciai is zalatino. Ar ne? Pacia zuvi atskirai issiverdi ir uzpili? Nes as taip planuoju daryt
Ok, darysiu ryt ir as tuos drebucius
Siandien eisiu paralus suklot, nes ir teva atsivesim ir draugai liks nakvot, o kur dar maniskiai gersi kai kambariu daug
Man dar ryt ir poryt atidirbt
Nu ok, papasakok kaip darai ta zuvi drebuciuose? Aisku kad drebuciai is zalatino. Ar ne? Pacia zuvi atskirai issiverdi ir uzpili? Nes as taip planuoju daryt
Ok, darysiu ryt ir as tuos drebucius
Siandien eisiu paralus suklot, nes ir teva atsivesim ir draugai liks nakvot, o kur dar maniskiai gersi kai kambariu daug
tai įvairiai. Vienas būdas (kai žuvis turi mažai kaulų arba file) - žuvį apkepi, dar pasiruoši kokių virtų morkyčių, kepto svogūno, gabalėlius dedi į gražų dubenį ir užpili žuvies sultiniu (ilgiau verdi žuvies kauliukus, galvą be tos karčios dalies, perkoši) sumaišytu su želatina. Antras- žuvį išverdi, išdoroji nuo kauliukų, susmulkini, iškoštą sultinį nuo virimo sumaišai su ištirpinta želatina, užpili. Aišku, priedai ir prieskoniai kokius mėgsti.
Turiu va šamą ir nežinau kaip daryt
Patalus keisiu ryt, nes ryt systra atvaro
Turiu va šamą ir nežinau kaip daryt
Patalus keisiu ryt, nes ryt systra atvaro
QUOTE(giega @ 2022 12 22, 19:37)
Ryt mano paskutine darbo diena butu buvusi, jei as buciau sutikusii dirbti. Bet pasakiqu, kad as esu katalike ir per Kūčias nedirbsiu, nes tai priestarauja mano tikejimui. Muslimai gali savo tikejimu manipuliuoti tai ko as negaliu irgi to pacio daryti?
QUOTE(-burbanti- @ 2022 12 23, 15:58)
Ryt mano paskutine darbo diena butu buvusi, jei as buciau sutikusii dirbti. Bet pasakiqu, kad as esu katalike ir per Kūčias nedirbsiu, nes tai priestarauja mano tikejimui. Muslimai gali savo tikejimu manipuliuoti tai ko as negaliu irgi to pacio daryti?
teisingai. Nefig ten išskirtiniams būt. Kaip tavo širdutė?
QUOTE(lututė @ 2022 12 23, 15:58)
teisingai. Nefig ten išskirtiniams būt. Kaip tavo širdutė?
Ta mano sirdute kokia buvo, tokia ir yra. Cia tik bbž ko sujudo po 3 metų medicina
QUOTE(-burbanti- @ 2022 12 23, 17:43)
Ta mano sirdute kokia buvo, tokia ir yra. Cia tik bbž ko sujudo po 3 metų medicina
pradėjo dirbt...
Labukas
Siandien pabundau anksti, ziuriu sms, kad iskrovimas anksti baigsis, tai 7 jau darbe buvau nu tai anksti ir baigiau:)
Bet jau orelis ryte.. liutis.. slapia iki triusiku.. Sildymas ant visa greicio, bet as kai ilipu islipu, nespeja prisilt..
Na ka, pavalgau ir einu ka nors makaluot Kucioms:)
Siandien pabundau anksti, ziuriu sms, kad iskrovimas anksti baigsis, tai 7 jau darbe buvau nu tai anksti ir baigiau:)
Bet jau orelis ryte.. liutis.. slapia iki triusiku.. Sildymas ant visa greicio, bet as kai ilipu islipu, nespeja prisilt..
Na ka, pavalgau ir einu ka nors makaluot Kucioms:)