QUOTE(lututė @ 2022 12 14, 23:02)
Mes to nežinom, gal ir atvirto
Nepergyvenu, man pikta. Ir nepriimtina. Aš dirbu ir dūšią atiduodu savanoriaudama ne tam, kad išėję burbėtų. Jei jau atėjai - būk sąžiningas sau pačiam ir gerbk kitų darbą. Jų gyvenimas prasideda nuo apgavystės, va ir tiek žinių.
Nors šiandien grupelė, kur susirinko, visai šauniai pasibuvo prie a lia Kūčių stalo
Kodel nezinom? Zinom, ji pati tai rašė prieš mirti.
Nereikia pykti del kitu zmoniu pasirinkimo kaip tijeti ir kuo tiketi. Man pvz baznycios visai nereikia, jos gali nebuti, tu rinkliavu baznytiniu labai nemegstu, ypac Lietuvoje, kur nebandyk atnesti pinigu maziau, nei kunigas nori. Man svarbiau melstis it tiketi, o ne vaikscioti I baznycią ir varnas gaudyti joje.
Sitaip baisiai nubrozdino, kad negalima palaukti geresniu laiku perdazymui? Tai jau tada bjaurus reikalas, kai randi taip suvarytą mašiną. Pas mane jau visi kampai apibrozdinti

, bet kol technikines perėjimui netrukdo, tol jie ir stoves
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2022 12 15, 10:47)
Labukas
Atsikeliau jau iskart pavargus..
Vakar turejau 170 stopu.. ne savo rajone.. kaip ir zinau, esu dirbus, bet greit tos gatveles pasimirsta.. + ant pacios pagrindines gatves taiso ir sviesoforas, leidzia tik 1 pusei vaziuot..tai isivaizduojat kooooks trafikas.. o man 2x pravaziuot reikia..gerai kad zinau aplink.. rata didziausia padariau, bet vis nestovejau..
Kai kurios gatveles- grynas ledas.. namai milijoniniai.. negi sunku patiems smelio pabert..Masina tai dar pavaziuoja, bet as islipus nepaeinu..kojas skauda kaip po gymo...
Siandien per ta pati raj, bet tik 110

susidejau jau iskart kad tik 1x ta sviesofora pravaziuot.. keli namai visai ne i tema gaunas, nu bet ka daryt.. Myliu tik prisuksiu..
As isivaizduoju, kaip ziemą sunku daryti deliverius