QUOTE(-burbanti- @ 2022 12 14, 14:52)
As esu skaiciusi ir Senajį testamentą, ir Naujajį. Ne del to, kad reikejo, o del to, kad buvo idomu pažinti tai, ką mums siūlė mūsų tėvai. Gi tikėjimą mes priėmėm pagal...palikimą - kaip as sakau , o ne pagal savo norą. Tik jau bunant suaugusiu zmogumi, daug apsiskaiciusiu ne tik apie savo duotąją religiją, bet ir kitas, gali nuspresti kuo tiketi.
Truputeli nusigrybavau . Ka norejau pasakyti? O norejau pasakyti, kad:
Nes šis mano sūnus buvo miręs ir vėl atgijo, buvo pražuvęs ir atsirado. Ir jie pradėjo linksmintis (Lk 15, 24).
Truputeli nusigrybavau . Ka norejau pasakyti? O norejau pasakyti, kad:
Nes šis mano sūnus buvo miręs ir vėl atgijo, buvo pražuvęs ir atsirado. Ir jie pradėjo linksmintis (Lk 15, 24).
tai be abejo. Dabar išeina, kad dėl grožio, dėl mados - bet ne dėl savęs Visai nenusišnekėjai. Suaugę žmonės, o dar žaidimėlius žaidžia. Tik...Senąjį Testamentą sunku skaityt, reikia su pagalba, nes ir Rytų/Vakarų mentalitetas skiriasi, nepaisant to - laikmetis...nežinant istorijos, visokių niuansų, kai kurie tekstai atrodo absurdiški
Nu bl bl...dėjau eglę mašinon - ėgi žiūriu - naujai bamperis nuvarytas nu bl bl, ta mašinukė tuoj bus nudaužyta nubraižyta kaip koks planetos palydovas