QUOTE(giega @ 2022 12 06, 01:15)
Tu tai is vis saunuole!! Sitiek metu iskentei terora.. Man kazkada pasake- neskani stiuba, truksta druskos.. uz puodo ir i kriaukle
ir sedejo nevalges
nuo to karto- Aciu skanu
druskos dasidet visada galima
As dar nezinau kada mesiu gert
nu man skanu
tokia ir šaunuolė...reikėjo 10 metų anksčiau tai padaryti, bet kažkaip šuo ir kariamas pripranta. Šaunuolė gal tik tiek, kad nepasidaviau ir taškas
ale tu šūstra, nepatikėčiau
aš gert nemečiau, tik primažinau, bet ir nebeturiu su kuo. Man irgi skanu, tik kiekiai nebe tie
dėl pokalbių ir padavėjų tai tokis pasėdėjimas yra pasimatyme. O jei šeima, giminė - tai reik nuoširdžiai, nuo dūšios ir biškį su trenksmu
Man smagu ir padainuot, ir pašokt, ir paplepėt su visais apie viską, nors save laikau daugiau klausytoja
nu ką. Antradienis. Mašiniuko stiklus čiut atgramdžiau, ant stiklo beveik antras stiklas buvo užsidėjęs. Vakar pagaliau pasiėmiau variklio dangtį pas meistrelį, pasirodo, buvo netaip ir nekalta - dangtis kažkur lietėsi, kaito ir lydėsi...būtų dar gaisrą sukėlęs
Po naujako dar sutarėm generatoriaus dirželio skriemuliuką pakeist, nes išgirdau tarškant, paprašiau pažiūrėt. Nu rado...dar važiuosiu sparną dažyt gruodžio gale, kur kieme nubrūžijo...nežinau, kaip čia reiks su finansais išsisukt, stresuoju, bet nu...kažkaip.
Reik kažkaip pradėt dirbt...bet tas oras toks - lauke beveik naktis, kaip tamsu...taip ir norisi po kaldra palįst ir pariogsot ramiai