avinžirniai greičiausiai Skamba apetitnai
Labukas
Su kalendorine ziema ❄️
Persalau.. vakar tempa 37,3 buvo, bet vaistai strbuklingi pagyde dabar tik sloga liko..
skaneris dar neuzsikroves.. nervina.. susideciau marsruta.. o dabar nei i darba vaziuot, nes nebus kur masinos pastatyt, nei namie laika marinuot.. sms menedzeriui jau parasiau..
Visai sutikciau ir laisvadienio 10d be iseiginiu varau
Su kalendorine ziema ❄️
Persalau.. vakar tempa 37,3 buvo, bet vaistai strbuklingi pagyde dabar tik sloga liko..
skaneris dar neuzsikroves.. nervina.. susideciau marsruta.. o dabar nei i darba vaziuot, nes nebus kur masinos pastatyt, nei namie laika marinuot.. sms menedzeriui jau parasiau..
Visai sutikciau ir laisvadienio 10d be iseiginiu varau
ir tave Šiandien -4, ryt lyg ir -11 reiktų varyt kaiman rožes uždengt, bet jaučiuosi tokia nusilesus, kad oi. Dar pagalvosiu
Kas per stebuklingi vaistai? Kiba šnapsas su pipirais ?
Šiandien piešimas, patinka man visgi
QUOTE(lututė @ 2022 12 01, 08:04)
ir tave Šiandien -4, ryt lyg ir -11 reiktų varyt kaiman rožes uždengt, bet jaučiuosi tokia nusilesus, kad oi. Dar pagalvosiu
Day and night nurse nezinau ar tokiu yra lt .. daug paracetamolo, bet laiku isgerus, labai jie padeda
140 stopu 30 jau padariau ir isokau i langa va kaip greit as dirbu
ai, su paracetamoliu stengiuos nedraugaut, nes ir taip ne kažką. Vėl stresina visi, vėl viskas vienu metu. Nu kažkaip...šiandien anksčiau baigsiu, tai gal nenusibaigsiu
ale tikrai greit dirbi
ale tikrai greit dirbi
Laiku isgertas paracetamolis tikrai neleidzia isisirgt
Vel lange liko 43 stopai, cia 1,5h darbo apue 3 baigsiu, tiek kad ir mokyklos tokiu laiku baigias, tai prasideda kamsciai..
Vakar nu grynai kas antro namie nebuvo.. siandien labai gerai vaziuojas tfu tgu tfu, kad neprisikalbet
Vel lange liko 43 stopai, cia 1,5h darbo apue 3 baigsiu, tiek kad ir mokyklos tokiu laiku baigias, tai prasideda kamsciai..
Vakar nu grynai kas antro namie nebuvo.. siandien labai gerai vaziuojas tfu tgu tfu, kad neprisikalbet
aš tai vėl blaškoma iš kairės į dešinę. Bet jau pabaiga matosi tuoj varysiu piešt
Butinai parodyk paskui ka nupieši
tai baigiau savo paukštukus ir pradėjau kėkštą piešt Pavargau kai šuva šiandien
Labukas
Atsikeliau su mb.. dabar dar daugiau nei valanda laiko turiu
Turetu draugelis atvezt zuvies is naktinio turgaus aisku tik i saldytuva sudesiu, grizus susitvarkysiu
Atsikeliau su mb.. dabar dar daugiau nei valanda laiko turiu
Turetu draugelis atvezt zuvies is naktinio turgaus aisku tik i saldytuva sudesiu, grizus susitvarkysiu
žuvies jau reikėtų pradėt dairytis Kūčiom...nes paskui visur eilės ir nebesinori niekur lįst, beprotnamis
Šiandien irgi niekur nereikėjo, tai pamiegojau, išlindau iš lovos tik 7.20, dar spėjau ir pardėn užlėkt prieš darbą, bet ko ėjau - negavau, tai viščiuką nusipirkau ir parpėdinau
Penktadienis pagaliau...reik pasiilsėt, nieko nedirbsiu vakare ir galvos nekvaršinsiu
Šiandien irgi niekur nereikėjo, tai pamiegojau, išlindau iš lovos tik 7.20, dar spėjau ir pardėn užlėkt prieš darbą, bet ko ėjau - negavau, tai viščiuką nusipirkau ir parpėdinau
Penktadienis pagaliau...reik pasiilsėt, nieko nedirbsiu vakare ir galvos nekvaršinsiu
O nuo keliu tu dirbi, kad ryte speji i parduotuve uzsukt ir dar namo grizt?
Aga, zuvis ir man sventems bus jau pamazu mastau meniu
Darbo vel beveik kaip vakar-139 Kazin ryt reiks labai daug darbu reikalu namie bet jauciu, kad iki Kaledu dirbsiu visus sestadienius..
Aga, zuvis ir man sventems bus jau pamazu mastau meniu
Darbo vel beveik kaip vakar-139 Kazin ryt reiks labai daug darbu reikalu namie bet jauciu, kad iki Kaledu dirbsiu visus sestadienius..