As ir ka tik is dantistu Dar geros 2 sav ir jau baigta bus su tuo implantu
Kokioj klinikoj jus buvot?
VS man is vis alergija Ten taip viskas ismakaluota...Issirenki koki,kol per tuos visus stalcius surandi savo dydi..Ir realiai neturiu nei vieno VS liemenuko Turejau,bet labai kasdavo jis man,atidaviau dukrai,bet ir ta nelabai nesioja-irgi kanda O turiu labai panasu is Agent Provocateur,jokiu problemu Dabar dar nesenai pirkau panasu,tik juoda
aš prapuolus darželius raviu. Ten persodint, tą pagenėt, patręst, nuraut, pasodint...bet realiai tai kaifuoju, nors ir pavargstu.
Šiandien atvarėm su seske į Kauną, tai buvau su darbo vadove susitikt, biškiuką apdiskutavom darbą, kažką po savaitėlės pradėsiu kapstyt...nes jos nebus iki rugsėjo, tai reik padaryt nemažai iki to laiko. Tai va...grįžau po susitikimo, poliklinikon kaklo šviestis, pavalgėm, nuvarėm sportklubin -sesė svečio teisėmis Dabar dar paskaitinėjau, eisiu gult, nes ryt prieš 6 keltis...nežinau kada grįšim, nes kelionė 2 val pirmyn, 2 val - atgal, o pats ėjimas gal 3 valandos...dar užsidėt reik, tai susidės. Tai nežinau, ar po to dar norėsis kaiman vairuot ar nakvosim čia...
Su lyfčikais pas mane taip - pilnas stalčius, bet jei įsikandu vieną patogų tai tą ir trinu pakaitom su kitu patogiu, o gražūs riogso užmiršti
Vienas išvis - gražus, mest gaila, bet kaip trina petnešėlės... jos ten tokiu keip tinkleliu aptrauktos - tai nafig...nebent kokį šilkinį kaspiną apačion pasiūt, spalvą atitaikius...
Šiandien atvarėm su seske į Kauną, tai buvau su darbo vadove susitikt, biškiuką apdiskutavom darbą, kažką po savaitėlės pradėsiu kapstyt...nes jos nebus iki rugsėjo, tai reik padaryt nemažai iki to laiko. Tai va...grįžau po susitikimo, poliklinikon kaklo šviestis, pavalgėm, nuvarėm sportklubin -sesė svečio teisėmis Dabar dar paskaitinėjau, eisiu gult, nes ryt prieš 6 keltis...nežinau kada grįšim, nes kelionė 2 val pirmyn, 2 val - atgal, o pats ėjimas gal 3 valandos...dar užsidėt reik, tai susidės. Tai nežinau, ar po to dar norėsis kaiman vairuot ar nakvosim čia...
Su lyfčikais pas mane taip - pilnas stalčius, bet jei įsikandu vieną patogų tai tą ir trinu pakaitom su kitu patogiu, o gražūs riogso užmiršti
Vienas išvis - gražus, mest gaila, bet kaip trina petnešėlės... jos ten tokiu keip tinkleliu aptrauktos - tai nafig...nebent kokį šilkinį kaspiną apačion pasiūt, spalvą atitaikius...
LAbukas
Su Mindaugo karunavimo diena!!!
Lutut,geros jums keliones
PAs mus lyja lyja lyja..Visa nakti prapliaupe,dabar lygtai biski apstojo,bet vis tiek visa diena rodo lietu..Fui veu,kaip nemalonu dirbt per toki ora..
Vakar uzsisakem vietas i palapiniu miesteli,leksim uz poros sav pabut savaitgali Tik jei toks oras bus,tai kazi ka ten veikt reiks Nu tikekimes,kad pageres iki to laiko
Kaip gerai, kad nesutikau 'padirbeti' per savo laisvas darbe per Rapture Gaming festivalį. Vargsai mano kolegos kas dieną nužingsniuodavo po 70000+ žingsnių.
Siandien nieko nedarysiu, ilsesiuos prieš darbą
Siandien nieko nedarysiu, ilsesiuos prieš darbą
Oho,70000 TAi cia para neprisesdami vaiksciojo,ar cia tu taip padidinai
Mes per atostogas po 22000 praeidavom Darbe as apie 15-17000 kasdien
Bet kaip man skauda ta koja..Ne meslungis ten buvo..JAuciu,kad sprogo kokia gysla...Man taip neskaudejo,kai guziukai buvo..Dabar guzu nebera,bet beveik visada melyne..Sakau-kad man kraujas belekur bega
VAkar siuvau siuvau prie uzuolaidu kabliukus,o toks vejas,puse nudraske
DArbo metu tokia liutis uzejus buvo,pasedejau masinoj PAskui tokia pati liutis uzejo jau link depo vaziuojant O dabar saule sviecia,kaip niekur nieko
Bet kaip man skauda ta koja..Ne meslungis ten buvo..JAuciu,kad sprogo kokia gysla...Man taip neskaudejo,kai guziukai buvo..Dabar guzu nebera,bet beveik visada melyne..Sakau-kad man kraujas belekur bega
DArbo metu tokia liutis uzejus buvo,pasedejau masinoj PAskui tokia pati liutis uzejo jau link depo vaziuojant O dabar saule sviecia,kaip niekur nieko
QUOTE(giega @ 2021 07 06, 17:58)
Oho,70000 TAi cia para neprisesdami vaiksciojo,ar cia tu taip padidinai
Nu blecha mūcha...specialiai dar karta nuejau paziureti bendradarbės posto. Kaip man ten susišvietė 7 vietoj 4? 43000 isvaiksciojus buvo per 8 val. O jau norejau rasyti 'ką, tu mane apgavike skaitai!!?"
Nu apgavike neskaitau,bet kazi ar is vis imanoma butu tiek nueit per diena
Uzuojauta zmonems...
Mes uzsisakem palapines,leksim su nemaza kompanija Tik mums kazkodel dave vieta su elektra(nieko specialiai nesirinkom) ,o visiems kitiems be..Tikiuosi nereiks but vieniems vienam lauko gale,kitiems kitam
Uzuojauta zmonems...
Mes uzsisakem palapines,leksim su nemaza kompanija Tik mums kazkodel dave vieta su elektra(nieko specialiai nesirinkom) ,o visiems kitiems be..Tikiuosi nereiks but vieniems vienam lauko gale,kitiems kitam
QUOTE(giega @ 2021 07 06, 18:33)
Nu apgavike neskaitau,bet kazi ar is vis imanoma butu tiek nueit per diena
Uzuojauta zmonems...
Uzuojauta zmonems...
Neturiu supratimo niekada neskaiciavau zingsniu
Tik vieniems elektra? Keista. Musu kempinge kiekviena palapine turi elektrą atskirą ir kas kelinta palapinė - vandens kraną. Bet cia turbut kaip kempingų savininkai sugalvoja. Mes, kaip visada, rugpjutı su palapinemis varysim.
Saliut. Po visų atlaidų pagaliau kaime Privargom, dar turi įspūdžiai susigulėt. Bet jų yra. Pasisekė, neužlijo. Nes Vilnius plaukia. Tik begrįžtant visai šiltas lietus nukrapijjo. Gal ir fb nuotraukas sutvarkysiu kada, nes koplyčios senos, autentiškos, XVIia. Bandė jas 1962 m nugriaut tarybiniai, bet žemaičiai su šakėm per naktis budėjo, neleido. Vysks, einu gult, negyva. O tų b ledžių uodų kad priskrido
LAbukas
Nu smagi jusu kelione,Lutute O cia pacios su masina vaziavot(jei taip,kaip datrauket?) ar kokia organizuota kelione buvo?
KAs cia siandien?Treciadienis?Pasimeciau dienose DArbuko nedaug,bet maciau daug visokiu laikiniu,tai reiks pagalvot,kaip ten protingai viska apvaziuot...
Katinuks visiskai pas mane neina..Atbega,pagazdina ir vel bega,nespeju net ant ranku paimt Uz tai mazojai nesiot leidziasi-cia mano geriausias draugas
Nu smagi jusu kelione,Lutute O cia pacios su masina vaziavot(jei taip,kaip datrauket?) ar kokia organizuota kelione buvo?
KAs cia siandien?Treciadienis?Pasimeciau dienose DArbuko nedaug,bet maciau daug visokiu laikiniu,tai reiks pagalvot,kaip ten protingai viska apvaziuot...
Katinuks visiskai pas mane neina..Atbega,pagazdina ir vel bega,nespeju net ant ranku paimt Uz tai mazojai nesiot leidziasi-cia mano geriausias draugas
nea, nevažiavau pati... iki Kauno tik, paskui mikriukai buvo užsakyti. Tolojai, 300 km beveik. O mikre vistiek patogu, kondiškė, o ir šiaip gali plepėti, gali valgyti... Nuvažiyot verta, nežinau tik netikinčiam ar labai įdomu būtų, bet visgi kultūros paveldas... koplytėlės išlikę nuo XVIia pradžios, seni paveikslai viduj, autentika. Bandė tarybiniai nugriaut 1962m, bet žemaičiai su šakėm išvaikė... budėjo per naktis...
nu ką, paravėjom, labai karšta.
Vilnių girdėjau vakar užtvindė, o čia sausa... varysim gal prie ežeriuko popiet...
nu ką, paravėjom, labai karšta.
Vilnių girdėjau vakar užtvindė, o čia sausa... varysim gal prie ežeriuko popiet...
Gera kelionė, niekad nebuvus, bet daug girdejus
As jau darbelyje, einu pasidaryti kavuko ir i rytinį susirinkimą
As jau darbelyje, einu pasidaryti kavuko ir i rytinį susirinkimą