Anksti darba baigiau, tai uzlekiau i maistine.. viriau viriau valgyt, o susedom su mb ir beveik viska suvalgem ;) liko ryt i darba isidet ir viskas nekenciu kasdien virt valgyt
Dar kalna rubu sulyginau, cia dar is po atostogu:)
Dabar jau galiu ilsetis
QUOTE(lututė @ 2022 11 28, 14:46)
košytės, kisieliuko brangioji . Ne sintetinių tik
Jokios kosytes, keptais kiauainiais gydziausi
Bet to, kur rodziau filmuką, kukurūzo tusciavidurio kamuoliuko patiekalą su idaru,, tą, i kuri pyle padažą, tai iki smerciaus atsiminsiu Kai prarijau, tai atejo toks momentas, kad galvojau 'arba isspjausiu I servietką, arba apsivemsiu' Vos ašaros neistriško, kol prarijau
Viskas, ten eisim, tik kai Radži atvaziuos i svecius is Indijos, ten jo maistas
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2022 11 28, 20:38)
Anksti darba baigiau, tai uzlekiau i maistine.. viriau viriau valgyt, o susedom su mb ir beveik viska suvalgem ;) liko ryt i darba isidet ir viskas nekenciu kasdien virt valgyt
Dabar jau galiu ilsetis
Dabar jau galiu ilsetis
As ir jau atsidariqu uztektinai valgyti per savo gyvenima. Dabar idomesnis maistas tik savaitgaliais
O as savaitgaliais is vis retai valgyt darau tai baliai kokie, tai nueinam kur pavalgyt, tai i namus uzsisakom
O va savaites begy tenka valgyt daryt..Dazniausiai padarau kad 2-3d uztektu bet siandien kazkaip mazai isejo
O va savaites begy tenka valgyt daryt..Dazniausiai padarau kad 2-3d uztektu bet siandien kazkaip mazai isejo
Labas rytas, karkušos
pas mus žiema. Bet smagu, tik kaime liko rožės nedengtos.Svarstau, ar varyt savaitgalį, ar ne
Labs, labs. As neperseniai sugrizau is centriuko, dabar verdu Kanarų salų tradicinę sriubą, pirma karta pati, seip ja valgiau , kai vaziavom aukstai I kalnus, vietineje kavineje. Ten ji tokia tirsta, kad gali sauksta pastatyti. Ziuresim kas gausis.
Labukas
Dirbu juodai siandien 176 stopai.. ryte dejau marsruta, nebuvo net kada i sm ilyst.. o kur dar per trafikus grizt
Dar ir valgyt reik padaryt.. bet cia i nindze sumesiu ir ok - nieko maidyt nereik, viskas graziai isverda
Dirbu juodai siandien 176 stopai.. ryte dejau marsruta, nebuvo net kada i sm ilyst.. o kur dar per trafikus grizt
Dar ir valgyt reik padaryt.. bet cia i nindze sumesiu ir ok - nieko maidyt nereik, viskas graziai isverda
a pablūdai , giega...turbūt lakstei kaip žaibas
burbandi, davai receptą, nėr ko vienai skaniai valgyt, aš irgi noriu Nors ką tik prikirtau keptos šoninės su marinuotu agurkėliu, tai taaaip gerai ir desertui arbūzo - buvo akcija tokių kaip kumštukas didumo, besėklių. A kad skanus, aina sau. Ir dydis pats tas kai man vienai - kokiem 3 kartam. Dar įdėjau į šaldytuvą
Privargau šiandien, tai baigs bulbos virt rytdienai, apsikuisiu ir varysiu lovon. Gal dar pajėgsiu kažkiek paskaityt, o jei ne-tai ir nereiks
burbandi, davai receptą, nėr ko vienai skaniai valgyt, aš irgi noriu Nors ką tik prikirtau keptos šoninės su marinuotu agurkėliu, tai taaaip gerai ir desertui arbūzo - buvo akcija tokių kaip kumštukas didumo, besėklių. A kad skanus, aina sau. Ir dydis pats tas kai man vienai - kokiem 3 kartam. Dar įdėjau į šaldytuvą
Privargau šiandien, tai baigs bulbos virt rytdienai, apsikuisiu ir varysiu lovon. Gal dar pajėgsiu kažkiek paskaityt, o jei ne-tai ir nereiks
As i valanda darau 30 stopu.. nei labai begu, bet ir neinu pasivaiksciodama kai daug stopu, ilgai dirbt reikia.. o dabar kai anksti temsta.. dar ne visi numerius ant namo uzsideda.. kol iziuri..
Dar puse klientu prakeikiau siandien )nu grynai kas antto namie nebuvo.. bjauriausia, tai kai laikinio namie nera, nes per ji ratus suki, kad spetum nustatytu laiku atvezt, o jo nera..
Tai va, darba biski pries 5 pabaigiau.. tada uzvariau pas uosvi, ten mb buvo, tingi mat metro grizt 🙂 tai su juo i depa grizom, pridaviau viska.. nu ir uzvarem mano kaledines dovanos paimt 🙂 - telefo naujo 🙂
Dar puse klientu prakeikiau siandien )nu grynai kas antto namie nebuvo.. bjauriausia, tai kai laikinio namie nera, nes per ji ratus suki, kad spetum nustatytu laiku atvezt, o jo nera..
Tai va, darba biski pries 5 pabaigiau.. tada uzvariau pas uosvi, ten mb buvo, tingi mat metro grizt 🙂 tai su juo i depa grizom, pridaviau viska.. nu ir uzvarem mano kaledines dovanos paimt 🙂 - telefo naujo 🙂
ryts labs,
nu giega, man ir 120 tavo stopų yra kažkas nerealaus, ką jau kalbėt apie 170, aš tai žinau, kad užsilenkčiau
jetau jetau, su Kalėdinėm dovanom pas mane prastai - dar nieko doro nesuveikiau, išskyrus, kad žentui užsakiau vieną dalyką parsiųst iš Estijos, mat jis alaus degustacijom domisi, tai su tuom susijusį.
kažkokia sunki man šita savaitė. Jau šiandien noriu, kad būtų penktadienis
nu giega, man ir 120 tavo stopų yra kažkas nerealaus, ką jau kalbėt apie 170, aš tai žinau, kad užsilenkčiau
jetau jetau, su Kalėdinėm dovanom pas mane prastai - dar nieko doro nesuveikiau, išskyrus, kad žentui užsakiau vieną dalyką parsiųst iš Estijos, mat jis alaus degustacijom domisi, tai su tuom susijusį.
kažkokia sunki man šita savaitė. Jau šiandien noriu, kad būtų penktadienis
Labukas
Sunkios ir man sios savaites.. nes be iseiginiu varau.. sestad ko gero irgi dirbsiu, nes nu sventinis periodas, reikia.. bet tikiuos kad sekmad ir pirmad jau busiu laisva
Dovanu ir as neturiu.. va jei bys laisvadienisi, tai apleksiu pardes.. mazoji uzsiprase tokio kaciu namo, pasirodo deficitas.. per visa Anglija yra tik keliose pardese ir tos 4-5h vaziavimo nuo musu o deliveliu is vis nera..
Siandien 135stopai zinok dirbtim toki darba ir neatrodytu daug ziurek kuek pastininkas isnesioja laisku tai cia panasiai juk vaziuoji ne per visa muesta, o tik per viena rajona.. zinai gatves, susidedi us eiles, kad visos is eiles eitu ir viskas buna, kad siuntinys pvz i 75 nama ir 79 net pavaziuit nereik, nueini o ir siuntiniai hi mano maziukai vakar tas 170 ne puses masinos neuzpilde
Sunkios ir man sios savaites.. nes be iseiginiu varau.. sestad ko gero irgi dirbsiu, nes nu sventinis periodas, reikia.. bet tikiuos kad sekmad ir pirmad jau busiu laisva
Dovanu ir as neturiu.. va jei bys laisvadienisi, tai apleksiu pardes.. mazoji uzsiprase tokio kaciu namo, pasirodo deficitas.. per visa Anglija yra tik keliose pardese ir tos 4-5h vaziavimo nuo musu o deliveliu is vis nera..
Siandien 135stopai zinok dirbtim toki darba ir neatrodytu daug ziurek kuek pastininkas isnesioja laisku tai cia panasiai juk vaziuoji ne per visa muesta, o tik per viena rajona.. zinai gatves, susidedi us eiles, kad visos is eiles eitu ir viskas buna, kad siuntinys pvz i 75 nama ir 79 net pavaziuit nereik, nueini o ir siuntiniai hi mano maziukai vakar tas 170 ne puses masinos neuzpilde
pas mane kažkoks nuovargis atsiradęs - ar čia nuo tos širdies, ar kad senstu, žiemos periodas mano dovanos pagrinde bus čekiai, tik uošviai nori kažko iš naminių skanėstų , trauktinių. Nu reiks ir bus, ką darysi. Nors žiauriai tingiu...dar sugalvot, ką bendradarbėm, kokią smulkmenėlę
QUOTE(giega @ 2022 11 29, 20:54)
Labukas
Kalediniu dovanu pirkimo metas prasidejo?
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2022 11 29, 21:44)
a pablūdai , giega...turbūt lakstei kaip žaibas
Nezinau ar megsti chickpeace. Net nezinau, kaip lietuviskai. Daug darbo, as naudojai špizini puoda. Ten dedi kliaulienos šmota, butinai su kaulu ir lasiniu, kepintu svogunu,daug cesnako, morku, tiu chickpeas, pupelių, zirniu, paskui stambiai pjaustytu bulviu ant galo. Ir daug prieskoniu ispanisku su saldzia paprika. Verdi iki mesa pati nukrenta nuo kaulo. Grietinės paskui idedi. Seimynai ziauriai patiko.