labs ryts
nu, varlės keliauninkės jau namie ?
Namie . Vyras isvaziavo pasivazineti ir manes nepaeme. As jau galvojau imti petelnę trenkti per makufelį, bet atsiminiau, kad gimtadienis ryt
QUOTE(-burbanti- @ 2022 11 21, 16:07)
Namie . Vyras isvaziavo pasivazineti ir manes nepaeme. As jau galvojau imti petelnę trenkti per makufelį, bet atsiminiau, kad gimtadienis ryt
pasivažinėt norisi ? Nu da gražiau... Aik torto kept
QUOTE(lututė @ 2022 11 21, 17:07)
pasivažinėt norisi ? Nu da gražiau... Aik torto kept
Ne, ne..nevargsiu vyras napoleoną nupirko
Apsiverkiau, kai gavo atvirutes is vyro ir sunaus. Sake - siandien gėles ir atvirutes, rytoj dovanos
Imesiu I grupę sūnaus žodžius. Verta gyventi vien del to, kad galetum perskaityti tokius vaiko zodzius mamai 😥❤
Labukas
Rita, su gimtadieniu!!🍾🎂🥂
Brr kaip salta.. ir i darba.. po 3 sav iseiginiu
Rita, su gimtadieniu!!🍾🎂🥂
Brr kaip salta.. ir i darba.. po 3 sav iseiginiu
Su nuostabia diena, burbanti
Žo, man pilna veiksmo, užknisa, kažkaip reik išgyvent
Lutut 🎈, isgyvensi. Svarbiausia sveikatos ziurek.
Ai, uzlipau ant svarstykliu, tai +2 kg 🙂 vnz, ka numeciau ligoninej po operacijos, ta priedziau Meksikoj 🙂
Ai, uzlipau ant svarstykliu, tai +2 kg 🙂 vnz, ka numeciau ligoninej po operacijos, ta priedziau Meksikoj 🙂
tai gerai, kad atsistatei. Aš tai pastovų svorį kol kas laikau, bet reiktų kažkiek numest Bent jau kokis 4-5 kg
Ačiū, brangiosios
Sedziu kavineje, pusryciauju ir destausi dienas su kuo kada susitikti . Tas gimtadieniu baliu nedarymas turi savo minusu .
SSiqnsien apsipirkau visokiu misrainiu, vyniotiniu, svwsim namie su seima ir sunaus geriausia drsuge, ji nori ateiti pasveikinti mane. Kokia nuostabi draugyste, jie draugauja nuo pradiniu klasiu .
Dabar vaziyoju pasiimti duonos torto ir lavašo suktinuku padekla. Pati darysiu tik kiausinius su ikra.
Ryt vel susitinku, paskui kita sqvaite 2 kartus su kitais. Kavines daug kainuoja , bet man taip geriau
Papildyta:
jus mane juokinat su savo tais juokingais 2-4 ,kilogramais
Sedziu kavineje, pusryciauju ir destausi dienas su kuo kada susitikti . Tas gimtadieniu baliu nedarymas turi savo minusu .
SSiqnsien apsipirkau visokiu misrainiu, vyniotiniu, svwsim namie su seima ir sunaus geriausia drsuge, ji nori ateiti pasveikinti mane. Kokia nuostabi draugyste, jie draugauja nuo pradiniu klasiu .
Dabar vaziyoju pasiimti duonos torto ir lavašo suktinuku padekla. Pati darysiu tik kiausinius su ikra.
Ryt vel susitinku, paskui kita sqvaite 2 kartus su kitais. Kavines daug kainuoja , bet man taip geriau
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2022 11 22, 15:17)
tai gerai, kad atsistatei. Aš tai pastovų svorį kol kas laikau, bet reiktų kažkiek numest Bent jau kokis 4-5 kg
jus mane juokinat su savo tais juokingais 2-4 ,kilogramais
nu ir kas čia tau juokingo ? 4kg, kai visi beveik vienoj vietoj - tikrai nekažką
Kas per duonos tortas? Sūrus? Aš turiu senobinėj knygoj receptą, bet vis nesiryžtu kept juodos duonos torto, bet labai nagas niežti
Kas per duonos tortas? Sūrus? Aš turiu senobinėj knygoj receptą, bet vis nesiryžtu kept juodos duonos torto, bet labai nagas niežti
Duonos tortu pas mus vadina kepta duona su cesnaku, tik graziai sudeta, papuosta kokiom desrytem, mesytem
Po darbo, tik masinas pakeiciau, i dzinsus isokau ir i ligonine pas uosvi atlekiau.. mb savo transportu
Paskui gal pas draugus uzleksim, lauktuves paemiau.
Po darbo, tik masinas pakeiciau, i dzinsus isokau ir i ligonine pas uosvi atlekiau.. mb savo transportu
QUOTE(giega @ 2022 11 22, 20:48)
Duonos tortu pas mus vadina kepta duona su cesnaku, tik graziai sudeta, papuosta kokiom desrytem, mesytem
a, tai nieko įdomaus Aš kalbu apie konditerinį, saldų juodos duonos tortą, labai senas receptas, mamų jaunystės laikais baliuose būdavo jaučiu vistiek aš jį iškepsiu
aš užsirašiau pagal programą širdį - kraujagysles išsitirt, tai ryt einu kraują priduot ir kardiogramą darytis nepamiršt tik neprisiėst pusryčių, nes reik nevalgiuus ir negėrus prisistatyt
Kaip uošvis, tiesa? matau taip ir pralaikė, kol atostogavot