Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

Tylit? Ir vel nieko nemylit? biggrin.gif

Pietquju. Trecia atvaro Seras Admirolas su savo super duper karališkaisiais kadetais. Ir butent pirmu tqikiniu eis I galerija, kuriojw dirbu dar su dviejais gidais. Anos dvi apsimyžo is baimees, vienai is vis, sakė, kojos linksta - nepaeis biggrin.gif Erelės, kol kazkas neatsitinka biggrin.gif Teks man pasakas sekti valanda laiko, as niekada neskirstau lankytoju I garbingus ar ne, man visi vienodi.
Atsakyti
nu aš kaiman variau su ta gelda... pusę kelio prasimeldžiau, bet gyva biggrin.gif Tai dar kapus aptvark~m, dabar priputom su sese alaus, sėdim lauke... ax.gif
Atsakyti
O...gera ideja, einu isipilti likeriuko.
Nupirkau sprandines, sekmadieni galvoju šašlus daryt, bet, kad lis sako biggrin.gif
Atsakyti
jo, pranašauja lietų... mes turim ir šoninės, ir sprandinės, ir krevečių... krevetėmis labiausiai "džiaugiasi" sesė lotuliukas.gif bet gal praneš...bandysim ryt šoninę kept...
pirmadienį varom į Kauną, man vakare rentgenas, o kitą rytą anksti išlekiam į Žemaičių Kalvarijos atlaidus. Tikiuosi gerų įspūdžių biggrin.gif
Atsakyti
Buciau dekinga, kad Sveika Marija ir Teve Mūsų sukalbetum už mane atlaiduose, jei nesunku. ax.gif

Mano ligai šitoks oras, kai karsta ir drėgna - smertis. Tikekimes atšals per pora lietingu dienu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 03 liepos 2021 - 12:35
Kokio užtarimo nori? Dėl sveikatos? rolleyes.gif Sukalbėsiu, žinoma. rolleyes.gif
Iš tikro pastarosiom dienom prisiklausiau pakankamai liudijimų, kad įsitikinčiau velnio buvimu. Na o jei egzistuoja raguotasis, tai neturėtų kilti abejonių ir dėl gerosios pusės... Įsitikinu, kad nematai tol, kol neužkibini... rolleyes.gif Žodž, įdomūs dalykai dedasi... rolleyes.gif
Kaime mano gėlynai vargsta.. atrodo, lijo bele kaip, o darželiai sausutėliai. Rudbekijos galveles nuleidę... Šiandien apravėjom savo daržiuką, ryt gėlynėliai laukia biggrin.gif
Fliansas mano išskrido į Rodą savaitei, nors planavo varyt automobiliu iki Austrijos... nu bet koks tolkas-dvi dienas vairuoji pirmyn, dvi-atgal, ot poilsis... ax.gif
Atsakyti
LAbukas

Tyluma ramuma smile.gif
Lutute atostogauja,as baliavoju biggrin.gif Burbanti,ka tu savaitgali nuveikei biggrin.gif

MAn sianakt taip meslungis koja sutrauke,gyvenime taip nera buve...Atrodo,kad nutruko kokia gysla..DAr iki dabar skauda..
Pries 12 varau pas dantistus,nuims ismatavimus ir uz poros sav jau uzdes danti mirksiukas.gif DAr kaciuka reik vezt skiepyt...DAr i maistine,dar valgyt padarys,rubus atrusiuot..Gerai butu uzuolaida pabaigt siut biggrin.gif Ai,pakeiciau salione brangias uzuolaidas i pigias Ikejines,nes kaciukui labai patiko kabet ant ju smile.gif o va i tas ikejines net neziuri biggrin.gif
Atsakyti
Labs ryts 4u.gif
Giega, ką veikiau parodziau fb grupėje biggrin.gif
Siandien vezu vaiki pas dantistą Londone, paskui priduoti kelis daiktus I M&S kas netiko, bet jau I vietini vešiu ir paskui laužą deginsiu šašlams - diena grazi, saulėta wub.gif

Lutut, tai be abejo uz sveikatą...
Atsakyti
Tai tik Five guys pavalget ir viskas? Kas gero Bluewatery? Taip senai buvau jau…
Na ka, namai sutvarkyti, rubai atrusiuoti, antras skalbimas i pabaiga mirksiukas.gif Zole nupjoviau, einu kavos gert ir pamazu pas dantistus ruostis.. jauciu uzuolaidos liks nesiutos smile.gif nes noriu ir po shopinga biski pasitrint biggrin.gif reik kokio grazaus remelio, darysiu kazka panasaus.. na vis kitaip pinigai ipokuoti, o ne paprastai i vokeli biggrin.gif
Papildyta:

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Ir viskas biggrin.gif biggrin.gif tik £800 palikom ten ir daugiau nieko biggrin.gif

O kam tau varkti paciai? Atviruciu parduotuvese pilna vokelių pinigams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 05 liepos 2021 - 11:54
Graziau, idomiau mirksiukas.gif 50 metis, ne siaip paprastas gimtadienis biggrin.gif

Ka tiek prisipirkot biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 07 05, 11:57)
Graziau, idomiau mirksiukas.gif 50 metis, ne siaip paprastas gimtadienis biggrin.gif

Ka tiek prisipirkot biggrin.gif

Na jo...proga solidi 4u.gif

Taigi tryse apsipirkinejom biggrin.gif Tie kai isisuko i visokius exo Vans sporbiakus ir dzemperius, Levi's.. as tai Primarke buvau isisukus biggrin.gif biggrin.gif prisipirkau pizaminiu šortų marias, tai grizus visus turetus ismeciau, kad akiu nebadytu. Susnervinau, kad savo lyfciku neradau, tai grizus iejau I ju saitą ir is ten prisisakiau nes nusipirkti ne vienas nepatiko. Victoria Secret apgavo mane, kaip mergą su trim vaikais biggrin.gif , sako 'sitas dydis yra jums tinkamas', o nieko jis netinkamas, kai namie pasimatavau. Kaip mane erzina, kai vietoje negali matuotis dabar. Siandien, po stomotologo, vešiu priduoti atgal viska.
Dabar sedziu kavineje, laukiu vaiko, tegul pats susimoka uz dantį, vakar tevas atlyginima jam pervade biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 05 liepos 2021 - 14:00