Tylit? Ir vel nieko nemylit?
Pietquju. Trecia atvaro Seras Admirolas su savo super duper karališkaisiais kadetais. Ir butent pirmu tqikiniu eis I galerija, kuriojw dirbu dar su dviejais gidais. Anos dvi apsimyžo is baimees, vienai is vis, sakė, kojos linksta - nepaeis Erelės, kol kazkas neatsitinka Teks man pasakas sekti valanda laiko, as niekada neskirstau lankytoju I garbingus ar ne, man visi vienodi.
nu aš kaiman variau su ta gelda... pusę kelio prasimeldžiau, bet gyva Tai dar kapus aptvark~m, dabar priputom su sese alaus, sėdim lauke...
O...gera ideja, einu isipilti likeriuko.
Nupirkau sprandines, sekmadieni galvoju šašlus daryt, bet, kad lis sako
Nupirkau sprandines, sekmadieni galvoju šašlus daryt, bet, kad lis sako
jo, pranašauja lietų... mes turim ir šoninės, ir sprandinės, ir krevečių... krevetėmis labiausiai "džiaugiasi" sesė bet gal praneš...bandysim ryt šoninę kept...
pirmadienį varom į Kauną, man vakare rentgenas, o kitą rytą anksti išlekiam į Žemaičių Kalvarijos atlaidus. Tikiuosi gerų įspūdžių
pirmadienį varom į Kauną, man vakare rentgenas, o kitą rytą anksti išlekiam į Žemaičių Kalvarijos atlaidus. Tikiuosi gerų įspūdžių
Buciau dekinga, kad Sveika Marija ir Teve Mūsų sukalbetum už mane atlaiduose, jei nesunku.
Mano ligai šitoks oras, kai karsta ir drėgna - smertis. Tikekimes atšals per pora lietingu dienu.
Mano ligai šitoks oras, kai karsta ir drėgna - smertis. Tikekimes atšals per pora lietingu dienu.
Kokio užtarimo nori? Dėl sveikatos? Sukalbėsiu, žinoma.
Iš tikro pastarosiom dienom prisiklausiau pakankamai liudijimų, kad įsitikinčiau velnio buvimu. Na o jei egzistuoja raguotasis, tai neturėtų kilti abejonių ir dėl gerosios pusės... Įsitikinu, kad nematai tol, kol neužkibini... Žodž, įdomūs dalykai dedasi...
Kaime mano gėlynai vargsta.. atrodo, lijo bele kaip, o darželiai sausutėliai. Rudbekijos galveles nuleidę... Šiandien apravėjom savo daržiuką, ryt gėlynėliai laukia
Fliansas mano išskrido į Rodą savaitei, nors planavo varyt automobiliu iki Austrijos... nu bet koks tolkas-dvi dienas vairuoji pirmyn, dvi-atgal, ot poilsis...
Iš tikro pastarosiom dienom prisiklausiau pakankamai liudijimų, kad įsitikinčiau velnio buvimu. Na o jei egzistuoja raguotasis, tai neturėtų kilti abejonių ir dėl gerosios pusės... Įsitikinu, kad nematai tol, kol neužkibini... Žodž, įdomūs dalykai dedasi...
Kaime mano gėlynai vargsta.. atrodo, lijo bele kaip, o darželiai sausutėliai. Rudbekijos galveles nuleidę... Šiandien apravėjom savo daržiuką, ryt gėlynėliai laukia
Fliansas mano išskrido į Rodą savaitei, nors planavo varyt automobiliu iki Austrijos... nu bet koks tolkas-dvi dienas vairuoji pirmyn, dvi-atgal, ot poilsis...
LAbukas
Tyluma ramuma
Lutute atostogauja,as baliavoju Burbanti,ka tu savaitgali nuveikei
MAn sianakt taip meslungis koja sutrauke,gyvenime taip nera buve...Atrodo,kad nutruko kokia gysla..DAr iki dabar skauda..
Pries 12 varau pas dantistus,nuims ismatavimus ir uz poros sav jau uzdes danti DAr kaciuka reik vezt skiepyt...DAr i maistine,dar valgyt padarys,rubus atrusiuot..Gerai butu uzuolaida pabaigt siut Ai,pakeiciau salione brangias uzuolaidas i pigias Ikejines,nes kaciukui labai patiko kabet ant ju o va i tas ikejines net neziuri
Tyluma ramuma
Lutute atostogauja,as baliavoju Burbanti,ka tu savaitgali nuveikei
MAn sianakt taip meslungis koja sutrauke,gyvenime taip nera buve...Atrodo,kad nutruko kokia gysla..DAr iki dabar skauda..
Pries 12 varau pas dantistus,nuims ismatavimus ir uz poros sav jau uzdes danti DAr kaciuka reik vezt skiepyt...DAr i maistine,dar valgyt padarys,rubus atrusiuot..Gerai butu uzuolaida pabaigt siut Ai,pakeiciau salione brangias uzuolaidas i pigias Ikejines,nes kaciukui labai patiko kabet ant ju o va i tas ikejines net neziuri
Labs ryts
Giega, ką veikiau parodziau fb grupėje
Siandien vezu vaiki pas dantistą Londone, paskui priduoti kelis daiktus I M&S kas netiko, bet jau I vietini vešiu ir paskui laužą deginsiu šašlams - diena grazi, saulėta
Lutut, tai be abejo uz sveikatą...
Giega, ką veikiau parodziau fb grupėje
Siandien vezu vaiki pas dantistą Londone, paskui priduoti kelis daiktus I M&S kas netiko, bet jau I vietini vešiu ir paskui laužą deginsiu šašlams - diena grazi, saulėta
Lutut, tai be abejo uz sveikatą...
Tai tik Five guys pavalget ir viskas? Kas gero Bluewatery? Taip senai buvau jau
Na ka, namai sutvarkyti, rubai atrusiuoti, antras skalbimas i pabaiga Zole nupjoviau, einu kavos gert ir pamazu pas dantistus ruostis.. jauciu uzuolaidos liks nesiutos nes noriu ir po shopinga biski pasitrint reik kokio grazaus remelio, darysiu kazka panasaus.. na vis kitaip pinigai ipokuoti, o ne paprastai i vokeli
Papildyta:
Na ka, namai sutvarkyti, rubai atrusiuoti, antras skalbimas i pabaiga Zole nupjoviau, einu kavos gert ir pamazu pas dantistus ruostis.. jauciu uzuolaidos liks nesiutos nes noriu ir po shopinga biski pasitrint reik kokio grazaus remelio, darysiu kazka panasaus.. na vis kitaip pinigai ipokuoti, o ne paprastai i vokeli
Papildyta:
Ir viskas tik £800 palikom ten ir daugiau nieko
O kam tau varkti paciai? Atviruciu parduotuvese pilna vokelių pinigams.
O kam tau varkti paciai? Atviruciu parduotuvese pilna vokelių pinigams.
Graziau, idomiau 50 metis, ne siaip paprastas gimtadienis
Ka tiek prisipirkot
Ka tiek prisipirkot
QUOTE(giega @ 2021 07 05, 11:57)
Na jo...proga solidi
Taigi tryse apsipirkinejom Tie kai isisuko i visokius exo Vans sporbiakus ir dzemperius, Levi's.. as tai Primarke buvau isisukus prisipirkau pizaminiu šortų marias, tai grizus visus turetus ismeciau, kad akiu nebadytu. Susnervinau, kad savo lyfciku neradau, tai grizus iejau I ju saitą ir is ten prisisakiau nes nusipirkti ne vienas nepatiko. Victoria Secret apgavo mane, kaip mergą su trim vaikais , sako 'sitas dydis yra jums tinkamas', o nieko jis netinkamas, kai namie pasimatavau. Kaip mane erzina, kai vietoje negali matuotis dabar. Siandien, po stomotologo, vešiu priduoti atgal viska.
Dabar sedziu kavineje, laukiu vaiko, tegul pats susimoka uz dantį, vakar tevas atlyginima jam pervade