nu kad užknisa...kaip su darželinukais, nieko patys nesugeba, kur reikia naudot galvą žo, ariau, kaip juodas arklys, džiaugiuosi, kad diena baigiasi. Į paskaitą pasikviečiau dekaną, jis labai įdomus žmogus, tikiuosi, visiems patiks
oi, gerai sakai, reik ir man pasigamint saldžiarūgštės vištienos - greit ir skanu. Kaip tu gamini? Aš tai krūtinėlę trumpai apkepu, užverčiu daržovių, patroškinu, gale česnako, medaus, pomidorų padažo
oi, gerai sakai, reik ir man pasigamint saldžiarūgštės vištienos - greit ir skanu. Kaip tu gamini? Aš tai krūtinėlę trumpai apkepu, užverčiu daržovių, patroškinu, gale česnako, medaus, pomidorų padažo
Labas iš ryto
Šiandien anksčiau darbe, nes eisiu piešti. Vakar paskaita visiems labai patiko, sėdėjo apšalę.
Nu ką. Ketvirtadienis...kažkaip skrenda tos dienos, nespėju sugaudyt.
Siandien visai mazai darbo.. dar lygtai vienas neteisingas adresas.. ta prasme pasto kodas kaip ur mano raj, bet nera tokios gatves, kokia parasyta.. reiks issiaiskint..
O cia jau tas didysis klientas? Ir viska tu viena turesi daryt? Projektuot? Juk daugiau jusu yra..
Soja gi suri. Medaus daug nededu, tik kad sutirstintu.. man skanu
ne, čia mano klientas. Tų didžiųjų (ir ačiū Dievui) man neduos, dar net sutarties nepasirašė. Bet 11000 mokėt už virtuvę tikrai gali ne visi.
Projektas yra, sutartis yra, reikia tik paruošti gamybai.
O , tai ir paciai neblogai procentuko nubyres!! Kad daugiau tokiu virtuviu!!
As siandien vel turiu mokine, tsi tik vairuoju ir per langa priziuriu :)Tik va viena as greiciau sukuos nu nieko, stopu nedaug, rodo, kad 12:30 baigsim, tai galiu labai ir nelekt, vis tiek nera ka namie veikt vakar ir susitvarkiau ir valgyt padariau
ne, čia mano klientas. Tų didžiųjų (ir ačiū Dievui) man neduos, dar net sutarties nepasirašė. Bet 11000 mokėt už virtuvę tikrai gali ne visi.
Projektas yra, sutartis yra, reikia tik paruošti gamybai.
Kad vel kokiu nesamoniu nepridirbtu gamybininkai Papildyta:
Siandien musu kaimelyje, salia mūsų šį kartą, su helikopteriu turetu nusileisti Thomas Krūzas. Jis jau trecia diena vis atskrenda kazkur, viskas labai uzslaptinta. Filmuojama naujas Mission Impossible serija
Jo, dideli projektai atsiperka, nes darbas panašios apimties kaip ir su vidutiniais (su tais kai kada net daugiau, jei būna visokių išpjaustymų), o pinigai žymiai geresni. Dėl nesąmonių tai pakalbėjau prie dyreko sūnelio kad ajajai, kas tą virtuvę rinks ir statys, tai būtinai perduos tėtukui Tai kad ir Tomas, ir Krūzas jau senas Kokia dar misija...realiai jo misija jau tikriausiai ir taip sunkiai įmanoma