Nu matai.. as nesergu didybes manija man nereikia, kad as eiciau i minusą, bile mano vardas butu iskaltas auksinemis raidemis ant sienos . Cia as vaizdziai parasiau Ten gauni lopą sienos. Tapytojai yra visai kitqip, ten jie prikabina po 20 piesiniu, k7riu bendra verte maziausiai 10 000, tai ten jie ir gali kabeti menesi, o mano macrame tokiame plate telps tik viena . Ns gerai..parduosiu uz kokius £400. 250 uz sienos lopa, plius draudimas 70 ir dar 25%nuo parduotos sumos galerija pasiima uz pardavima. Tai kiek man liktu?
Neeee....man nereikia, kad darbas kabetu vien tik tam, kad kazkas mano pavarde pamatytu ir as gauciau tris kapeikas pelno is jo. Jau geriau, kai baigsis sita paroda, as ji pakabinsiu namie ant sienos, kaip vyras nori.
a, jei toki kaštai, tai gal ir neverta...nežinau iš tikro. Įdomu, ar toki dalykai UK būtų populiarūs LT tai tikrai nesužibėtum su tuo.
QUOTE(lututė @ 2022 10 14, 12:41)
a, jei toki kaštai, tai gal ir neverta...nežinau iš tikro. Įdomu, ar toki dalykai UK būtų populiarūs LT tai tikrai nesužibėtum su tuo.
Oi, ziauriai trendy jie dabar, kiek zmoniu man sake, kad tikrai pirktu, jei turetu kur pakabinti. Vakar galerijos šeimin8nkai prašė nupinti jiems mazesnį macrame, nes sito neturi kur kabinti namie - sienos neišneša. . Jis toks didelis pas mane, kad vezdama masinoje, turiu uzristi raudona medziagos gqbalą, nes netelpa
Dabat perskaiciau tik idemiau
Suzibeti niekada nebuvo noro, paprasciausiai turiu ir laiko ir pinigu daryti ka noriu, tai ir darau. Nereikia galvoti kur ką parduoti kad tik atsipirktu. Cia yra vienas is privalumu tureti vyra, su kuriou gyvendama gali sau leisti daryti ka nori
Suzibeti niekada nebuvo noro, paprasciausiai turiu ir laiko ir pinigu daryti ka noriu, tai ir darau. Nereikia galvoti kur ką parduoti kad tik atsipirktu. Cia yra vienas is privalumu tureti vyra, su kuriou gyvendama gali sau leisti daryti ka nori
nu kaip nereik galvot...jei pradėsi pardavinėt į minusą, tai ir vyras nebus labai patenkintas
Jetus. Pavalgiau, pavaikščiojau, eisiu į kitą pastatą a lia mokytis. Užkniso - tiek darbo čia turiu... Jaučiu, neužtruksiu ilgai...
Jetus. Pavalgiau, pavaikščiojau, eisiu į kitą pastatą a lia mokytis. Užkniso - tiek darbo čia turiu... Jaučiu, neužtruksiu ilgai...
QUOTE(lututė @ 2022 10 14, 14:09)
nu kaip nereik galvot...jei pradėsi pardavinėt į minusą, tai ir vyras nebus labai patenkintas
Tu paklausk kiek as isdovanojus sidabro esu per tuos 15 metų į kaire ir I desinę visiems. Gyvenime nera nieko pasakes ar bent uzsimines, kad gal stabdyk arklius. Ne...su juo man lengva skraidyti padebesiais, nes jis manęs netempia į žemę.
nu tai tada viskas OK.
O aš net nusipurtau pagalvojus, kiek kontrolės ant manęs dėjo. Ne finansinės, nes čia tai pats nieko nesugebėjo, bet visokios kitokios įmanomos. Nelabai aš ten jos paisiau, bet labai nervus veikė stipriai. Nė vieno normalaus baliaus be prisiliuobimo ir pavydo scenų arba šiaip kabinėjimosi, nei vienos veiklos be patyčių, priekaištų ir pad jobkių, kol telefai būdavo paprasti - knisdavosi po telefą, po visus daiktus, negalėdavau jokio alkoholio namie laikyt - kur bepaslėpsi, ten ras ir išlaks (net tarp mano drabužių), visur kontrolė. Į barą su draugėm nueini - snukys susuktas. O pats tai elgdavosi kaip tik nori, grįždavo kada nori. Į priekaištą atsakydavo "tai yra didžiulis skirtumas aš ir tu. Aš elgiuosi gerai"...
Fui, fui fui, gyvenu dabar kaip rojuj...
O aš net nusipurtau pagalvojus, kiek kontrolės ant manęs dėjo. Ne finansinės, nes čia tai pats nieko nesugebėjo, bet visokios kitokios įmanomos. Nelabai aš ten jos paisiau, bet labai nervus veikė stipriai. Nė vieno normalaus baliaus be prisiliuobimo ir pavydo scenų arba šiaip kabinėjimosi, nei vienos veiklos be patyčių, priekaištų ir pad jobkių, kol telefai būdavo paprasti - knisdavosi po telefą, po visus daiktus, negalėdavau jokio alkoholio namie laikyt - kur bepaslėpsi, ten ras ir išlaks (net tarp mano drabužių), visur kontrolė. Į barą su draugėm nueini - snukys susuktas. O pats tai elgdavosi kaip tik nori, grįždavo kada nori. Į priekaištą atsakydavo "tai yra didžiulis skirtumas aš ir tu. Aš elgiuosi gerai"...
Fui, fui fui, gyvenu dabar kaip rojuj...
Nu pas mus irgi yra visko buve, gi trecia desimtis metų, bet, kad sitaip kontroliyotu, kaip tave....kaip tu dar riek metu istverei? As jau senai psichuskeje buciau nuo tokio teroro. Man biski labiau reikia apaudimo ir as susergu. Seip bet kokio spaudimo, ne vien apie vyra rasau. Matyt organizmas pavarges nuo kovojimo nuo vaikystės.
As ir stebiuos, kiek metu tu istempei Lutute.. Kokia jau ten ta meile buvo.. Kazkiek pavydo reikia, tokio sveiko, bet visiskos kontroles nepakesciau..
Idealia seima saves tikrai neskaitau bet manau gan graziai sugyvenam..
Idealia seima saves tikrai neskaitau bet manau gan graziai sugyvenam..
Kad idealios šeimos yra turbut tik Disnėjaus pasakose. Seip tai visos seimos yra savaip issigimę
Ne as, o mb shopoholikaa sitas mane nervina pilna rubu batu, bet jam vis reiki ir reik vakar svaigo naujos odines striukes.. senai ne dvieju metu nera
Laikrodziu gal 6 ir dar reikia ir man kisa, o as nepernesu laikrodziu net nupirko fitbita, taip dezutej ir guli nu bet nx pirko, jei milijona kartu sakiau- nenesiosiu
Apie apatinius man ne nesneku:) stalcius neuzsidaro pirktu ir pirktu , jei tik leisciau jo akimis as us vis tik su gorsetais turiu vaiksciot:)
Laikrodziu gal 6 ir dar reikia ir man kisa, o as nepernesu laikrodziu net nupirko fitbita, taip dezutej ir guli nu bet nx pirko, jei milijona kartu sakiau- nenesiosiu
Apie apatinius man ne nesneku:) stalcius neuzsidaro pirktu ir pirktu , jei tik leisciau jo akimis as us vis tik su gorsetais turiu vaiksciot:)
Jis pas tave fetišistas
Turbūt tik surakintą isvestum iš burleskos
Turbūt tik surakintą isvestum iš burleskos